- Poruka
- 74.642
Да, идем на Литургију. Што питаш?Ti si vazda na liturgiji?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, идем на Литургију. Што питаш?Ti si vazda na liturgiji?
Мирни су и сталожени јер су блиски Богу и у сталном молитвеном расположењу. Животиње то осјете. Не разумију шта осјете али осјете.Zato što ih se nisu plašili. Životinja ne oseca svetost, nego strah i uznemirenost, a monasi su mirni, stalozeni .
A kad nisi na ligurgiji onda ne zajedničariš i harmonije nema?Да, идем на Литургију. Што питаш?
Боље познаје твог пса од тебе, веруј ми.Pa, po ovom njegovom vaspitači u vrticu tačno znaju koji je sledeći korak dvogodišnja kad skinem pelenu i usere se na sred spavaonice
pa da imas slobodnu volju i da kreiras kao i on, da pravis bre sta volis, majstorises, zidas, ili radjas decu, ja sadio decu, kad se penzionisem onda cu bastu da sadim kao on rajski vrt sto je posadio.Da vidimo za čega nas je taj Bog stvorio..
Pa, ti tvrdis da su ljudi puni ljubavi, pa opet koljeno svinju da je jedemo. Lanac ishrane je lanac ishrane i borba za opstanak. Apples and orangesДа, више него неко ко каже да животиње имају више љубави него човек
Ал кад би стала поред одвезамог лава, и то гладног, појео би је ко један и два.
Зар не @Bjankilina ?
Па, лоше мислиш, шта да ти кажем .Ne, naravno , i dalje mislim da su psi puni ljubavi i vernosti,
Mozda it tvoje perspektive . Nemamo svi iste percepcije .Па, лоше мислиш, шта да ти кажем .
Не сви. Нажалост, постоје многи људи који су пуни зла, тј одсуства љубави. Отуда и оволико зло и свету.Pa, ti tvrdis da su ljudi puni ljubavi
Ma, znam i bog je realnost isto. Mislim da sam.ja dosta realnija od tebe kako god. Nego preskočio si kako se zbližavamo sa muslimanima ? Posto oni ne liturgisu? Ili je bog zabranio?Из перспективе реалности, коју ти игноришеш.
И понављам, и ја волим псе, али реалност је реалност.
Не. Сваким даном, сваким часом, може бити заједнице са Богом кад се има Вере и Љубави према Њему. Све што ради човек треба да ради из љубави према Господу.A kad nisi na ligurgiji onda ne zajedničariš i harmonije nema?
Pozvani smo i da njih volimo ali i da ih opominjemo da se okanu zabluda i priđu pravoj vjeri. Hrišćani mrze jeres i uzročnika jeresi Satanu ali nipošto same ljude koji su obmanuti. Njih treba da volimo.Ma, znam i bog je realnost isto. Mislim da sam.ja dosta realnija od tebe kako god. Nego preskočio si kako se zbližavamo sa muslimanima ? Posto oni ne liturgisu? Ili je bog zabranio?
Нисам стигао, елем вас две се расписасте, а ја сам један.Nego preskočio si kako se zbližavamo sa muslimanima ? Posto oni ne liturgisu? Ili je bog zabranio?
Pa, ja mislim da bi me živ blam i stid pojeo kada bih krenula drugarici da salim pamet i pričam o njenoj veri. Ona zna da sam ja nevernik, ne ulazi u moje razloge, zašto bih ja, ako nije povređena diskusija, uopšte njoj pričala o njenoj veri. To je vec stvar vaspitanja i osnovne kulture u RL .Pozvani smo i da njih volimo ali i da ih opominjemo da se okanu zabluda i priđu pravoj vjeri. Hrišćani mrze jeres i uzročnika jeresi Satanu ali nipošto same ljude koji su obmanuti. Njih treba da volimo.
Razumem ja tebe, al ne razumem kako se tu uklapa razaranje BožijihНе. Сваким даном, сваким часом, може бити заједнице са Богом кад се има Вере и Љубави према Њему. Све што ради човек треба да ради из љубави према Господу.
Литургија је кључни моменат, Праслика будућег Царства, разумеш ти мене?
dule je av-tihristov, samo te udaljava od boga, pravi kontraefekatJao, ne spominji sns pročitala sam ahahahhahahahha i Vucic je dokaz da bog ne postoji
Pa, dobro , ali što neprijatelje . Pa nije ona nikakv neprijatelj jer veruje u alaha. Samo ne jede prase to mi malo teško , da je na'ranim, sve ostalo je laganica .Нисам стигао, елем вас две се расписасте, а ја сам један.
Наравно да Бог није забранио да се дружиш и заједничариш и волиш, примера ради, твоју другарицу Палестинку. Поготово данас када њен народ веома страда.
Људе све треба волети, без обзира на њихову веру и нацију. Не рече ли Господ ,,љубите и непријатеље своје", сећаш се???
Pa ne moraš joj soliti pamet. Može se to odraditi kroz laganu diskusiju. Onlajn prostori tu čak pružaju i više slobode za razgovor jer se uživo ljudi znaju uvrijediti.Pa, ja mislim da bi me živ blam i stid pojeo kada bih krenula drugarici da salim pamet i pričam o njenoj veri. Ona zna da sam ja nevernik, ne ulazi u moje razloge, zašto bih ja, ako nije povređena diskusija, uopšte njoj pričala o njenoj veri. To je vec stvar vaspitanja i osnovne kulture u RL .
Јасна је крива, ко о чему она о Вучићу и литијуму..Jao, ne spominji sns pročitala sam ahahahhahahahha i Vucic je dokaz da bog ne postoji
А кад сам ја то рекао?Pa nije ona nikakv neprijatelj jer veruje u alaha
pa zapantila sam te..Јасна је крива, ко о чему она о Вучићу и литијуму..
Znaci vraćamo se na demagogiju pa to je vec sektaski pristup . Znaci vi online vrbujetePa ne moraš joj soliti pamet. Može se to odraditi kroz laganu diskusiju. Onlajn prostori tu čak pružaju i više slobode za razgovor jer se uživo ljudi znaju uvrijediti.
Али није тема.pa zapantila sam te..
Pa, napisao si da je bog rekao ljubi neprijatelje svoje tako nestoА кад сам ја то рекао?