момоа
Stara legenda
- Poruka
- 81.137
Zato kaj ih sve češče odbijaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Други су прилазили. Ја учим на туђим грешкама.A prisao si u zivotu nijednom, al bitno da imas misljenje.
Очајнички? Јел треба да се понашам исто тако бахато?Očajnički, naravno.
Drugi prilaze i dalje, i drugi nisu sami i ne kukaju po forumu.Други су прилазили. Ја учим на туђим грешкама.
Samo treba da budes ono sto jesi, ne znam otkud ti ti tripovi. Nema u zivotu Holivuda i princeva na belom konju, uooznas se lepo i to je to, ako se rodi varnica rodi ako ne, idemo dalje.Очајнички? Јел треба да се понашам исто тако бахато?
statistika negativnaDa li se plašite žena?
Da li ste izgubili interesovanje za žene i zašto?
Šta vam je ?
Pogledajte prilog 1850807
Meni ne prilaze zato što sam starija.
Ranije nisam bila starija, ali sam muškarce koji mi prilaze tretirala kao ništavilo.
Niko mi nije odgovarao. Priđe čovek-ja ga gledam prezrivo i ćutim. Čak i kad ne gledam prezrivo, samo čekam pogrešan korak.
Od svega je najbolje što mi ni sad ne bi verovatno odgovarali, ali pijemo kafe i sedimo za istim stolom povremeno.
Ranije bih ih najurila, ali sad-čašica razgovora ne smeta nikom, prijatelji smo.
Niko nikog ne lovi, ali ljubav je kvaka. Tešim ih da je moglo biti i gore-da su npr- sa mnom u braku.
![]()
...смрзо сам сеOPisala si kako postupas sa muskarcima.
I posle se pitate zasto vam muskarci ne prilaze... generalizujem ali imas uzasan personaliti. I sad neko ko procita i proba da shvati razloge tvog postupanja, tvog nacina nznm mozemo napraviti konstrukciju zasto si hladna kuc.ka* i nijedan rezultat konstrukcije nije damski.

Nikad aj na to reagovao nisam, cak se i sebi divim koliko sam dobro poznavao ljudsku psihologiju bez da sam ista znao o psihologiji.moje drugarice su bacale farove majko mila to je bre umetnost..pa koja to ume/zeli, njoj i prolaze..
Proljepsajte sezato što su ružni
oćemo boli nasProljepsajte se