Zašto muškarci ne mogu da kažu "ne"

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
289.824
Zato sto se plaše da ce biti ismevani ako kažz "ne", da ne uvrede ženu, da ce ispasti nezreli, da seksa mora da bude po svaku cenu iako su umorni i nece im se itd itd
....sve navedeno je generalizcija razno raznih strucnjaka pa iz tog razloga sledi pitanje:

Da li vam se desilo da odbijete seks i kažete “ne” i koji je to razlog bio ?

The_Night_Hawk

Cloud surfer
Poruka
45.635
Zato sto se plaše da ce biti ismevani ako kažz "ne", da ne uvrede ženu, da ce ispasti nezreli, da seksa mora da bude po svaku cenu iako su umorni i nece im se itd itd
....sve navedeno je generalizcija razno raznih strucnjaka pa iz tog razloga sledi pitanje:

Не сећам се тога.
Ако сам и одбио сигурно сам био пијан као дуд.

Smorisha

Buduća legenda
Poruka
37.313
Ako su u vezi mogu da se opravdaju da nisu raspoloženi.
A ako je reč o tome da nas muškarce neka muva, a mi odbijamo, ali ne želimo direktno da odbijemo to je zbog toga što ne želimo da povredimo i uvredimo dotičnu, jer žene često odbijanje shvataju katastrofalnim.

ljubota

Poznat
Poruka
8.065
ma ja ponekad i odbijem,radim dosta,puno problema sa strane i ako su baš navalentne,to mi ispadne kao moranje,kao još jedna obaveza koju moram da odradim...
Nikada nije bilo lakše doći do sexa nego sada,a opet ga nemam često,kad sam zatrpan svim drugim stvarima.
Neke to znaju pa se ne ljute,neke to ne interesuje pa ih to vredja...
Sex treba da bude uživanje,strast,antistres ,nikako obaveza
Imam ovde poznanika,koji se uselio kod devojke u stan.Ona ima oko 100 kg,a on 130.
Kad se useljavao,ona mu je rekla da će ona plaćati sve račune,kupovati hranu,garderobu a da on samo bude spreman za sex svaki dan kad ona dođe sa posla...
Iz početka se hvalio sa tim,sada sve manje priča o tom,kako vreme prolazi...

sorakalover

Obećava
Poruka
73
To jeste problem treba postojati otvorena komunikacija i reci iskreno ne mogu umoran sam ili stres na poslu.. jer ako se ne kaze onda se zeni/muzu vrzmaju koje kakve ideje zasto on/ona ne zeli seks.. pa onda i druga strana krene da izbegava iz inata i tu nema kraja.. znaci samo otvoreno ali danas je tako tesko naci iskrenost da me to toliko boli izjedq zivu da ja ne znam

paketije

Domaćin
Poruka
4.102

Zato sto sam bio sa dve devojke (prijateljice) koje sam tada sreo prvi puta , i obe su bile navalentne.Nisam hteo trojac (bio sam neiskusan, i nesiguran), pa sam rekao ne

snowtrooper

Legenda
Poruka
62.483

Odbio sam vise puta.
Nisam bio spreman tada za to.

Belgradeboy

Veoma poznat
Moderator
Poruka
10.192

Što da ne.

brutaLzz

Domaćin
Banovan
Poruka
3.406

***** sam ih na to - Ne

napališ ih i odeš a one ostanu da se uvijauju i traže i preklinju..jbg

inače, mečke ne karam

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
289.824
sasvim je u redu da muškarac kaže "ne" kada mu nije do seksa ili ima neki drugi problem i za to partnerka treba da ima razumevanje..
ne bih se naljutila ..ostavila bih ga da se odmori, prespava ili završi ako ga nesto muci pa bi posle se seksali..isto tako ocekujem da
i on ima razumevanje za mene kada mu kazem da nisam raspolozena i da mi nije ni do cega pa ni do seksa ..bez onog cuvenog "boli me glava"

Darth Vader

Buduća legenda
Poruka
26.406
Mogu reći ne, zašto ne bi mogli? Par puta mi žmu rekao neee jesi li luda vidjeće nas neko:rumenko:
Sama si ga birala.
16752845152661860371031190519222.jpg

AbsolutelyNotMan

Aktivan član
Poruka
1.625

Kazem ne kada god zelim.
Ne "plasim" se.
Ne heftam sto mi je odvratno na pomisao.

Poruka
7.095
inače, mečke ne karam
Нешто ми говори (не знам шта) да ти у животу голу жену ниси видео осим на телевизији и интернету, камоли имао икакав однос с неком. Барем не кад је реч о пристојим женама које држе до себе.