- Poruka
- 35.310
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' su to one multifokalne, za blizinu, daljinu, detalje? Za bolje fokusiranje?Haha pa to je plus dioptrija
sve bolje vidiš pa si proaktivan
kad ih zaboraviš kući propadne ti dan
Ti to nešto na moj račun?možda nosi naočare da bi mogla da plete a ne da čita nemoj se zavaravati
Piwe mawo
Ovo nije tačno, barem kad sam ja u pitanju. Možda je fetiš nekom.Verovatno zbog onih filmova kad žena nosi naočale a ejakulira joj se po faciPrimijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
Zašto? Što je tu tako uzbudljivo?
Dobro, kolega, pa ne mora baš od ranog jutra.
to nisam nikada nosila, probala sam i ne umem.Jel' su to one multifokalne, za blizinu, daljinu, detalje? Za bolje fokusiranje?
ne nipošto, više na svoj hahaTi to nešto na moj račun?
Piwe mawo
mozda to privlaci muskarce sa malim .l. jer misle da ce ako zena ima naocare moci lakse da im pronadje alatkuPrimijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
Pogledajte prilog 1649677
ajde matori ukucaj taj pin već jednom
nemam ništa protiv čoveka lično poslužio mi je kao ilustracijaУ време снимања Бољег живота, имао је 50 година.
izgleda kao prosecni danasnji 70-godisnjakУ време снимања Бољег живота, имао је 50 година.
izgleda kao prosecni danasnji 70-godisnjak
Šta Bolji život učini od čoveka...У време снимања Бољег живота, имао је 50 година.
Гига Моравац, тј. Марко Николић је имао 41. кад је почело снимање серије.
da, danas i muskarci i zene definitivno izgledaju mnogo mladje nego pre 30-40-50-... godina.Гига Моравац, тј. Марко Николић је имао 41. кад је почело снимање серије.
I kakav je sex sa naocarima?Nosila sam cvikere 2 dana i bilo je pozitivnih reakcija. Više mi ne trebaju , ali sačekaće me kad tad.
ne znam, bile su za čitanjeI kakav je sex sa naocarima?
To mozda kod vas u akademskom gradu pametnih ljudi.Primijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
da, ako ukucaš u gugl 'hot teacher' ili 'se+xy teacher' 70% ih izbaci sa očalama.Moje uglavnom jesu, pogotovo za blizinu, pošto to ide sa starošću
Истина. У праву си. И ми не знамо зашто али такав је наш мозак.Primijetila sam da se muškarcima sviđa kada žene nose naočale za čitanje.
jeste ga ikad šiljili na učiteljicu? u nas je taj trend počeo nekako u 7. razredu a prava erupcija u svakom smislu je bila u 8.kad smo kod uciteljica samo sam se lozio na jednu hem'carku u 7 razredu osnovne, a ona je bila na zameni samo 3 meseca. A bila je mlada i lepa, zanosno, i nije nosila naocare!