- Poruka
- 44.571
A?
Do čega je ?
Previše piva, mesa ili seksa ?
Šta vas ruši tako brzo
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nisi poročan što vidimo iz pisanja na forumu, ali ovako na ulici neko može ispasti čiča već u 30Ko bre brže stari? Ja matorac nikad se bolje i mlađe nisam osećao kao sad.
Pa nije baš tako. Istina nisam pušač, mada sam probavao, ali mi to nije bilo neko zadovoljstvo. Ali vinu ne mogu da odolim, pa se kao solo drinker ne baš tako retko u stanu obeznanim od njega. A imam i još nekih poroka, ali ih nikom ne kazujem.Ti nisi poročan što vidimo iz pisanja na forumu, ali ovako na ulici neko može ispasti čiča već u 30
Zene daleko brze stare jer im je koza tanja, otkud tu ideja da muskarci brze stare ?A?
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo
A?
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo
Zene daleko brze stare jer im je koza tanja, otkud tu ideja da muskarci brze stare ?
Bukvalno, još i prilično ranije ženama opadne proizvodnja kolagenaZene daleko brze stare jer im je koza tanja, otkud tu ideja da muskarci brze stare ?

Je'l to neko ljubomoran na mušku genetiku?A?
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo
Poznato je da zene dosta brze stare od muskaraca.
Zene dobijaju vece bore na licu,dobijaju celulit dosta rano,koza im se obesi.
Dok muskarci i kao stariji budu vise vitalni i pokretni pa i mladje izgledaju.
Nisi u pravuPoznato je da muskarci stare kao vino a zene kao mleko...Zasto uvek muz nadje mladju, a ne zena....
Zene brze stare.A?
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo
Nema to veze sa pivom itd,genetika je čudo.A?
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo
Vi imate tanju kozu od muskaraca i normalno je da brze starite i borate se.A kako je poznato i kome ?
Postavi izvor
NetačnoZene brze stare.
Jel ovo neka studija ili mišljenje autora teme.A?
Do čega je ?
Šta vas ruši tako brzo