D
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
TO SESTRObutterfly:Grad je prelep i ta netrpeljivost se ne odnosi na sam grad ali zato su ljudi velike seljacine pune kompleksa....Zenske su tako dosadne sa tom nekom svojom elegancijom(a la buvljak)koju furaju i danju i uvece,a muskarci....o Boze gledali bi neku devojku celo vece ali se ne usuduju da pridu jer se toliko plase rizika da budu odbijeni...i zato je Nis u proseku grad sa najvise samaca u srbiji.Srecna sam sto ne moram stalno da budem tamo!!
Butterfly, bas mi te je nesto zao...butterfly:Grad je prelep i ta netrpeljivost se ne odnosi na sam grad ali zato su ljudi velike seljacine pune kompleksa....Zenske su tako dosadne sa tom nekom svojom elegancijom(a la buvljak)koju furaju i danju i uvece,a muskarci....o Boze gledali bi neku devojku celo vece ali se ne usuduju da pridu jer se toliko plase rizika da budu odbijeni...i zato je Nis u proseku grad sa najvise samaca u srbiji.Srecna sam sto ne moram stalno da budem tamo!!
black-devil:BUTTERFLY SRECO
ja zalim tebe i tvoju kevu sto te je rodila tako plitkoumnu osobu...ali mnogo sine
Nis je grad sa dugom i bogatom istorijom. Na mestu danasnjeg Nisa postoji ljudsko naselje vise od 6000 godina. U jezicima naroda, koji su ziveli na ovom podrucju (Dardanci, Iliri, Tracani, Kelti...), trazeno je poreklo imena grada, cija etimologija nije pouzdano utvrdjena. Najverovatnije je da je ime grada Naisus potice od Kelta i da je nastalo prema imenu reke Naisa - Vilinska reka.
U prvom veku nove ere Rimljani zaposedaju Nis, a u drugom veku grad dobija status municipijuma - samoupravnog grada. U njemu je rodjen i vaspitavan Konstantin Veliki. Kasnije, boravesi u Nisu, Konstantin i njegovi sinovi izdali su edikte.Srbi su stigli u Nis pocetkom sedmog veka, ali je gradom dominirala Vizantija sve do dvanaestog veka, kada ga je osvojio Stefan Nemanja.
Nis je imao ovako burnu istoriju, pored ostalog, zahvaljujuci svom geostrateskom polozaju. Nis se nalazi u sredistu Jugoistocne Srbije, na raskrscu velikih puteva koji povezuju Mediteran (preko Soluna i Atine) i Aziju (preko Sofije i Istanbula) sa Zapadnom Evropom, kao i Podunavsku regiju sa Jadranom (preko Pristine i Podgorice).
Butterfly sine idi uci malo skolu da bi naucila nesto vise o gradu Nishu, ja licno ne dolazim iz Nisha al znam dosta o tom gradu tako da nemoj da izigravas ovde neko facu i da mislis da si neko i nesto kad si u sustini niko i nista, nemoj da se brukas devojcice!!!
Toliko od mene![]()
black-devil:Zaboravih da kazem butterfly, sine ti si zaboravila da potices iz tog grada? ako su svi seljaci za tebe iz nisha onda si ti seljancura najveca sine
a sto se tice devojaka koje se oblace (a la buvljak) kao sto ti kazes pa sine jel ti to iz iskustva mozda nesto pricas?
Blesavica:Ej, Butterfly, Da nisi SLUCAJNO pretpostavila da te muskarci gledaju, a ne prilaze ti zato sto si, blaze receno, nedopadljiva?![]()
black-devil:ja bi najpre zapecatila ovu butterfly debilku)
sunrise:KIM:black-devil:ja bi najpre zapecatila ovu butterfly debilku)
SAMO VAS POSMATRAM...
PA ZAR NE VIDITE ,DA VAM NI RECNIK NIJE NAPREDOVAO...
KULTURU I DA NE POMINJEM![]()
![]()
![]()
gost=logorash