Zašto muškarci misle da su pametniji od žena?

Kad sam prema nekom ponašam ljubazno i kad imam empatije i lepu reč vraća mi se drskim ponašanjem ,cinizmom i ironijom ,kako se trebam ponašati prema takvima?
Nikako, prekrižiti, zaboraviti da postoje, ne uopće razmišljati o toj osobi ili bilo kakvim kombinacijama. Nije zasluženo.
Ti drži do sebe i smjer kojim ide tvoje ponašanje neka se i nastavi, to puno govori o tebi:ortaci:

Kad sam prema nekom ponašam ljubazno i kad imam empatije i lepu reč vraća mi se drskim ponašanjem ,cinizmom i ironijom ,kako se trebam ponašati prema takvima?
Зато што је већина жена такво да има интересовања на нивоу шминка, шампони, крпице, Цецине песмице и трачеви.

О политици не знају скоро ништа. Сећам се једне девојке, усташе јој поубијале претке у Босни, цело село, њени међу неколицином преживелих, али она тупава воли далматински нагласак и не воли националисте који мрзе Хрвате. И то су њени још пребегли из Босне у Војводину током 90-тих, спалили им били и кафану коју су имали у Сарајеву.

Не знају шта је Мосад, не знају ништа о политици. Размишљање на нивоу "волимо Аркана због Цеце, али не волимо Ратка Младића јер га не воле муслимани и Хрвати".

To koliko žena mož da sjebe čoveka pa to ne može ni sam djavo u kladži
Ја ово на пример не разумем. Тачно поставим критеријуме и не падам само на лепоту.
Чим нешто крене да сере око битнијих ствари поставим ултиматум, а ако неће може да лети из куће.

Poslednja izmena:
Наравно да најећа већина мушкараца не мисли да је паметнија од жена. Зато се и залажемо да такмичење у велемајсторској категорији за провенство света у Шаху буде јединствено, а не подељено за жене и мушкарце. Мада задњи пут кад је таква иницијатива поднета, побуниле су се управо шахискиње. Незнам зашто?

Pa ovako, kada si zaručnica onda je to samo pristojnost za ručkom, verenice nose neki prsten da zna da je verena....a onda, kada muškarac shvati da ima problem sa ženom, jer joj raste ego kada je veriš, pa počne da zakureće onda okrene priču i kupi joj nešto što sama sebi nikad ne bi kupila, ali kao pristojna neće da odbije. Dakle, ako činiš nešto bez dobrog razloga, a to pravdaš empatijom i ljubaznošću govori o tome da klon služi samo kao proksi prodavac magle što s intelegencijom nema veze.
Inače, muškarac je u realnom životu pametniji, čak i kada sluša ono što mu kaže pametna žena, što žena sebi nikad ne dozvoljava, jer je emotivno jača nego intelektualno.

Odlično prolaze u institucijama koje su za takve predvidjene.

Tačno. Počastiš sebe sa par šamara i dozoveš se pameti.
Пази кад ја нисам такав, али имам надрндане другаре навијаче.
Има пар швалерки поред жене и приде не сме ни да се усуди да му нешто звоца и тражи да буде папучар да јој завршава послове и слично.
Она јадна мора да тегли торбе из куповине и не сме ни да га позове увече кад је на пиву са ортацима или швалеркама.
Ја само кажем како јесте по мојим запажањима. А ви верујте у шта хоћете.
Ја на пример теглим са торбама из Лидла, а овај мој другар никад.

Back