Mimi-95
Iskusan
- Poruka
- 5.100
Немој још и Ти.Већ ме један лик смара у вези тога(не на форуму).lazes ... daj da vidim![]()
Немој још и Ти.Већ ме један лик смара у вези тога(не на форуму).lazes ... daj da vidim![]()
kad odrastes shvatices zasto.Никад ми није било јасно зашто су поједини мушкарци толико опседнути се*сом?
Ја не видим ништа посебно у томе,чак мислим да имам и благу аверзију према њему.
Ovo prvo nije tacno za muskarce......Zato sto produzava zivot, prenosi gene muskarca I jednostavno prija..
Iz dosade.....kad odrastes shvatices zasto.
A sta kao zene ne vole ??Никад ми није било јасно зашто су поједини мушкарци толико опседнути се*сом?
Ја не видим ништа посебно у томе,чак мислим да имам и благу аверзију према њему.
Jeste, smanjuje saneu da dobijes rak twstisa dalko vise neko drkanje...Ovo prvo nije tacno za muskarce......
One study followed 32,000 men for 18 years. It found men who ejaculated the most (at least 21 times a month) had a 20% lower chance of prostate cancer vs. those who ejaculated 4 to 7 times a month. The more the number increased per month, the lower their risk.
Aaaa, taj deo.....Jeste, smanjuje saneu da dobijes rak twstisa dalko vise neko drkanje...
То уопште није тема.A sta kao zene ne vole ??
Питам се пошто једноставно немам тај осећај.Мислим,имам потребу за пражњењем,али не на тај начин.Pa brate biologija. Ne znam zasto se toliko pitas oko toga. To ti je poriv. Probudis se s tim svrabezom medju gacama. Hoces da ispraznis. Jbg, tako je. Bukvalvno poriv, osecaj neizdrza. Neko sladostrasce koje je gladno i zeli da se ispuni. Ako nemas taj osecaj, onda je mozda priblizna glad. Nije isto, jer je satisfakcija puno potpunija od jedenja, al eto na nekom osnovnom nivou.
U kom smislu potrebu za praznjenjem?Питам се пошто једноставно немам тај осећај.Мислим,имам потребу за пражњењем,али не на тај начин.
Зато сам својевремено изјавио да сам вероватно асек.
Никад ми није било јасно зашто су поједини мушкарци толико опседнути се*сом?
Iskreno, ne znam ni ja. Seks je užasno precenjena stvar.
moj deda je kresao do kraja zivota. Govorio, " nemo da si lenj u te stvari da se ni "on" ne razlenji ".Iz dosade.....
Moj buraz mi jednom objasnjavao da kad prestane da mu se dize da ce se ubiti...nema svrhe vise ziveti..Nije se salio...naravno nije se ubio ili nece se ubiti, ali ima nesto u njegovim recima sto ga cini zivim mrtvacem kad se to desi.
Ne znam odakle poreklo tog vaspitanja, a mislim da je vaspitanje, ali je uzrok psihickih poremecaja to je sigurno...
a sta ona kaze ?Mada ok, ima i do toga ko se koliko tu i na koji nacin prepustao.
Znas ono kad je sutra pitas: Sta ono bi sinoc hebo te bog?
Kaze: eeeeeee zar se ne secas?moj deda je kresao do kraja zivota. Govorio, " nemo da si lenj u te stvari da se ni "on" ne razlenji ".
Poruka je automatski spojena:
a sta ona kaze ?