Zašto muškarci sve ređe prilaze ženama?

Други су прилазили. Ја учим на туђим грешкама.
Drugi prilaze i dalje, i drugi nisu sami i ne kukaju po forumu.
Очајнички? Јел треба да се понашам исто тако бахато?
Samo treba da budes ono sto jesi, ne znam otkud ti ti tripovi. Nema u zivotu Holivuda i princeva na belom konju, uooznas se lepo i to je to, ako se rodi varnica rodi ako ne, idemo dalje.

:cvet: Meni ne prilaze zato što sam starija.
Ranije nisam bila starija, ali sam muškarce koji mi prilaze tretirala kao ništavilo.
Niko mi nije odgovarao. Priđe čovek-ja ga gledam prezrivo i ćutim. Čak i kad ne gledam prezrivo, samo čekam pogrešan korak.

Od svega je najbolje što mi ni sad ne bi verovatno odgovarali, ali pijemo kafe i sedimo za istim stolom povremeno.
Ranije bih ih najurila, ali sad-čašica razgovora ne smeta nikom, prijatelji smo.
Niko nikog ne lovi, ali ljubav je kvaka. Tešim ih da je moglo biti i gore-da su npr- sa mnom u braku.
:zcepanje:
:zima:...смрзо сам се

OPisala si kako postupas sa muskarcima.
I posle se pitate zasto vam muskarci ne prilaze... generalizujem ali imas uzasan personaliti. I sad neko ko procita i proba da shvati razloge tvog postupanja, tvog nacina nznm mozemo napraviti konstrukciju zasto si hladna kuc.ka* i nijedan rezultat konstrukcije nije damski.

Феме-Фатал ... :zima:

moje drugarice su bacale farove majko mila to je bre umetnost..pa koja to ume/zeli, njoj i prolaze..
Nikad aj na to reagovao nisam, cak se i sebi divim koliko sam dobro poznavao ljudsku psihologiju bez da sam ista znao o psihologiji.
Instikt i intuicija samo.

Secam se ko klinac, 19 godina, pun lokal, polu mrak tehno muzika, najlepsa devojka u klubu, prilaze non stop, salju pica, ona odbija...
Ja na 5 metara za stolom, ne bendam, osmehne mi se, namigne ja uzvratim i nazad na svoje....polse kao plese gleda zavodljivo, ja uzvratim... valjda videla nema vajde, pokaze ona meni kao da dodjem onopoziva sa dva prsta, ja ironicnu facu i odmahnem glavom, i sa dva prsta pokazem aponatno na nas sto (drug i ja, i nih su dve), ma nije proslo 2 min eto njih prilaze upoznaju se. Dalje je istorija.

Hocu reci, skolski primer obrnute psihologije, ako pridjes, ti si u poderedjenom polozaju, pocinjes da izigravas budalu, nervoza raste, pokusavas da impresioniras sta ti je znam, gomila stvari koje su meni strano telo..pri tom da sam prisao ne bih ni znao sta da pricam...a jos je na njoj je da kaze da ili ne. A ja kobajagi treba da glumim samopouzdanje na klizavom terenu.

Ovako se kvote menjaju, pravila, sve, od tenutka kad su one prisle, sad ja pocinjem da vedrim i oblacim. ;)

Eh sad me udari nostalgija... i da na temu, ja i prilazenje, dva sveta, tri univerzuma...
Divim se zaista muskarcima koji to mogu, ja i zene pod isti kos :D

Back