Zasto motoristi masovno nose prsluke sa amblemima kluba?

salko dinamitas

Veoma poznat
Poruka
10.146
Zasto je ljudima potrebno isticanje da pripadas nekoj grupi?Bio sam sasvim slucajno na motorijadi u Banjaluci za vikend ,super bendovi ,organicija itd ali vecina ljudi na skupu nosi te prsluke sa imenima nekog kluba kojem pripadaju i sad su oni kao neke face imaju svoj vip prostor gdje ostali ne mogu da udju a najveca spadala nose te prsluke.

Zasto je ljudima potrebno isticanje da pripadas nekoj grupi?Bio sam sasvim slucajno na motorijadi u Banjaluci za vikend ,super bendovi ,organicija itd ali vecina ljudi na skupu nosi te prsluke sa imenima nekog kluba kojem pripadaju i sad su oni kao neke face imaju svoj vip prostor gdje ostali ne mogu da udju a najveca spadala nose te prsluke.
Pa verovatno su članovi kluba,sto meni je to bas cool zao mi je sto nisam bila tu mozda jedan od boljih moto skupova

Dobro ima malo istine u tome. 😞 cula sam da je sjajno ali eto nije mi se dalo da odem bice jednog dana
Da ima i dosta stranaca.

IMG_20260530_223600.jpg

Као језива секта хијерархијска без права на свој став,мишљење,једнакост,слободу израза која сакупља полупане на неком нивоу особе.
Такође изостанак националне (не шовинистичке,не аутошовинистичке) патриотске српске свести само слога србина спасава.

У неком тренутку објашњава хијерархију у мото клубовима (ко сме да носи које мајице,ко сме да носи које ознаке са именом мото клуба итд..исл..) ужасавајуће што се то није знало раније јер се због мото скупова идеализовало све то.

Poslednja izmena:
Mene lično nervira i ful oprema u lokalu...vozaju se po gradu od kafića do kafića a obukli se kao da voze Isle of Man...
Sad ti prsluci po skupovima, pa kad ce nositi ako ne tamo...
smrknute face kao da su Hells angels to je vec dijagnoza
Lično nisam član ni jednog kluba niti cu biti jer su to pretvorili u komercijalu , čast izuzetcima...

Back