Zasto nas je Bog napravio?

Zato što ih se nisu plašili. Životinja ne oseca svetost, nego strah i uznemirenost, a monasi su mirni, stalozeni .
Мирни су и сталожени јер су блиски Богу и у сталном молитвеном расположењу. Животиње то осјете. Не разумију шта осјете али осјете.

Да, више него неко ко каже да животиње имају више љубави него човек
Ал кад би стала поред одвезамог лава, и то гладног, појео би је ко један и два.

Зар не @Bjankilina ?
Pa, ti tvrdis da su ljudi puni ljubavi, pa opet koljeno svinju da je jedemo. Lanac ishrane je lanac ishrane i borba za opstanak. Apples and oranges

A kad nisi na ligurgiji onda ne zajedničariš i harmonije nema?
Не. Сваким даном, сваким часом, може бити заједнице са Богом кад се има Вере и Љубави према Њему. Све што ради човек треба да ради из љубави према Господу.

Литургија је кључни моменат, Праслика будућег Царства, разумеш ти мене? :)

Ma, znam i bog je realnost isto. Mislim da sam.ja dosta realnija od tebe kako god. Nego preskočio si kako se zbližavamo sa muslimanima ? Posto oni ne liturgisu? Ili je bog zabranio?
Pozvani smo i da njih volimo ali i da ih opominjemo da se okanu zabluda i priđu pravoj vjeri. Hrišćani mrze jeres i uzročnika jeresi Satanu ali nipošto same ljude koji su obmanuti. Njih treba da volimo.

Nego preskočio si kako se zbližavamo sa muslimanima ? Posto oni ne liturgisu? Ili je bog zabranio?
Нисам стигао, елем вас две се расписасте, а ја сам један. :D

Наравно да Бог није забранио да се дружиш и заједничариш и волиш, примера ради, твоју другарицу Палестинку. Поготово данас када њен народ веома страда.
Људе све треба волети, без обзира на њихову веру и нацију. Не рече ли Господ ,,љубите и непријатеље своје", сећаш се???

Pozvani smo i da njih volimo ali i da ih opominjemo da se okanu zabluda i priđu pravoj vjeri. Hrišćani mrze jeres i uzročnika jeresi Satanu ali nipošto same ljude koji su obmanuti. Njih treba da volimo.
Pa, ja mislim da bi me živ blam i stid pojeo kada bih krenula drugarici da salim pamet i pričam o njenoj veri. Ona zna da sam ja nevernik, ne ulazi u moje razloge, zašto bih ja, ako nije povređena diskusija, uopšte njoj pričala o njenoj veri. To je vec stvar vaspitanja i osnovne kulture u RL .

Не. Сваким даном, сваким часом, може бити заједнице са Богом кад се има Вере и Љубави према Њему. Све што ради човек треба да ради из љубави према Господу.

Литургија је кључни моменат, Праслика будућег Царства, разумеш ти мене? :)
Razumem ja tebe, al ne razumem kako se tu uklapa razaranje Božijih
tvorevina i stvaranje nekakvih veštačkih predmeta.

Нисам стигао, елем вас две се расписасте, а ја сам један. :D

Наравно да Бог није забранио да се дружиш и заједничариш и волиш, примера ради, твоју другарицу Палестинку. Поготово данас када њен народ веома страда.
Људе све треба волети, без обзира на њихову веру и нацију. Не рече ли Господ ,,љубите и непријатеље своје", сећаш се???
Pa, dobro , ali što neprijatelje . Pa nije ona nikakv neprijatelj jer veruje u alaha. Samo ne jede prase to mi malo teško , da je na'ranim, sve ostalo je laganica .

Pa, ja mislim da bi me živ blam i stid pojeo kada bih krenula drugarici da salim pamet i pričam o njenoj veri. Ona zna da sam ja nevernik, ne ulazi u moje razloge, zašto bih ja, ako nije povređena diskusija, uopšte njoj pričala o njenoj veri. To je vec stvar vaspitanja i osnovne kulture u RL .
Pa ne moraš joj soliti pamet. Može se to odraditi kroz laganu diskusiju. Onlajn prostori tu čak pružaju i više slobode za razgovor jer se uživo ljudi znaju uvrijediti.

Back