Zasto nas je Bog napravio?

Једино логично виђење стварања човека налази се описано у Његошевој Лучи.
Из ње је јасно зашто смо створени у непријатељском окружењу и како својим чињењем то окружење постаје још погубније по нас.

то је ваше тумачење, јер вас не занима да је жртвовање била рел. пракса, а он на њу ставио тачку, те потом и апостол каза нема више жртве за грехе
bog koji je tražio i životinjske žrtve sada sam sebe žrtvuje da bi prekinuo taj nonsens pa dokle više ide to ludilo

samo da dodam ovo je već klasičan bog radi misteriozno i čudni su putevi božji odgovor
božja mudrost je neshvatljiva za obične ljude apostol Pavle gleda da ga maksimalno izvuče ovde da ne ispadne ovako komično kako ispada a to je da se samožtvovao samom sebi
Не може се људском логиком Бог докучити, Бог је ван времена и простора и Њему је све могуће.

bog koji je tražio i životinjske žrtve sada sam sebe žrtvuje da bi prekinuo taj nonsens pa dokle više ide to ludilo
То то ти зовеш ,,лудилом " зове се Љубав:

Јер Бог је тако заволео свет, да је свог јединорођеног Сина дао, да ко год поверује у њега, не пропадне, него да има вечни живот.
Јован 3:16

То то ти зовеш ,,лудилом " зове се Љубав:

Јер Бог је тако заволео свет, да је свог јединорођеног Сина дао, да ко год поверује у њега, не пропадне, него да има вечни живот.
Јован 3:16
da li je žrtvovao svog vanbračnog sina ili je sebe žrtvovao samom sebi dogovorite se već jednom

Не може се људском логиком Бог докучити, Бог је ван времена и простора и Њему је све могуће.
znaš kako ja to vidim mesijanski pastiri koji su se zapetljali u svojim lažima i nebulozama su morali da se nekako izvuku iz svih tih nelogičnosti pa su onda pustili buvu bog je zapravo mnogo namazaniji nego što ljudski um može da dokuči pa se namerno ruga onima koji razmišljaju i on sve to namerno radi da posrami mudre itd
prilično jadno za tvorca univerzuma

Da bi mučio i tlačio ljude i da bi oni onda vapili za njim i on se tako osećao potrebnim

Zato i namešta i ne sprečava situacije iz kojih te tobož 'spašava', umesto da na prvom mestu ne dozvoli da se dese

Mislim, kad bi postojao, tako bi njegov psihopatsko sadistički psihološki profil izgledao

i nemoj više da mi pišeš ovakve nebulozne odgovore On je neshvatljiv ljudskoj vrsti Njenu je sve nemoguće moguće itd zaobiđime sa takvim stvarima
Бог је Света Тројица. Тројица Јединосуштна и неразделна. Јединосуштна, тј. исто суштаство, иста природа. Тројица неразделна: никада се није одвајао Син од Оца или Дух Свети од Оца или од Сина и никада се не дели.

Јел то овај одговор сад у реду?

Бог је Света Тројица. Тројица Јединосуштна и неразделна. Јединосуштна, тј. исто суштаство, иста природа. Тројица неразделна: никада се није одвајао Син од Оца или Дух Свети од Оца или од Сина и никада се не дели.

Јел то овај одговор сад у реду?
Kao sijamski blizanci laicki

Dobra tema pozitivna covek stvaralac najslicniji bogu
Тако је. Из љубави се рађају и деца. Пјотр Мамонов: "Слажем се да су деца благослов од Бога. А ми се чувамо и штитимо од њих, као од разбојника. Сви се плашимо порођаја. Сви кажу, кажу, прво треба зарадити, чему стварати просјаке... А да ми је неко све ово објаснио у младости, данас бих имао осморо, па и више деце. Имам пријатеља који има шесторо деце. Одрасли су и добили унуке. А данас се његова породица састоји од 48 људи. И сви су у свет. Ово је срећа. Ово је сврха човека. Немојте да радите абортусе!"

Back