Zelena milja
Veoma poznat
- Poruka
- 10.560
Lobotomija. Daje bolje rezultate.Treba ti reanimacija posle druženja sa njima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lobotomija. Daje bolje rezultate.Treba ti reanimacija posle druženja sa njima
Jeste ali to muškarci i dalje znatno manje praktikuju nego žene (izuzev teretane i trčanja), mada se omasovljenje i kod muškaraca.I muškarcima je to dostupno
Zato što žene nemaju žene pored sebeA?
Do čega je ?
Previše piva, mesa ili seksa ?
Šta vas ruši tako brzo
Jeste, evo kranken- i pflegekase se polomise da isfinansiraju koriscenje srpskog penistaNa zapadu postoje animatori za stare dame u starackim domovima,kao dodatni posao,tu ako upadnes videces da zene nikad ne stare![]()
zato što su neprskani...A?
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo

Isto i moj a i mi deca smo takvi na njihDa genetika. Moj ćale ima 64 godine, a izgleda dosta mlađe. Nije ćelav, nije debeo, u tim godinama ima tek poneku sjedu što se skoro ni ne vidi. I roditelji su mu izgledali prilično mlađe u ozbiljnim godinama, pogotovo otac.
Znam za Kraken?Nisam ni mislio na srpski,vise bosansko hercegovacki i crno arapski,srbi su smorJeste, evo kranken- i pflegekase se polomise da isfinansiraju koriscenje srpskog penista
Znanstvena istraživanja pokazala su da se starenje kod muškaraca i žena odvija slično sve do pedesete godine. Nakon toga dolazi do svojevrsnog "ubrzanja" kod žena, prvenstveno zbog menopauze. Tijelo tada gubi i određene masnoće koje su važne za očuvanje volumena lica, zbog čega lice može izgledati ravnije, a koža opuštenije.A?
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo
AlkoholA?
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo
Стереотип. А уосталом, није ни тачно!A?
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo

Na zalost istina.Zene brze stare.
Zavisi i od genetike takodje.Na zalost istina.
Znanstvena istraživanja pokazala su da se starenje kod muškaraca i žena odvija slično sve do pedesete godine. Nakon toga dolazi do svojevrsnog "ubrzanja" kod žena, prvenstveno zbog menopauze. Tijelo tada gubi i određene masnoće koje su važne za očuvanje volumena lica, zbog čega lice može izgledati ravnije, a koža opuštenije.
S druge strane, muškarci imaju određene biološke prednosti. Njihova koža je prirodno deblja i bogatija kolagenom, a viša razina testosterona pomaže u očuvanju čvrstoće i strukture kože. Upravo zato muškarci često sporije pokazuju znakove starenja, a promjene na njihovom licu dolaze postupnije.
Brige koje prave žene vode su slatke i podmlađuju, a pravi muškarci se sekiraju oko nečeg drugog. To ih stari brže, naročito kad su bez prave žene.A?
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo
Zavisi i od genetike takodje.
Sve se slazem, kolega…ali i od nacina zivota.
Ima dosta faktora koju uticu na to.nekompaktibilna partnerka..............kao uostalom i kad su zene u pitanju.A?
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo