Zašto muškarci ostavljaju dobre žene?

Lagerta

Supermoderator
Poruka
30.591
Često imam prilike da pročitam ili u svojoj okolini čujem primere kako muškarci ostavljaju dobre žene( pod dobre žene, podrazumevam one koje imaju šta da ponude, koje su kao osobe kvalitetne, izgled nije presudan u ovom slučaju niti se o njemu raspravlja) .Šta je razlog tome, da li im dosadi da neko bude dobar prema njima, pa bi malo drame ?
1712236371754.png

Poslednja izmena:
Питање би требало да буде... зашто добре жене бирају лоше мушкарце?

О овим темама је већ било речи на форуму и један закључак би могао бити примитивни инстинкт жене да изабере насилног/лошег мушкарца који је пијанац или наркоман.

Jer su dobre pa umeju da oproste i mane ponekad..
Познајем и жене које остављају својим партнерима 10 година да „живе авантуру“. За свакога ко жели да заснује породицу као што је уобичајена, ово су лоша времена.

Познајем и жене које остављају својим партнерима 10 година да „живе авантуру“. За свакога ко жели да заснује породицу као што је уобичајена, ово су лоша времена.
Ima i toga.. raznovrsna ponuda, ustaljeno mišljenje o obavezama , stereotipi o idealnim uslovima za brak..

Često imam prilike da pročitam ili u svojoj okolini čujem primere kako muškarci ostavljaju dobre žene( pod dobre žene, podrazumevam one koje imaju šta da ponude, koje su kao osobe kvalitetne, izgled nije presudan u ovom slučaju niti se o njemu raspravlja) .Šta je razlog tome, da li im dosadi da neko bude dobar prema njima, pa bi malo drame ?
ostavljaju kada nadju još bolju :D..šala mala ali i nije jer to dobra žena zavisi šta je za koga dobro

Опет ти са фантазмагоричним темама, које ми сељаци не разумемо...

Па докле бре...

Jos jedna tema koju ne razumem
Tako neka opsta i opsirna pitanja pitate ocekujuci neki instant odgovor od prosto neprosirene recenice. Pa ne biva. Suvise komoleksna tematika da bi se mudroseralo u nekom postu na krsti
Cuj sto
Nemojte ko deca kad krenu sa 1000 zasto i kako :lol:
Ja nemam pojma gde vi to sve cujete cesto svasta u svojoj okolini, pa jos ovako kompleksno

Jos jedna tema koju ne razumem
Tako neka opsta i opsirna pitanja pitate ocekujuci neki instant odgovor od prosto neprosirene recenice. Pa ne biva. Suvise komoleksna tematika da bi se mudroseralo u nekom postu na krsti
Cuj sto
Nemojte ko deca kad krenu sa 1000 zasto i kako :lol:
Ja nemam pojma gde vi to sve cujete cesto svasta u svojoj okolini, pa jos ovako kompleksno
Poenta foruma i jeste da se od kompleksnog dovede do nekog približnog ... svako može shvatiti na način na koji želi. Naravno da se ne forumu nećemo baviti psihološkim i socijalnim komponentama odnosa već iskustvenim ...

Back