- Poruka
- 120.745
Zasto nam Bog pruza iskusenja u zivotu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi koji bog. Ima ih podosta.Zasto nam Bog pruza iskusenja u zivotu?
zar Bog nije sve stvorio?Nijr bog taj koji te iskusava.
priroda coveka navodi nas na iskusenje.To su nagoni koji te nateraju lako da zeznes stvar.
I da je stvorio a nije zasto jedan padne na isto isto iskusenje a drugi ne.zar Bog nije sve stvorio?
pa i iskusenje?
mogao bi da budes i mod na religiji kako znanje imaszar Bog nije sve stvorio?
pa i iskusenje?
Ne pruža ih On. To radimo sami.
o tome i pricam.I da je stvorio a nije zasto jedan padne na isto isto iskusenje a drugi ne.
odlicno pitanje.Možda je bolje pitanje zašto dozvoljava situacije u kojima smo iskušani.
Pa mi živimo po svojim odlukama, za toliko smo slobodna bića.odlicno pitanje.
odlicno pitanje.
o tome i pricam.
koja je potreba iskusenja?
zasto mislis da je iskusenje potrebno da bi postao takav?Postaješ dobar i čvrst karakter.
Zasto nam Bog pruza iskusenja u zivotu?
mislis da iskusenja ni ne postoje nego samo splet okolnosti koje vernici tumace kao iskusenje?Ali.. Mi nismo napravljeni kao roboti. Ne verujem u to da se svaka situacija osmišljava. Svet je napravljen, on je tu, a mi ga razvijamo. Planeta nam je "data" na korišćenje. Mnoge stvari se dešavaju po slučajnosti, nema posebne namere. Tako ja mislim. Ali ono što je bitno jeste kako reagujemo, kakav smo materijal.
a sta ako izgubis veru zbog iskusenja?Da učvršćuje vjeru tvoju, iskušenja su tu da se izboris i da ne pokleknes, imaš molitve, moli se
zasto mislis da je iskusenje potrebno da bi postao takav?
mislis da iskusenja ni ne postoje nego samo splet okolnosti koje vernici tumace kao iskusenje?
a sta ako izgubis veru zbog iskusenja?
Kada sam postavila to pitanje, odgovor je bio: "Iskušenje je dar od Boga".Zasto nam Bog pruza iskusenja u zivotu?
kakvo sad carstvo nebesko kad svi vernici veruju u povratak u ziveOnda si bio u vatri i pokazao si se lošim materijalom. Za takve nije "carstvo nebesko"
Bogi trebalo da nam pruža utehu u životuZasto nam Bog pruza iskusenja u zivotu?
ovo razumem poentu ali ne razumem sta si mislilaBogi trebalo da nam pruža utehu u životu
posle raznih iskušenja na koja smo se sami upecali..