Zašto nas bombarduju lošim vestima na TV

zarucnica1506Dusa

Zainteresovan član
Poruka
416
Stekla sam utisak da se kod nas ne dešavaju lepe stvari ,samo ubistva,samoubistva ,saobraćajne nesreće,nikad se ne objavljuju lepe vesti na primer da se neko oženio,da je neko dobio bebu,da su matematičari pobedili ,fizičari dobili medalju i td .više i ne znam šta je lepo da se čuje.Zamislite javljaju mom dedi koliko kubika silikona botoksa nabila koja starleta u određene delove.Baš je to glupo.

Stekla sam utisak da se kod nas ne dešavaju lepe stvari ,samo ubistva,samoubistva ,saobraćajne nesreće,nikad se ne objavljuju lepe vesti na primer da se neko oženio,da je neko dobio bebu,da su matematičari pobedili ,fizičari dobili medalju i td .više i ne znam šta je lepo da se čuje.Zamislite javljaju mom dedi koliko kubika silikona botoksa nabila koja starleta u određene delove.Baš je to glupo.
Koji program gledaš?

Ne treba gledati, ili ako smo promućurni, možemo gledati samo selektivno.
TV je pre 10ak godina još držao pažnju nekim kvalitetom, mada već tada upitnim. Danas se sve svodi na senzacionalizam, prepirke poliički ostrašćenih sa samima sobom, na to šta je Jovana Jeremić uradila novo i neviđeno do sada, na zanimljivosti iz Farme, i ponajrealniju sliku Srbije-crnu hroniku.
Pre neko veče sam slučajno sela ispred TV-a i zapazila uvod u tursku seriju. Pisalo je: Naučno-obrazovni program. :zcepanje:

Stekla sam utisak da se kod nas ne dešavaju lepe stvari ,
У свакодневници многих се не дешава ништа лепо већ су уништени непроменљивом реалношћу а свака промена буде као - е овај је умро енонај се разболео и живи на лековима.
Цецин муж и помени Цецином мужу сваке године нас тероришу иако то није битно у животима било кога од нас .
Не нађох у неком од текстова на ту тему како ће систем да промени животе људима који су то покушали (како ће стварно да помогне финансијски,стамбено или шта већ треба тим особама),која је превентива да се не изгуби нада и дешавају промене на боље сад.
Нигде не нађох у неком од текстова на ту тему о системској финансијској или стамбеној или којој већ помоћи блиским особама ако неко то стварно уради.
Где је систем подршке системски не нађох информацију у текстовима.

,saobraćajne nesreće,
Где је превентива у пракси за оне који сматрају да закони за њих не важе и да могу да газе по нормалним улицама гас до даске?
Где је на пример и да ли постоји стаза за те што воле брзу вожњу да сви буду преусмерени тамо?

nikad se ne objavljuju lepe vesti na primer da se neko oženio,
Нисмо баш поднебље за то јер је цела та фарса прескупа и што је већа брже дође разводе а на пример има доста самих или усамљених особа на које би то лоше деловало?
da je neko dobio bebu,
То је прескупо заиста и одмах поставља се питање одакле просечном грађанину или грађанки финансија да наредних осамнаест година обезбеђује све што треба за то мало биће кад немају ни за себе довољно?
da su matematičari pobedili ,fizičari dobili medalju i td .
Нема никакве везе са животом обичног народа и није важно уопште.
više i ne znam šta je lepo da se čuje.
Лепе вести би биле да сва документа трају пет година и након тога их треба мењати (да се припреме сви за лепе фотографије).
Лепе вести би биле да они без плата и пензија од педесет те на више година имају социјалне пензије.
Лепе вести би биле да се у сваком Дому здравља у Србији уграђују о трошку здравственог осигурања зубни импланти и одржавање истих је исто о трошку здравственог.
Лепе вести би биле да у сваком Дому здравља Србије постоји психотерапија и психотерапеути раде своје,помажу многима.
Zamislite javljaju mom dedi koliko kubika silikona botoksa nabila koja starleta u određene delove.
Било би добро да објаве како се носе са болом,одакле им паре за то.
Baš je to glupo.
Вести имају концепт да понављају како је све добро јер дишемо,живи смо а види неком тамо се дешавају трагедије.

Ne treba gledati, ili ako smo promućurni, možemo gledati samo selektivno.
TV je pre 10ak godina još držao pažnju nekim kvalitetom, mada već tada upitnim. Danas se sve svodi na senzacionalizam, prepirke poliički ostrašćenih sa samima sobom, na to šta je Jovana Jeremić uradila novo i neviđeno do sada, na zanimljivosti iz Farme, i ponajrealniju sliku Srbije-crnu hroniku.
Pre neko veče sam slučajno sela ispred TV-a i zapazila uvod u tursku seriju. Pisalo je: Naučno-obrazovni program. :zcepanje:
😅🤣😂🤣

Da bi skretali sa glupostima pažnju ljudi dok ozbiljne stvari prolaze kao brzi voz i da bi držali iste u nekakvoj tenziji

Rađaju se bebe a onda umru jer je lekar mrcvario mamu na porođaju pa joj se na suđenju smeje u facu. Matematičari i fizičari će ili pobeći preko ili zaglaviti kao predavači ovde u nekoj školi da ih đaci biju dnevnikom u glavu i izmiču im stolice. Silikoni i kubici estradnih umetnica i starleta odvano nisu nikakva vest ni novost. Jedino ako je tvoj deda inače pretražuje i gleda takve sadržaje pa mu algoritam to izbacuje.

Narodu nije do života, ovde odavno više ništa nije lepa vest osim kad bi javili da će nas zakucati neka kometa. Tebi ako je do veselja uhvati se za uši pa igraj.

jer smradikali vladaju retorikom mrznje i zbunjivanja. Ne moze narod da se opameti ako je stalno neka kriza, neki stres, ovo ono...

Rađaju se bebe a onda umru jer je lekar mrcvario mamu na porođaju pa joj se na suđenju smeje u facu. Matematičari i fizičari će ili pobeći preko ili zaglaviti kao predavači ovde u nekoj školi da ih đaci biju dnevnikom u glavu i izmiču im stolice. Silikoni i kubici estradnih umetnica i starleta odvano nisu nikakva vest ni novost. Jedino ako je tvoj deda inače pretražuje i gleda takve sadržaje pa mu algoritam to izbacuje.

Narodu nije do života, ovde odavno više ništa nije lepa vest osim kad bi javili da će nas zakucati neka kometa. Tebi ako je do veselja uhvati se za uši pa igraj.

Zato što su te stvari magnet za ljude. Daš mu nekog naučnika, nešto pametno - neće ni da pogleda, promeniće kanal. Daš mu novost: ZABRUJALO U SKUPŠTINI. ŠEŠELJ REKAO VUČIĆU...
iskreno...
Diktatoru vise odgovara depresivan i uplasen narod
posto je i sam SNS skontao da su gamad nevoljena i da uopste ne radi pokusaj pojacanja popularnosti, gura se tzv neutralnost i kompletno ignorisanje politike da bi sns ostao na vlasti

Back