Zašto muškarci ne mogu da kažu "ne"

Guede

Buraz
Poruka
11.237
Zato sto se plaše da ce biti ismevani ako kažz "ne", da ne uvrede ženu, da ce ispasti nezreli, da seksa mora da bude po svaku cenu iako su umorni i nece im se itd itd
....sve navedeno je generalizcija razno raznih strucnjaka pa iz tog razloga sledi pitanje:

Da li vam se desilo da odbijete seks i kažete “ne” i koji je to razlog bio ?
Rekao sam ne, nisam trebao ....

KraNp

Poznat
Poruka
9.264
Ја сам никакав јеббач али да јесам.......имао бих секс само када сам стварно расположен за такву ствар којој могу да посветим више сати и целог себе у емотивном смислу. Не волим ту варијанту "уђеш-изађеш и готово" !!

LastGentleman

Primećen član
Poruka
880
Zato sto se plaše da ce biti ismevani ako kažz "ne", da ne uvrede ženu, da ce ispasti nezreli, da seksa mora da bude po svaku cenu iako su umorni i nece im se itd itd
....sve navedeno je generalizcija razno raznih strucnjaka pa iz tog razloga sledi pitanje:

Da li vam se desilo da odbijete seks i kažete “ne” i koji je to razlog bio ?
Odbio sam više puta osobu kada mi nije bilo do veze, zbog preukupacije ličnim životom, a činilo mi se da bi veza dotatno komplikovala ispunjene mojih ciljeva.

Manga Hilux

Buduća legenda
Moderator
Poruka
45.048
Ma radi to zene.
Odbijes je i ona ono, waaaa vidi ga muskou, odbio seks i onda je uvrti.
Idealna je sa slicnim libidom. Ostalo bude bez veze.
oćeš da kažeš , to ide ovako )))
Screenshot_20230320-071154~2.png

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.484
Pazi, zahebano je, nije da nije. I medju zenama ima budala. Moze tek tako da te potkaci na ulici neka ludaca, nije nije dan - decko je ostavio.. da se okrene i krene da vrsiti kako joj gledas u dupe i kako je pratis. Vidjao sam takve situacije. I bolje da se brzo snadjes, ljudi se odmah okrecu i gledaju u veceg.
Vidis da je tabu i da muskarac odbije seks. Kao.. to je nemoguce..haha