Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 12.536
Volim ih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam pojam ''starleta'' nastao je pod uticajem niskomoralnih a uticajnih ličnosti naše javne scene. Glorifikacija osoba koje ne poseduju nikakve kvalitete osim plastičnog izgleda je uzela maha i te iskrivljene vrednosti su postale uzor mnogim mladim devojkama. Sam naziv u izvornom značenju je zvezdica, neko ko pokušava biti popularan. Kod nas su tu popularnost tzv starlete dobijale preko kreveta, tj sexom sa uticajnim ličnostima. Jako često i sa poznatim krimi svetom. Obavezno sa poznatim političkim vrhom. Kao takve, ja prema njima ne osećam nikakvu mržnju već samo prezir i gađenje.Како то да оне могу да смарају, ако их не гледате? Ако идеш улицом, ти њих не можеш да видиш, осим ако не идеш на места где оне излазе или бораве, а чак и да се тамо појавиш, оне ти се неће обратити нити ће ти се наметати. Да одеш на сплав или у клуб, ниједна од њих ти неће доћи.
Дакле, могу да те смарају само ако читаш новине које пишу о њима или ако гледаш телевизију на којој се приказују.
Ćaciji obožavaju starlete uopšte sav kič i šund koji može da se nađe za što manje para. U prevodu bolje što veći sendvič sa parizerom i majonezom nega manji sa puterom i šunkom.Кроз разговор на овом форуму, примећује се да велики број чланова не воли старлете и да о њима лоше говори. Поред тога, исто тако причају и људи на улици. Када неку желе желе да увреде или да јој смање вредност, причају о њој као о старлети и пореде их. "Личи на старлету", "Понаша се као старлета", "Не бих био са рибом која личи на старлету", "Облачи се као старлета" итд.
Лично, немам ништа против њих, али желим да чујем шта је ваш проблем. Ја имам своју теорију зашто их не волите.
Hek se sećate "državne starlete" Dušice Jevđević, jedno vreme i Zarubica? Sad, ovo "državna" i ne treba, to je pleonazam, jer sve su starlete državne. Gomila afera vezanih za nju tokom prošle decenije, beše prskala durpanu suzavac u facu, slupavala se kolima, ovaj bivši muž Zarubica, neki makro što imo javnu kuću, stalno se tukli ... Al najveća pikanterija je vezana za nju i Tomu Nikolića dok je ona sa svojih dvajes i kusur bila savetnica prve SNS vlade. Toma, joj, navodno napravio dete i nije teo da ga prizna (oguglao, nije mu prvo)
SAVETNICA PIŠE AUTOBIOGRAFIJU: Otkriću kako sam orgijala s političarem!
Dušica Jevđenović (23), savetnica u Vladi Srbije, koja se preko svoje saradnice hvalila da joj je diplomatski pasoš sredio šef države Tomislav Nikolić, te da je jednom moćnom političaru rodila sina, zbog čega je zaštićena, piše knjigu zbog koje će Srbija da se zatrese, saznaje Kurir!
Naime, Jevđenovićeva, koju je uticajni političar zajedno sa detetom sklonio u egzotično letovalište dok se ne stiša bura u Srbiji, upravo na letovanju počinje da radi na knjizi u kojoj je spremna da otkrije sve tajne srpskih političara, a poseban deo biće posvećen ocu njenog deteta, koji joj je omogućio luksuzan život, kupio džip od 100.000 evra i pomogao da zajedno sa ocem Dušanom uđe u posao izgradnje zgrada. Ona će, kako saznajemo, detaljno opisati pikanterije iz ljubavnog života s tim funkcionerom.
https://www.kurir.rs/vesti/politika...afiju-otkricu-kako-sam-orgijala-s-politicarem
A da je Toma taj političar otkrio nam je ko - pa dr.Voja Sveznajući
NOVA BRUKA PREDSEDNIKA Šešelj: Toma Nikolić napravio dete poslanici SNS
Šešelj tvrdi da Nikolić, pored dvojice sinova, ima još troje vanbračne dece sa tri različite žene, od kojih je jedna poslanica SNS u još uvek aktuelnom sazivu Skupštine!
https://www.kurir.rs/vesti/politika...selj-toma-nikolic-napravio-dete-poslanici-sns
Pogledajte prilog 1864542

Jesi li si se ti to zaljubiska u jednu od njih?Кроз разговор на овом форуму, примећује се да велики број чланова не воли старлете и да о њима лоше говори. Поред тога, исто тако причају и људи на улици. Када неку желе желе да увреде или да јој смање вредност, причају о њој као о старлети и пореде их. "Личи на старлету", "Понаша се као старлета", "Не бих био са рибом која личи на старлету", "Облачи се као старлета" итд.
Лично, немам ништа против њих, али желим да чујем шта је ваш проблем. Ја имам своју теорију зашто их не волите.

Јави се кад се одлучиш за удају, има материјала у теби.Ni ja nemam ništa protiv. Neke su mi sipmatične, a zahvalna sam svima koje su me nekad u životu nasmejale do držanja stomaka rukama i valjanja po podu od smeha.
Koliko neko stvorenje može da bude naizgled divno, može biti i divno tupavo. Prosto... to-spoj ljupkog izgleda i ljupke tuposti retko majka rađa.
Mnoge se nazivaju starletama iako imaju primarno zanimanje jer vole malo ekstravagantnije ponašanje u medijima, ali... Šta meni iko smeta? Dok ne dođe na moj prag i dok meni ne počne da traži pare za svoje hirove, meni nijedna ne smeta. Ne pitam rođene sestre šta rade u mom potpunom odsustvu, a kamo li tamo neku starletu. Sve najbolje o starletama... Imam iskustvo da starleta sa kojom sam se družila sticajem okolnosti nikad nije dozvolila da platim igde išta, a vodila me je za svoj groš na mesta koja joj se sviđaju i za koja je smatrala da bi se i meni isto svidela-sve free of charge i bez ikakve obligacije da pretrpljavam šta neću. Sve je to ona sama rešavala, plus mi davala stvari iz poklona koje se njoj ne sviđaju.
Duša od žene, bre!
Кроз разговор на овом форуму, примећује се да велики број чланова не воли старлете и да о њима лоше говори. Поред тога, исто тако причају и људи на улици. Када неку желе желе да увреде или да јој смање вредност, причају о њој као о старлети и пореде их. "Личи на старлету", "Понаша се као старлета", "Не бих био са рибом која личи на старлету", "Облачи се као старлета" итд.
Smaraju brate, nametljiva je cela ta scena i zato ljudi mrze to. Nije da tamo negde u nekom privatnom kutku, privatan fazon za odredjene grupe, nego iskacu iz wc solje.
U pravu si brate, medijska sloboda!Па и Прецедник тако па ка народ много воле…
U pravu si brate, medijska sloboda!
Zivele Starlete !
Ćaciji obožavaju starlete uopšte sav kič i šund koji može da se nađe za što manje para. U prevodu bolje što veći sendvič sa parizerom i majonezom nega manji sa puterom i šunkom.
Prevod: u sirotinje su uvek bile velike i gladne oči. Što veće sise, usta napumpane, guzovi itd.
Videh Staniju pre 10+ godina u centru Novog Sada. Drug prokomentariše (koji je baj d vej košarkaš i ima preko 2m) da je sva nikakva i niska, nije ni za k.
Pročitala sam ja odmah šta je tu u pitanju, ne može da je ima pa je mrzi!
Rekoh sebi Jesi videla Jadranka šta je prava moćna i elokventna žena! Sijaj Jadranka! Budi Stanija Jadranka!!
Jok bre nego ćemo kao dekadentni bogataši da volimo žgoljave ženske i dečicu iz Kurdistana na Epštajnovom ostrvuPrevod: u sirotinje su uvek bile velike i gladne oči. Što veće sise, usta napumpane, guzovi itd.
Starlete su daleko iskrenije u mnogim stvarima od drugih.Sa njima znas sta imas i sta mozes ocekivati, najveci problem je kad naletis na neku tzv postenu i mirnu a ona je sa tobom jer si iz dobre familije ili imas veliku kucu ,poznata si licnost itd.Zar ne bi trebalo da nam izneseš tu teoriju, ako već od nas očekuješ da otvorimo dušu?
Kao i o mnogo čemu drugom.Кроз разговор на овом форуму, примећује се да велики број чланова не воли старлете и да о њима лоше говори
Znači kad je neko s tobom zbog love to se zove iskrenostStarlete su daleko iskrenije u mnogim stvarima od drugih.
Jeste ako to znas vec unaprijed , to je tvoj izbor,problem je kad se neko pretvara da ga lova ne interesuje tj laze te.Znači kad je neko s tobom zbog love to se zove iskrenost
Ok
Kako može da bude iskrenost ako se hebbe s tobom a folira se, ne želi teJeste ako to znas vec unaprijed , to je tvoj izbor,problem je kad se neko pretvara da ga lova ne interesuje tj laze te..