- Poruka
- 32.796
Najbolje mikroskop da stave na očiMoždaaa....jer je tim ženama sve veće nego bez naočara.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje mikroskop da stave na očiMoždaaa....jer je tim ženama sve veće nego bez naočara.
Što ne reče pre, ja skinem naočare kad se slikamNego... gledam sada... stvarno su fotke sa ćoroskopima hebozovnije od ovih bez.
Sad će Mita opet neku temu, učiteljica zavela učenikaZato što nas podsećaju na starije učiteljice na koje smo odlepljivali. To je bar moj slučaj.
Padnu posle trećeg treskanja, ne pitaj kako znamSad ću da pametujem, malo za promenu.
Psiholozi tvrde da je pogled ispod, tačnije iznad naočala, nezgodan za sagovornika.
Elem, sad se pitam na šta bi to ličilo da staviš cvike i opla, sehić, jelte, padne sa sve cvikama, a one, tarlahaju u ritmu, gore, dole, gore, dole, frrrc, odeee, "ah, muttiii!"
Što ne reče pre, ja skinem naočare kad se slikam
Ja obavezno skidam jer mi se reflektuje monitor u njima, a bolje da ne znaju šta gledam i gde kuckamja stavim naočale i kada imam sastanak online a nisam raspoložena za šminkanje, ipak malo zakamufliraju podočnjake
E, sad sam našla jednu sa cvikama i nije loše, u pravu si breMale tajne velikih majstora
Ja obavezno skidam jer mi se reflektuje monitor u njima, a bolje da ne znaju šta gledam i gde kuckam
šta se stvarno to toliko vidi???Male tajne velikih majstora
Ja obavezno skidam jer mi se reflektuje monitor u njima, a bolje da ne znaju šta gledam i gde kuckam
nisam računala na refleksiju mislila sam ako je ne vidim ja ne vide niti oniPa staklo ima refleksiju. Skoro sam koleginicu pozvala telefonom da joj kažem da skine naočare jer se u njima vidi da drnda telefon i skroluje po Instagramu.
Stereotip da osobe koje nose naocale imaju veci iq; pa ih valjda pali kad im i pametnica da.Primijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
Zašto? Što je tu tako uzbudljivo?
Samo trenutak...Koliko puta nedeljno imas sexa?
nema nekog smisla , nosila sam ih 2 dana.jeli to zbog naočara?
Nisam otorinac ali mogu da ti skratim jezik.pikac dobro te taj tvoj praši
Primijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
Zašto? Što je tu tako uzbudljivo?