toti_bumbar
Početnik
- Poruka
- 22
kako jednom mozemo zene da budemo samostojnii
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
toti_bumbar:kako jednom mozemo zene da budemo samostojnii
toti_bumbar:bezite bre od vas muskarca moramo kuki samo da sedimo i da vas slusamo hahahahahah salim se
toti_bumbar:ma zajebi bre nisam srbinka i dosta i toliko sto pricam ti sigurno neznas ni zbor makedonski
Drkas na Makedoniju? Koji fetish, ******sinnke:Ko ti kaze da ne znam pa znas ti sta sam ja sperme prolio po makedoniji.
Samo se slozhi sa vecinom i sve ce biti u redu.Samantha Jouns:Ja nista ne razumem meni treba prevodilac...rado bih odgovorila na temu....![]()
Ja znam.Moras da zavrsis fakultet i da nadjes dobar posao.Moras da ostavis momka kog volis osim ako on moze da bude otac tvoje buduce bebe.Sledeci korak je,moras da nadjes dobrostojeceg oca za svoje dete,koji ce moci da ga izdrzava,jer od svoje plate verovatno neces moci da izdrzavas sebe i troje dece.Nije bas lako.toti_bumbar:kako jednom mozemo zene da budemo samostojnii
Vidiš, ako nekog treba da poslušaš, onda je to sigurno odgovor Luckaste, jer njen pseudonim uliva svakom poverenje. HAHAHAHluckastalutkica:Ja znam.Moras da zavrsis fakultet i da nadjes dobar posao.Moras da ostavis momka kog volis osim ako on moze da bude otac tvoje buduce bebe.Sledeci korak je,moras da nadjes dobrostojeceg oca za svoje dete,koji ce moci da ga izdrzava,jer od svoje plate verovatno neces moci da izdrzavas sebe i troje dece.Nije bas lako.
NatasaNatasa:Nepismenost na nivou ... još da znam šta si htela da kažeš, pa i da ti odgovorim ... ali evo gledam već 5 minuta poruku i nikako da povežem ove reči u jednu rečenicu.