- Poruka
- 14.142
Prvo gledaju da ih ne gleda njihova zena.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ma ego zene pa misle kad se okrenes za nekom da bi je vodio kuci.
Kod mene je ratio manji od 5%,ali nek bude max 10%.
Znaci sigurno se 10 puta okrenem iz ne bas pozitivnog razloga a tek 1 iz nekog pozitivnog , ali opet je daleko od vodjenja kuci.
Opasniji sam kad se ne okrecem.
Ali imam drugara koji bi 5 istovremeno u istom trenutku ebao ocima jer fizicki ne moze.
A imao sam drugara koji je mogao fizicki sa 4 , ali nije hteo psihicki a bilo bi bolje za njega.
To su ekstremi u fizickom postojanju.
Ali zene iz raznih razloga stavljaju muskarca u neadekvatnu kategoriju.
Jednostavno-Idioti su.Iako su u vezi/braku i tvrde da su srećni ide pitanje ——-> zašto muškarci gledaju druge žene?
Cesce se cudim nego sto bih povalio , to sigurno.Pa sto onda gledate ?
To sto gledate rado bi i povali inače nebi gledali
Ako su razlozi glupi šta su onda oni ?Gledaju iz radoznalosti, dosade, zbog usporedbe, zbog milion glupih razloga
Znaci mi koje se ne oblacimo sa tom namerom nismo ni vredne pogleda/okretanja? :/Svi nešto kružite,nikako u metu,sex je razlog.
Sirovi,strasni sex je pokretač moje glave da se okrenem za ženom koja se obukla u nameri da izazove reakciju.
Sve drugo su laži i filozofiranja.
Neću ovo komentarisati,ne ljuti se.Znaci mi koje se ne oblacimo sa tom namerom nismo ni vredne pogleda/okretanja? :/
MuškarciAko su razlozi glupi šta su onda oni ?
![]()
Ko je to rekao?Znaci mi koje se ne oblacimo sa tom namerom nismo ni vredne pogleda/okretanja? :/
Muškarci![]()
Kriva je priroda i nagon, ne muskarci per se
ovo mislim da nije tachno
pa ne mora sad za svaku suknju, sve je do ličnog afinitetabome jovana j nije lijepa..
Slobodni.Ako su razlozi glupi šta su onda oni ?
![]()
Nema ona vremena da gleda sa strane od planova kako da promeni I kazni decka.Pa priznaj i kad si sa deckom da i ti mahinalno pogledas nekog frajeva u prolazu, ali
to ne znaci da bi prevarila svog decka.
E sad zamisli muskarca sa jos izrazenijim nagonom, sto opet ne znaci da bi prevario devojku ako pogleda sa strane instinktivno
Pa ako hoces da imas milion pogleda zbog gole sise tako se I oblacis ali posle provali kome si devojka , kome sisa, a kome samo gola.Znaci mi koje se ne oblacimo sa tom namerom nismo ni vredne pogleda/okretanja? :/