zarucnica1506Dusa
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Kad sam prema nekom ponašam ljubazno i kad imam empatije i lepu reč vraća mi se drskim ponašanjem ,cinizmom i ironijom ,kako se trebam ponašati prema takvima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nađi drugog.Kad sam prema nekom ponašam ljubazno i kad imam empatije i lepu reč vraća mi se drskim ponašanjem ,cinizmom i ironijom ,kako se trebam ponašati prema takvima?
Uvek pristojno ..to govori o tebi ..Kad sam prema nekom ponašam ljubazno i kad imam empatije i lepu reč vraća mi se drskim ponašanjem ,cinizmom i ironijom ,kako se trebam ponašati prema takvima?
Nikako, prekrižiti, zaboraviti da postoje, ne uopće razmišljati o toj osobi ili bilo kakvim kombinacijama. Nije zasluženo.Kad sam prema nekom ponašam ljubazno i kad imam empatije i lepu reč vraća mi se drskim ponašanjem ,cinizmom i ironijom ,kako se trebam ponašati prema takvima?

Možda se pališ na loše momkeKad sam prema nekom ponašam ljubazno i kad imam empatije i lepu reč vraća mi se drskim ponašanjem ,cinizmom i ironijom ,kako se trebam ponašati prema takvima?
Verovatno zvučiš kao da ga zaebavaš?Kad sam prema nekom ponašam ljubazno i kad imam empatije i lepu reč vraća mi se drskim ponašanjem ,cinizmom i ironijom ,kako se trebam ponašati prema takvima?
To nema veze sa polom nego sa tim - kakav je covek.Kad sam prema nekom ponašam ljubazno i kad imam empatije i lepu reč vraća mi se drskim ponašanjem ,cinizmom i ironijom ,kako se trebam ponašati prema takvima?
..jednu praznu...drugu..punu..Imaju 2 glave

Zbog menjača na automobiluKad sam prema nekom ponašam ljubazno i kad imam empatije i lepu reč vraća mi se drskim ponašanjem ,cinizmom i ironijom ,kako se trebam ponašati prema takvima?

To koliko žena mož da sjebe čoveka pa to ne može ni sam djavo u kladžiMit nad mitovima!![]()
'fala bogu da je tako!To koliko žena mož da sjebe čoveka pa to ne može ni sam djavo u kladži
Зато што је већина жена такво да има интересовања на нивоу шминка, шампони, крпице, Цецине песмице и трачеви.Kad sam prema nekom ponašam ljubazno i kad imam empatije i lepu reč vraća mi se drskim ponašanjem ,cinizmom i ironijom ,kako se trebam ponašati prema takvima?
Ја ово на пример не разумем. Тачно поставим критеријуме и не падам само на лепоту.To koliko žena mož da sjebe čoveka pa to ne može ni sam djavo u kladži
To koliko žena mož da sjebe čoveka pa to ne može ni sam djavo u kladži
Најбоље пролазе надркани типови који не презају ни од шамара.'fala bogu da je tako!![]()
Odlično prolaze u institucijama koje su za takve predvidjene.Најбоље пролазе надркани типови који не презају ни од шамара.
Tačno. Počastiš sebe sa par šamara i dozoveš se pameti.Најбоље пролазе надркани типови који не презају ни од шамара.
Odlično prolaze u institucijama koje su za takve predvidjene.
Пази кад ја нисам такав, али имам надрндане другаре навијаче.Tačno. Počastiš sebe sa par šamara i dozoveš se pameti.