a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 30.456
pa ja nisam rodjen na Alfa Kentauri.........sa zemlje sam.Зашто бих тебе или било кога уопште заклао? Како си то закључио?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
pa ja nisam rodjen na Alfa Kentauri.........sa zemlje sam.Зашто бих тебе или било кога уопште заклао? Како си то закључио?
Не разумем. Значи кољем по Земљи, а не дирам ове са Алфа Кентауре, то ти је закључак?pa ja nisam rodjen na Alfa Kentauri.........sa zemlje sam.
https://forum.krstarica.com/threads/zasto-je-religioznost-u-opadanju.973400/post-46994139Не желим да буде мање хришћана, напротив. Упути ме на те светске пописе где се то види.
Занимљиво. Који је извор за податке 1970 - 2010?
da........jabuke su od Resen a gajba od Stip.......sta nije jasno?Не разумем. Значи кољем по Земљи, а не дирам ове са Алфа Кентауре, то ти је закључак?
Нека се јави било ко осим тебе коме је јасно шта си написао у последња два поста. Да не идемо даље.da........jabuke su od Resen a gajba od Stip.......sta nije jasno?
Погледај десно колону. Постоје две књиге пописа, 2000 и 2010.Занимљиво. Који је извор за податке 1970 - 2010?
Bolje..........i ja tako mislim.Нека се јави било ко осим тебе коме је јасно шта си написао у последња два поста. Да не идемо даље.
Не могу сада да одвојим 688$, али заинтересовао си ме. Видећу чија је књига и на шта се све референцира.Погледај десно колону. Постоје две књиге пописа, 2000 и 2010.
Погледај колону десно, упоређује два пописа 2000 и 2010.
Oво је збирно за цео свет, постоје графикони за сваки континент и за велики број земаља појединачно.
Фотографија је преузета из ове књиге.
https://www.amazon.com/Religions-Wo...s+and+practices&qid=1695212325&s=books&sr=1-2
Мислио сам да не идемо даље од та два поста. Иначе ме веома занима шта је значење онога што си написао у та два поста?Bolje..........i ja tako mislim.
Сва прва три закона Асимова су одмах примењена у обрнутом смислу. Толико о "напретку". Из тога већ видимо шта нас чека уколико АИ постане заиста права интелигенција у вези четвртог закона.
Nece ti to mnogo pomoci. Milun je poznat po svom hiperlinkovanom stilu cinjenica. Linearni format foruma ne moze da istrpi mesh graf Milunovog stanja svesti. On vidi veze izmedju cinjenica koje drugi ljudi jos uvek ne mogu da pojme. Ako mene pitas, za miluna je potrebna drugacija vrsta interfejsa koji se zove - sve odjednom.Милуне, религија, клање, Алфа Кентаури, јабуке и Ресен?
Od kad je sveta i veka najavljuje se dolazak Isusa a Vi vernici se tesite da ce doci.Тако су говорили пре 60 година.
Данас је ово бајка којом се атеисти теше што их је све мање.
Само ти сањај. Здрав разум те демантује.Ateizam je u porastu
a kovid kult?Ateizam je u porastu
Зар СССР и СФРЈ нису имале тај секуларни морални кодекс проистекао из револуције?ako ovako nastavimo, do sekularnog moralnog kodeksa cemo da stignemo za jedno 1-2000 godina. Nije to nista. Vazno da se pare obrcu, i ideje vrte.
Присећам се да је чак било и озбиљних радова на ту тему, али не могу тачно да се сетим. "Социјалистичке" државе су у суштини преузеле традиционални, хришћански морални кодекс, уз неке идеолошке модификације и модернизације - већа права жена, на пример. Значи хришћански морал без хришћанства као религије, која је била, најблаже речено, скрајнута. Али, ово је питање за социологе, а ја то нисам.Зар СССР и СФРЈ нису имале тај секуларни морални кодекс проистекао из револуције?
Најбоље би било поставити некакав пример моралности у односу на данашње поимање нормалности,
па видети да ли постоји реална шанса да људски род у целини прихвати и поштује задате моралне норме.
Ali i nauka najavljuje da i ova nasa glaksija nece trajati vecno.Zar nije lepo to od njega da spreci nestajanje i zemlje i coveka zauvek.Jer ako ne dodje stvarno je the end.Od kad je sveta i veka najavljuje se dolazak Isusa a Vi vernici se tesite da ce doci.
Ateizam je u porastu
Под хришћански морал не спада завођење другарице која је већ венчана за друга, од стране друга који већ има своју венчану другарицу.Присећам се да је чак било и озбиљних радова на ту тему, али не могу тачно да се сетим. "Социјалистичке" државе су у суштини преузеле традиционални, хришћански морални кодекс, уз неке идеолошке модификације и модернизације - већа права жена, на пример. Значи хришћански морал без хришћанства као религије, која је била, најблаже речено, скрајнута. Али, ово је питање за социологе, а ја то нисам.
kad sa 3. okom sve pretvara u pepeoShiva ne trazi nikakve žrtve niti podaničke odnose.