*Purple Baby*
Domaćin
- Poruka
- 4.030
Pa dokle više...
ž
Ne znam šta to sa mnom nije u redu i kako bi trebalo da se ponašam da imam neku normalnu vezu.Sve ok,dok traje to neko nazovimo muvanje,medjutim kada se desi da me muškarac upozna,obavezno sledi
"Ti si tako dobra osoba,pravi mali nežni cvet i bolje je da se ne vidjamo više,jer ja zaista ne želim da te povredim,ti to ne zaslužuješ"![klanjanje / клањање :worth: :worth:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/worth.gif)
Zašto je problem uneti emocije,zašto to svima stvara pritisak i kako bi to trebalo da se ponašam da bih zadržala nekog do koga mi je stalo.Da budem dobra ,već mi je dosadilo,da budem "kučka"...ne umem![Udaranje :dash: :dash:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/dash2.gif)
![Hmmm :think: :think:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/think.gif)
Ne znam šta to sa mnom nije u redu i kako bi trebalo da se ponašam da imam neku normalnu vezu.Sve ok,dok traje to neko nazovimo muvanje,medjutim kada se desi da me muškarac upozna,obavezno sledi
![obrati pažnju / обрати пажњу :rtfm: :rtfm:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/rtfm.gif)
![klanjanje / клањање :worth: :worth:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/worth.gif)
Zašto je problem uneti emocije,zašto to svima stvara pritisak i kako bi to trebalo da se ponašam da bih zadržala nekog do koga mi je stalo.Da budem dobra ,već mi je dosadilo,da budem "kučka"...ne umem
![Udaranje :dash: :dash:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/dash2.gif)