- Poruka
- 37.551
I ja se bak'em sa glupostima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je več nešto drugo. da u takvim zemljama ima ponuda ali i kvalitetej pusti me ovih prostora
ja ionako sebe ne dozivljavam da sam odavde
govorila sam o ljudima koji zive u normalnim yemljama gde je legalizovano i gde se ne slusaju Cece i ostale gluposti
Da li ti stvarno misliš da bi to ovde bilo ko uradio?ovo je več nešto drugo. da u takvim zemljama ima ponuda ali i kvalitet
Za mene ovo zvuči kao jedan od aspekata realnog. Tinder po meni ne funkcioniše ovde (dating apovi generalno). One night stand može da se nađe, ali nešto na duže staze teško, osoba samo može da utone u depresiju ako se tamo duže zadrži.Ali pogledaj realno. Treba joj sex. Žena je sa puno obaveza i visokih standarda. Lepo izgleda, ima novca. I šta sad treba ako nema ni jednog poznanika koji joj odgovara. Treba li da sedi na tinderu i textuje gomile praznih besposličara koji najčešće vole samo da textuju hotuju i slično, pa onda dok nađeš nekog pouzdanog, pa treba da ima i rac, pa da nije glup jer te svaka glupa rečenica ladi. Itd. To je takav gubitak nerava plus vremena.
Umesto toga plati zgodnog pametnog dasu koji se zna ponašati, i provereno ime da je učini specijalnom to veče. Zaradila je dovoljno da to može priuštiti. Zašto da ne.
Ako su samo seksualni odnosi u pitanju zapravo nije komplikovano u najvećem delu zapadnog sveta. Danas postoji čitava seks industrija o kojoj se ne priča u mainstream medijima. Na zapadu ako postoji potražnja za nečim, naći će se neko ko će tako nešto da unovči i pokrene lični biznis. Ovde se takože mogu pokrenuti takve stvari ali to uglavnom ide ispod žita/za neku ekskluzivnu skupinu je.To je za one što žele da se udaju i imaju decu. Logično da traže osobu sa potencijalom... jer kompletan muškarac ne postoji, uostalom kao ni kompletna žena.
Ali ja sam više pričala sa aspekta osobe koja želi samo seksualne odnose plus ponešto. Zaista nije bitno kakve potencijale ima i kako se oblači, msm lepo je to, ali nije nužno. Lepo je i da se sa njim može o svemu pričati, ali ni to nije nužno. Naravno da se prave kompromisi. Ali u tim zemljama gde je legalizovano i stoga ima normalnih i privlačnih muškaraca koji tako zarađuju, mnogo je lakše platiti. Jer i taj u koga ulažeš, to je isto neka forma veze.
svašta se od tebe ima čuti, lepo što si navratio ovdeAko su samo seksualni odnosi u pitanju zapravo nije komplikovano u najvećem delu zapadnog sveta. Danas postoji čitava seks industrija o kojoj se ne priča u mainstream medijima. Na zapadu ako postoji potražnja za nečim, naći će se neko ko će tako nešto da unovči i pokrene lični biznis. Ovde se takože mogu pokrenuti takve stvari ali to uglavnom ide ispod žita/za neku ekskluzivnu skupinu je.
Što se seksa tiče postoje ovakvi kluboci:
https://www.insomnia-berlin.de/club.html
Hednositička/seks pozitivna mesta za otvorenije pojedince i parove, imaju čitav network osoba koje se poznaju, transparentne su i ne prave probleme. Za razliku od Tindera gde su šanse da nađeš nekog normalnog < 5% ovde se može naći neko sličnih sklonosti koji želi sličan odnos, potencijalno i na duže. Za svaku potrebu se organizuje odgovarajući event, ljudi uživo brzo provale na čemu su i prelaze na konkretne stvari. Znam masu njih koji idu u ovo meste, neki su tu upoznali i dugogodišnje partnere, neki navrate da se vide i provedu sa starim partnerima...
mali nema pojmaPlacaju i zene.
Јер су мушкарци обично активни а жене пасивне по питању тога....за секс?
То је проституција. Али зашто онда када се неко жали како нема секс а мушко је, сви му кажу плати па клати? Поред тога што је правно кажњиво то је и скупо, неко мора да ради два дана да би зарадио за пола сата тог посла. Нико не треба да пристаје на то.
Да ли је секс због новца доказ женске привлачности према мушкарцу? Да ли се емоције и хемија купују, мислим да не.
Многи они који траже секс, поред тога траже и додир и блискост, док је секс, пошто је то најинтимнија ствар и табу, највећи доказ блискости. Ако нема секса постоји одређена дистанцираност.
Да ли то значи и да је женама, у ствари, далеко мање потребан секс него мушкарцима?
slažem se kad več plačaš treba da dobiješ kvalitet.Da li ti stvarno misliš da bi to ovde bilo ko uradio?
Hej, mora da ima PhD ! PhD znaš ! Taj koga plaćam za sex. I to iz natural sciences ! Da te vidim bajo šta znaš. Ne neka budala koja je nahvatana bilo gde.
Kada se već plaća da se zna. Odličan ****, ima da recituje ako treba, da zna jezike, da je sposoban i da ima ono što me pali.
Naravno da sam se šalila za PhD. Ali možda i nisam.
Imas to opisano u pesmi Zabranjenog Pusenja. "Da li ti stvarno misliš da bi to ovde bilo ko uradio?
Hej, mora da ima PhD ! PhD znaš ! Taj koga plaćam za sex. I to iz natural sciences ! Da te vidim bajo šta znaš. Ne neka budala koja je nahvatana bilo gde.
Kada se već plaća da se zna. Odličan ****, ima da recituje ako treba, da zna jezike, da je sposoban i da ima ono što me pali.
Naravno da sam se šalila za PhD. Ali možda i nisam.
Зато што контролу над сексуалним односом има жена а не мушкарац.
Да би добио 'чку, мораш да је убедиш да она има контролу над ситуацијом.
Ове две ствари су ми супротстављене ако се гледа закон понуде и потражње. Да им је потребнији секс него мушкарцима, не да не би постављале велике услове него би можда још и јуриле нас. Жена исто може да буде самостална, да користи вибратор, као што и мушкарац може да се посвети Десанки.Женама је секс потребнији него мушкарцу. Ми увек можемо да ишамарамо мајмуна на брзину.
Па да, секс је ипак потребнији мушкарцима него женама. Сама та реч 'пи*копаћеници' доказује.***** vise kosta zato sto su muskarci pickopacenici koji bi ****** zid da mogu
Можда има баш ретких случајеваodajle ti da zene ne placaju?
То би важило за оплодњу али ваљда не и за сексzašto jajna ćelija košta boga oca a sperma dva centa, itd
Вероватно је такоMislim da u većini slučajeva muški drugim likovima kažu - plati pa klati kako bi im "sipali so na rane".
Мислим да емоције због нечијих пара нису искрене емоције према самој особи, његовој личности и телу. Може неко и да се гади некога али да га трпи и има као "емоције" само због његових пара.Ne kapiram baš najbolje pitanje? Sve danas može da se kupi iz razloga što svega manjka, čak i emocija - fora je samo da neko ne postane kupoholičar.
На прву лопту би евентуално деловало као да жене треба да плаћају баш зато што су пасивне а мушкарци им буквално дају а оне примају, али пошто је секс обострано задовољство тако не треба да се гледа, већ ваљда да је равноправно.Јер су мушкарци обично активни а жене пасивне по питању тога.
nije to baš tako jednostavno kao što pričaš. Žene koje znaju što žele, posebno ako su kompleksne ličnosti vrlo teško mogu naći partneraZene uvek mogu naci partnera a muskarci se moraju pomuciti ili im je bas tesko da dodju do partnerke.