Кверкус
Domaćin
- Poruka
- 3.403
Шта је то у људском бићу што га води према пићу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
žene obožavaju momke koje mirišu na rakiju...
Kad se pije. pije se lagano, sa merakom...
zato se ne toleriše svakom.
Ako se ne pije natenane,
uvek se nešto pogrešno lane....
A, preterati količinu pravu,
redovno udara u glavu !
Ovo lično potvrđujem,
jer se više ne nagrđujem !
O grofe,otmeno,kvalitetno,bogato...
Nego,muče li te još vetrovi kad se našljokaš brlje od šljiva?
Zašto onda pije kada se raduje?Čovek pored čaše boravi, tugu da zabotavi !
Pijanci uvek nađu opravdanje! Ovo je jedno od njih.Čovek koji svu bedu i nesreću ovoga sveta može podneti trezan, sasvim sigurno nema dušu!
zavisi na koju kolicinu opijanja mislis,al cenim da misliss na najgoru,a njen najcesci razlog je tuga izazvana:usamljenoscu,nedostatkom ljubavi,besparicom,imas i one sa parama koji opet lece neke dr muke...u svakom slucaju je to pogresan nacin resavanja problema...Шта је то у људском бићу што га води према пићу?
zavisi na koju kolicinu opijanja mislis,al cenim da misliss na najgoru,a njen najcesci razlog je tuga izazvana:usamljenoscu,nedostatkom ljubavi,besparicom,imas i one sa parama koji opet lece neke dr muke...u svakom slucaju je to pogresan nacin resavanja problema...
U picu traze beg,utehu,i opravdanje za ponasanje.. Standardno "nisam znao/la pijan/a sam.."
E s godinama udje u krv..
Nikad necu zaboraviti jedan 18ti rodjendan...alkohola tona, klinci ko pusteni s lanca, relacija 15-22god.. dolazi lik 22god pije celu noc sta stigne.. rakija,vinjak,pelin,pivo,..sok.. i prilazi meni i kaze "Majo, sta nisam pio veceras?" Ja njemu 'ladno "vodu!"
Kasnije dolazi hitna..decko otkinuo lavabo u wc-u pokusavajuci da pije vodu.. Usput su ga ispirali.. I stvarno mi nije jasno sta ljudi vide u picu.
Uopšte ne volim alkohol i ne pijem ništa.
I mene zanima zašto se u svim situacijama nekih proslava, slava, svadbi...itd... podrazumeva konzumiranje alkohola
i to u velikim količinama.
Ako nema alkohola, neki smatraju da nije bilo provoda !!!![]()
Meni je to "svinjski", ko hoce da se vec napije, neka popje litar-dva vina ili sta vec i mirna glava.
Ovo da pijes sta stignes, da ne znas sta si pio ni gde si bio....zaista van svake mere.