Zasto nas je Bog napravio?

Ех, Маки, кад будеш био стручњак за рударство, можемо да причамо о томе.

Као што рекох, тек иде испитивање за копање, иде стручни тим који ће преиспитати све мере, посебно оне које се тичу заштите животне средине, итд.

Мислим, претерасте са тим политиканством и на овој теми.
Ja ne vjerujem zapadnjačkim firmama da mi kažu da je nebo plavo. A ni našim političarima.

Ni ja ne verujem kad mi kažu da je nešto zeleno. :lol: Hoćete zelenu
energiju? Eto litijum je zelen.
Nije.
Dajte nešto zelenije.
ma svabe su samo resili da lupe sankcije kinezima da ga vise ne uvoze od njih, pa su nasli nase izdajnike - zasto ga ne vade u svabiji? nisu ludi ako imaju budale koje mogu da zatruju i ostave im jalovinu, zasto to da rade kod kuce? a imaju vise litijuma od nas!

Кад идеш у природи, бацаш телефоне, компијитере, живиш без струје, грејања и свега што ти је зла индустрије омогућила?
ma to nam je sve dao drug si i telefon i komp. ti je kineski i baterije iz azije, a ne aljekovi svapski prijatelji - zasto ne kopaju u svabiji?
njima da bude zeleno,a nama jalovina, eto zato, ako smo budale

ma to nam je sve dao drug si, a ne aljekovi svapski prijatelji - zasto ne kopaju u svabiji?
После мени пребацујеш @Jasna да причам о политици, а ја причао сво време о овој теми, а ти,баш као, Маки и остали сами о политици.
Баш као је ту најгори. Упропастили сте ову тему где је могла да се развије плодна дискусија.

Уништисте све својим политиканством.

ma svabe su samo resili da lupe sankcije kinezima da ga vise ne uvoze od njih, pa su nasli nase izdajnike - zasto ga ne vade u svabiji? nisu ludi ako imaju budale koje mogu da zatruju i ostave im jalovinu, zasto to da rade kod kuce? a imaju vise litijuma od nas!
Ma što mene uostalom briga za globalnu politiku i njihove zavrzlame?
Pričamo o tome za šta nas je Bog stvorio. Definitivno nas nije stvorio
da budemo rudari.

То је твој проблем.
Видиш да се све своди на политику, све претворидте у политику Маки. То нимало није добро, убиће вас та острашћеност политичка.
Dobro ali onda nemoj ni ti po Religiji iznositi svoje političke stavove protiv zapada čiju kompaniju po ovom pitanju podržavaš.

Dobro ali onda nemoj ni ti po Religiji iznositi svoje političke stavove protiv zapada čiju kompaniju po ovom pitanju podržavaš.
Какве сам ја на овој теми ставове ,,против Запада" износио?? Ви сте почели са тим.

И ја говорим о политичком западу и њиховој амтисрбској и антируској политици, али то не значи да је тамо све сушто зло. Има и тамо нечег позитивног, Маки, нисам ја манихејац неки.

Tako je. To je čin velike Božije ljubavi. Mnogima je to neshvatljivo ali apostol Pavle baš i piše o tome:
"23. A mi propovijedamo Hrista raspetoga, Judejima sablazan, a Jelinima ludost;
24. Onima pak pozvanima, i Judejcima i Jelinima, Hrista, Božiju silu i Božiju premudrost.
25. Jer je ludost Božija mudrija od ljudi, i slabost je Božija jača od ljudi.
26. Jer gledajte, braćo, na vas pozvane: nema tu ni mnogo mudrih po tijelu, ni mnogo moćnih, ni mnogo plemenita roda;
27. Nego što je ludo pred svijetom ono izabra Bog da posrami mudre; i što je slabo pred svijetom ono izabra Bog da posrami jake;
" (1 Korinćanima 1:23-27).
samo da dodam ovo je već klasičan bog radi misteriozno i čudni su putevi božji odgovor
božja mudrost je neshvatljiva za obične ljude apostol Pavle gleda da ga maksimalno izvuče ovde da ne ispadne ovako komično kako ispada a to je da se samožtvovao samom sebi

odgovor tipa bog radi misteriozno i čudni su putevi božji sam po sebi jeste sprdnja
Ja da sam bog, ja bih, bre , izasla pred narod , rekla to, to i to, takva i takva stvar. Imao je tita, ima vucica da vidi kako se mase privole , pa da ga svi slave i vole, a ne tako iz tajnosti da vlada , te nagadjajte dal postojim , te kad cu da posaljem sina, te kad ce smak sveta. Daj neki plan I program da znamo sve po redu kako ide, kao za slavu

Back