- Poruka
- 354.700
Ima muškaraca koji puštaju da naraste nokat na malom prstu.
Od kada je ovo moda i čemu služi ? i Zašto to rade..?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je to,Za cackanje usiju
postoji li to uopšte više?!Pogledajte prilog 1606397
zna covek, iskusan!da zavate kokain iz malog kontejnera
'bre Nina,...jesi 'vala l.uda !Pogledajte prilog 1606397
jesto to je iz doba 40 plus, bilo popularno kad i zvoncare, kajla, sulja, suma, kozna narukvica ... i one smesne cipele (ne secam se kako su se tacno zvale)postoji li to uopšte više?!
sećam se pre 30ak god je to bila "moda"!
ne znam da iko živ to dan danas radi?!
ne treba forenzik evidens, verujemo ti u potpunosti!
Cuo sam jednom razlog da mu pomaze da odvije olabavljen sraf
To kad ima nokte na desnoj ruci, ali na svim prstima.Nesto u vezi sviranja gitare cini mi se da bjese.
Ili sam to sanjala.
Sasvim sigurno je to i zbog toga su kod nas taj nokat puštali najjači seljački mangupi.Nekada se verovalo da je dugačak nokat na malom prstu znak bogatstva i plemstva.
U suštini, poenta je da se naglasi da oni nisu fizički radnici, pa da mogu da puštaju nokat.
Ja sam se jedini put pokajao kad sam posekao nokte u ratu, imao sam osećaj kao da mi je neko prste odsekao ništa nisam umeo sa njima. Nije nam priroda tek onako dala nokte.Nekad im je služio za otvaranje celofana i al. folije na kutiji cigareta.
Inače imaš duge nokte?Ja sam se jedini put pokajao kad sam posekao nokte u ratu, imao sam osećaj kao da mi je neko prste odsekao ništa nisam umeo sa njima. Nije nam priroda tek onako dala nokte.
To je bilo u Kini koliko se secam, al su pustali sve nokte i to godinama tako da i nisu mogli nista sa rukama da rade. A to je moglo samo plemstvo.Nekada se verovalo da je dugačak nokat na malom prstu znak bogatstva i plemstva.
U suštini, poenta je da se naglasi da oni nisu fizički radnici, pa da mogu da puštaju nokat.
Stara kineska poslovica kaze:Meni su stariji pričali da je to služilo za češanje po guzici.