7. i 8. razred koliko je to godina 13 14 mislim da je to najgori period za muške, da mi je tada bila mujsa na raspolaganju tarifa neograničeno mislim da bih umro na njoj
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krivo ti je što si mladababoiebac
They look smart, and smart is sexy.Primijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
Zašto? Što je tu tako uzbudljivo?
Када им скину наочаре не виде најбоље колики је мушкарцима вршњак, а после је већ касно.Primijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
hahaha uvališ joj dva povećala u okvir će da padne na dupe kad ugleda đajantaКада им скину наочаре не виде најбоље колики је мушкарцима вршњак, а после је већ касно.
Tako ima dvije osobePrimijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
uzbudjivo jer podsjeca na sexi profesoricu iz mladjih dana.Primijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
još kad bi kao one lutke mijenjala i boju kose kad je smočiš pa imaš 4u1Tako ima dvije osobe
jedna zena sa naocalama
druga bez
Koliko puta nedeljno imas sexa?ne znam, bile su za čitanje
Ти си мачка наочарка??Primijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
Ništa?Primijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
bump! i mene zanima.Ти си мачка наочарка??
Primijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
Moždaaa....jer je tim ženama sve veće nego bez naočara.Primijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
Piiih nisam čitala komentare.sve je dobro dok ne stavljas naocare za citanje kad tip skine gace
ako je iz bosne sa samo 4 razreda vecernje osnovne, da se pofali jaranima kako je ebo uciteljicuPrimijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
tebi predavale partizanke zaostale iz nob-aMoje uglavnom jesu, pogotovo za blizinu, pošto to ide sa starošću
lako vama, vi možete imati dva muškarca, jednog koji se pali na očale za daljinu i onog drugog koji se loži na one za blizinua mi koje nosimo i jedne i druge?
A šta ću sa trećim koji ne voli đozluke uopšte?lako vama, vi možete imati dva muškarca, jednog koji se pali na očale za daljinu i onog drugog koji se loži na one za blizinu
samo za blizinu, inače neТи си мачка наочарка??
pa njega za spavanje, logično ne spavaš valjda s naočalamaA šta ću sa trećim koji ne voli đozluke uopšte?
Kako si ti praktična ženska!pa njega za spavanje, logično ne spavaš valjda s naočalama
na komplimentuKako si ti praktična ženska!