Zašto muškarci misle da je bolje biti žena?

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
16.457

Šta je lakše; biti žena ili muškarac? Ove polemike se često vode. Iako u današnjem društvu oba pola nose pojednaka prava, ipak svaki pol ima neke prednosti u odnosu na suprotni. Koje su to prednosti ženskog pola koje najčešće muče muškarce, pročitajte u nastavku.


1.
Da počnemo sa činjenicom da se žene jeftinije i brže napiju. Te ajte molim vas, kako bi se muškarac napio od šota tekile ili piva 0.25!

2. Ako se ona ne obrije, nikom ništa, samo se obuče.

3. Ako poželi da pokaže emocije, ne mora da se napije.

4. Niske žene su privlačne, što ne možemo reći i za muškarce.

5. Mogu da nose haljine. Zašto je bolje? Kako zašto, pa zbog ventilacije! Ko još voli da mu na 35 stepeni bude zakopčan šlic.

6. Lakše podnose bol. Kako bi muškarac podnosio bolove koje žene imaju svakog meseca?

7. U prirodnim katastrofama, uvek prvo spašavaju žene i decu.

8. Žene imaju prednost. Ovo je prva stvar koju nas nauče kad smo mali. Sigurno je da sve ono što naučimo u vrtiću ponesemo u sazrevanju.

9. Žena ako udari, ne smete da joj uzvratite. Verovatno druga stvar koju nas nauče “Devojčice ne smeš da diraš”. A šta ako ima tešku ruku??

10. Žene mnogo lakše dolaze do seksa. Ako žele, to mogu imati odmah. A šta sve mi moramo da uradimo zarad dvominutnog maratona? Nikada neće razumeti!

11. Od žena niko ne očekuje da nose teške predmete. Ovo je imalo smisla pre nego što su izmislili teretane, danas teretane vrve od riba koje rade potisak na klupi sa nama. Postaju jače od prosečno snažnih muškaraca. I opet nikom ništa.

12. Zašto bi one nešto znale da popravljaju? Zašto bi ona znale gde je kutija sa osiguračima koji iskaču svaki put kad upali rernu, bojler, fen za kosu, sva svetla i mašinu za veš.

13. Šoping je za njih zabava. Posebno ako to muškarac finansira.

14. U svađama uvek imaju više argumenata. Nije to zato što su pametnije, već su elokventnije. “Uh kako to tad nisam znao da joj kažem”- misao koja se javi nakon mnogo dana.

15. Žene mogu da isfoliraju orgazam, za nas je taj deo “posla” malo složenija stvar.

16. Ne razmišljaju o veličini penisa. Prosto, jer ga nemaju.

17. Ne treba im DNK analiza da bi znale čije je dete. Ko god se susretao sa problematikom očinstva, zna kakav je to pakao ovo društvo napravilo. Zar nije jednostavnije samo reći ko je otac?!

18. Od nje niko ne očekuje da ima kondom. Ako nemaš kondom - nema seksa. Ona će biti srećna i ako se sve završi na petingu.

19. Sposobne su da obavljaju više aktivnosti istovremeno. Dok vode beskrajne telefonske razgovore, peglaju veš i gledaju televizor.

20. Masturbacija. Za nju su to tabu teme, ali kada reši o tome da priča, dobija punu pažnju i postaje još poželjnija. A ko želi muškarca koji priča o svojoj redovnoj masturbaciji?

Imate li nešto da dodate?

:zag:
 
Mito, što se buniš?
Nije se mislilo baš na tebe. Uopšteno je :lol:
Ja ne znam ni jednog muškarca koji bi išta od gore navedenog rekao na takav način. To samo žena može da sastavi.

Prvo naslov? Osim ako nisi trans ni jednom muškarcu ne može da padne na pamet da je bolje da bude žena!?!

Prva stavka
1. Da počnemo sa činjenicom da se žene jeftinije i brže napiju.

To može samo poremećen da izjavi, a pogotovo kao nešto što bi želeo da postane.

i tako redom do poslednje
 
Први пут чујем.
I ja. Jedino ako se autor/ka teme druži sa nekim muškarcima diskutabilne orijentacije u odnosu na većinu pa odatle inspiracija za ovu nonsens temu.Ja sam oduvek voleo što sam muško. Mada priznajem da su žene u nekim stvarima ispred,mislim da su generalno nešto ambicioznije,urednije i vrednije od nas.
 
I ja. Jedino ako se autor/ka teme druži sa nekim muškarcima diskutabilne orijentacije u odnosu na većinu pa odatle inspiracija za ovu nonsens temu.Ja sam oduvek voleo što sam muško. Mada priznajem da su žene u nekim stvarima ispred,mislim da su generalno nešto ambicioznije,urednije i vrednije od nas.
Za ovu temu nije potreban apstraktan način razmišljanja...
 
Šta je lakše; biti žena ili muškarac?
Muškarci (mnogi)misle da je lakše biti žena.
Oni (nemnogi) isto misle ali kriju.
Mislim da bi se i jedni i drugi vrlo brzo predomislili.

No, ovaj spisak ovde ipak ide u žensku korist :mrgreen:
3. Ako poželi da pokaže emocije, ne mora da se napije.
4. Niske žene su privlačne, što ne možemo reći i za muškarce.

6. Lakše podnose bol.11. Od žena niko ne očekuje da nose teške predmete.15. Žene mogu da isfoliraju orgazam,
 

Back
Top