- Poruka
- 44.259
Da li se plašite žena?
Da li ste izgubili interesovanje za žene i zašto?
Šta vam je ?
Šta vam je ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Previse su digitalizovane, u smislu radioaktivne, bolje zaljubiti se u kompjuter nego u zenu.Da li ste izgubili interesovanje za žene i zašto?

Mislim da je materijalizam kod devojaka još u ranom dobu uzeo zamah i nema nazad.
Ok. Ako ona gleda drugačije?Zavedi je zaboraviti će na sve materijalno
#nije se desiloZavedi je zaboraviti će na sve materijalno
Mozda da pustite nas da vodimo firmu u germaniju a vi da se vratite u kuhinju de vam mesto...? Ovako vi jurite karijere, mi jurimo karijere, a migranti se kote...Da li se plašite žena?
Šta vam je ?
Pogledajte prilog 1850807
Ok. Ako ona gleda drugačije?
Mozda da pustite nas da vodimo firmu u germaniju a vi da se vratite u kuhinju de vam mesto...? Ovako vi jurite karijere, mi jurimo karijere, a migranti se kote...
Ne pre nego posle. Šta god uradio bio nasmejan, duhovit, pričljiv, dao kompliment itd. Onda kao sve ok fina je i ona sve ok i samo zurim na voz.Falsch razmišljanje️
Ako već pre napada razmišljate sa “Šta ako” ostacete gladni i žedni
Ti sedi na barsku stolicu. Al ocu da peces papriku i tursiju da metes. Da varis frustuk a ne da se pravis pametna i sposobna preduzetnica. Kecelju da turis i da mirises na slaninu i zaprsku a ne:Čuj?
Ostvarila sam se kao majka u to vreme sam bila u kuhinji
Deca odrasla i ia krenula sa biznisom
Mislim dje sa 50+ godina da stojim u kuhinji ? Nidje veze
Ti sedi na barsku stolicu. Al ocu da peces papriku i tursiju da metes. Da varis frustuk a ne da se pravis pametna i sposobna preduzetnica. Kecelju da turis i da mirises na slaninu i zaprsku a ne:
Ne mogu da procitam sve lakse mi da se slozimEvo jednog opsirnog objasnjenja.
I sam kad vidim hiljade prijatelja na profilu neke zenskenosobe automatski je brisem jer to ne moze biti normalno.
Citajte i shvaticete da je to zaista tako i da ne moze jedan da se takmici sa stotinama ili hiljadama pogotovo sto ih te zene smatraju da su mozda savrseni a bas zato sto ih ne znaju. Zna se sta je cilj 99% muskaraca. Ovde piše da se radi o udatim zenama ali ovo vazi za sve jer zasto se slikaju i kace svoje slike a bez svog muskarca?
To nas dovodi do toga da od silnih komplimenata one ne vide realno i dizu sve na neki nivo gde muskarac moze lako da izgubi i otud ne prilaze jer zene su danas postale drugacije.
Tekst glasi ovako:
DA LI UDATE ŽENE TREBA DA POSTAVLJAJU PROVOKATIVNE SLIKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
U teoriji zašto da ne, porodila se, vratila se u formu, ceo svet da vidi kako je zgodna, preplanula, pa i kako je napredovala sa novim trenerom, kakve su joj noge i zadnjica. I to niko ne spori. Naravno da ima pravo.
Međutim kako to deluje na bračnu dinamiku? Žena koja postavi fotografiju u bikiniju dobija silnu pažnju raznih muškaraca koji nisu njen muž, lepih, manje lepih, imućnih, zgodnih, veštih, prepredenih, … Oni gledaju, lajkuju, komentarišu, pišu u dm…
“Goriš”, “prelepa si”, “gde si se ovo slikala”, “kako ti ovo dozvoljava muž”, … i sve ovo nisu učtivi komentari već pokušaji traženja slabe tačke i prolaza.
Ne postoji muškarac koji kada vidi lepo golo žensko telo i lice ne kaže sebi “aham ova je udata, ja nikad ali nikad, ma ni mrtav ne bih spavao sa njom”. NE POSTOJI.
S tim u vezi oni komentari nisu samo aplauz nevine publike već pokušaj stupanja u prelimarne radnje da se dođe do sudaranja kukovima. Baš tako.
Svako upucavanje u inboks je “**** bih te”. Ne pristajem na “ma to mi drug”, “čovek rekao sam dobar dan”, …
Pažnja koju supruga tako dobije je neuporedivo više pažnje nego što prosečan muškarac ikada može da dobije online.
To nije mišljenje, to je činjenica.
Algoritmi, biologija i tržište pažnje rade u korist ženskog tela.
Muškarac tu ne može da „uzvrati istom merom“.
Niti on može da dobije toliko pažnje niti može da pruži adekvatnu pažnju ženi kooja redovno dobija stotine ili hiljade poruka tipa „prelepa si“, „savršena“, „boginja“, prag zadovoljstva skače.
Validacija od jednog muškarca – čak i muža – postaje tiha, obična, slaba i nedovljna u poređenju sa bukom spolja.
To ne znači da je muž loš. To ne znači da je ona loša. Znači da je sistem tako namešten.
I onda šta, žena se u odnosu sa mužem oseća kao da nema dovoljn opažnje, oseća se prazno, nesigurno ili nezadovoljno u vezi i počinju problemi u raju:
„On me ne vidi.“
„On je narcisoidan.“
A pravo pitanje je koje treba sebi da postavi je:
„Da li sam ja preopteretila svoj nervni sistem tuđom pažnjom?“
„Da li sam sebi digla letvicu do nivoa koji realan odnos ne može da prati?“
Ni jedan suprug ne može da pobedi tržište instagrama.
Muž ne može da se takmiči sa hiljadama nepoznatih muškaraca koji nemaju obaveze, nude samo komplimente i projekcije, i koji se javljaju bez ikakvog rizika.
To je kao da se takmičiš sa reklamom – uvek gubiš.
Ovo nije kritika žena, niti pokušaj da se nečije ponašanje osuđuje.
Ovo je moj pogled na to kako mehanizam funkcioniše.
Često se tu napravi dodatna konfuzija jer se privatni život nesvesno poredi sa ženama kojima je privlačenje pažnje profesija. To je njihov izbor i njihov posao. Ali veza i brak ne funkcionišu po pravilima javne scene.
Po meni, ako si u vezi ili u braku, a kačiš takve fotografije, vredi da zastaneš i razmisliš o nekim stvarima. Ne zbog zabrane ili kontrole, već zbog standarda.
Što ti je veza kvalitetnija,
što ti je partner ozbiljniji,
što ti je život uređeniji –
to su standardi viši.
I sada da postavimo granice.
Ne ideološke. Ne verske.
Nego funkcionalne.
NOĆNI IZLASCI BEZ MUŽA
Problem nije u „zabrani“, nego u kontekstu.
Noćni izlazak bez partnera u ozbiljnoj vezi nije neutralna aktivnost.
To je prostor alkohola, flerta, pažnje i testiranja granica.
Ako ste udate i želite stabilan brak, logično pitanje je:
zašto biste se redovno izlagale okruženju koje direktno potkopava odnos?
Nije sve što je dozvoljeno — pametno.
I nije svaka sloboda kompatibilna sa stabilnim brakom.
Bikini slike nisu same po sebi nije greh.
Nije problem ni telo.
Nije problem ni more, ni sunce, ni forma.
Problem je poruka. Problem je okruženje u koje se svrtavaš.
A poruka nikad nije neutralna. Okruženje nije takvo da podržava brak.
Kome je ta slika namenjena? Kome tačno? Pa tvoj muž te vidi svako drugo veče golu. Nema potrebe za njega da se slikaš za instagram
Realno bikini slika na instgagramu je poruka nepoznatim muškarcima koji treba da vam to ponovo potvrde da ste riba ipo?
A ako je cilj validacija drugih muškaraca, budimo iskreni do kraja:
svesno ulazite u tržište pažnje.
Tržište pažnje je predsoblje tržišta seksa. O da, ne odustajem od toga. Svrha pažnje između polova, biološki je parenje. Ako je ne primetiš ne razmnoži se.
A to tržište ne zna za brak, ne zna za granice i ne zna za posledice.
Ono samo uzima, ima svoj ritam i “desilo se slučajno”
Ja ću da vam kažem a vi žene koje nemate dobre prioritete i da, moral, možete da se izvrnete na trepavice bikini slike može ali samo ako muž objavi pa ona repostuje.
Ovo je moja supruga, da ja sam zgodna i lepa i ja sam njegova supruga.
Poruka ide spolja:
„Ova žena je izabrana.“
„Ovo nije ponuda, nego potvrda.“
A oženjeni ljudi koji nemaju sliku supruge ili obrnuto snajka u bikoniju gde pola sata sktoluješ a nema muža je na tržištu pažnje pa i seksa. TAČKA.
Zato granica „osim ako muž ne objavi“ ima savršenu logiku.
Tada validacija ostaje tamo gde treba da bude — u odnosu.
Ne u masi nepoznatih. Ne u inboxu.
I da se razumemo još jednom.
Ovo nije pitanje kontrole.
Ovo je pitanje prioriteta.
Lojalnost je stvar odluke.
Ako vam je brak važniji od pažnje — ponašanje se kao da vam je brak važniji od pažnje.
Ako vam je pažnja važnija — brak će to kad-tad osetiti. Bez izuzetka.
Sloboda bez posledica ne postoji.
Ali danas se ženama često prodaje bajka:
„Radi šta hoćeš, a ako se neko oseća ugroženo — on je problem.“
Tako je ja odem na žurku sa Čeri Kis i njenih 5 drugarica, ugasi mi se telefon i vratim se u 9 ujutru pa kažem “Jovana nemoj se osećaš ugroženo to je samo žurka i baterija”
To nije sloboda.
To je nepoštovanje supruge i braka.
U ozbiljnim odnosima sloboda ne nestaje.
Ona samo dobija okvir. Bračna sloboda idealnih brakova ima drugačije standarde.
Bre kao kad imaš nov skup auto, ne zalićeš de na trotoar u trećoj brzini sa 55 na sat. Vodiš računa.
I da završimo suštinom, bez uvijanja:
Nije problem što žena može da dobije pažnju.
Problem je kad je stalno traži od sveta —
a očekuje da joj muž bude dovoljan.
Granice nisu kazna. Granice su mir u braku.
Granice su ono što čuva ono što vam je važno.
Za kraj da omekšam malo situaciju, dame gledaju šta rade druge dama po internetima i kopiraju ponašanja. Međutim neke trendseterke koje se provokativno slikaju nisu u liniji biznisa da imaju stabilan brak nego da se vrate sa 15-20 000 eura iz Dubaija, sa aromom mokraće. Da da, grubo i oštro kao Strongman pišem.
I sad te uspešne žene bez zanimanja utiču na druge žene da se obnaže, estetski nadopune kao da su kolegenice, … No to je druga priča.
Meni ne prilaze zato što sam starija.
Hahahaha nije smesno.Meni ne prilaze zato što sam starija.
Ranije nisam bila starija, ali sam muškarce koji mi prilaze tretirala kao ništavilo.
Niko mi nije odgovarao. Priđe čovek-ja ga gledam prezrivo i ćutim. Čak i kad ne gledam prezrivo, samo čekam pogrešan korak.
Od svega je najbolje što mi ni sad ne bi verovatno odgovarali, ali pijemo kafe i sedimo za istim stolom povremeno.
Ranije bih ih najurila, ali sad-čašica razgovora ne smeta nikom, prijatelji smo.
Niko nikog ne lovi, ali ljubav je kvaka. Tešim ih da je moglo biti i gore-da su npr- sa mnom u braku.
![]()
Whatever!Hahahaha nije smesno.![]()
OPisala si kako postupas sa muskarcima.Whatever!
Nisam čak ni nastojala da ikog nasmejem.