Zasto mladi pocinju da se drogiraju

Zasto?
Zato jer im je to fazon da posle mogu pricat da su svasta probali i satro oni su iskusni, pa savjetuju okolo. A i svako je radoznao, cisto da vidi kakav je taj osjecaj sto svi opisuju :D . Samo se treba pazit teskih droga, jednostavno sebi rec' "To ti ne treba u zivotu" i kraj. A marihuana, to i nije droga, gore su ti cigare.. Samo ne treba varit precesto i dobar si :D
"Trava koja, kako tvrde, može da prouzrokuje znatno veću sreću od deteline sa četiri lista."

[Lust3r];23619496:
Zasto?
Zato jer im je to fazon da posle mogu pricat da su svasta probali i satro oni su iskusni, pa savjetuju okolo. A i svako je radoznao, cisto da vidi kakav je taj osjecaj sto svi opisuju :D . Samo se treba pazit teskih droga, jednostavno sebi rec' "To ti ne treba u zivotu" i kraj. A marihuana, to i nije droga, gore su ti cigare.. Samo ne treba varit precesto i dobar si :D

jebbo ti mamu botanicarku! vidim da te je lepo naucila :cool:

ja sam pitala drogerase drugove i komsije sto valjaju oko zgrade jednom prilikom kad su se smejali u zanosu da l mu to dodje isto sto i jace alkoholisano stanje i oni su rekli da.
tinejdyerima i ako se proda droga proda se brasno i ti kas se smejes mislis da si uradjen a u stvari se smejes ko lud na brasno. e smesni ste mame mi

:lol:
Koliko si ti puta koristila nešto što se naziva drogom?
Ima i placebo efekta, nije da nema... ali brate...:D

ja sam pitala drogerase drugove i komsije sto valjaju oko zgrade jednom prilikom kad su se smejali u zanosu da l mu to dodje isto sto i jace alkoholisano stanje i oni su rekli da.
tinejdyerima i ako se proda droga proda se brasno i ti kas se smejes mislis da si uradjen a u stvari se smejes ko lud na brasno. e smesni ste mame mi

eee jado, kanda si se ti malo uzdigla iznad ostalih.
neki se i secamo tvojih pisarija od pre par godina.

neke stvari idu sa godinama i kad vidis klinacka prosseravanja slosi ti se
ali ne zaboravi da si do pre nedavno i ti bila jadna sa jos jadnijim pogledom na svet.
stavise,...sada si ista ta jada samo uobrazena :lol:

Kad ti ga dućka nije ti bitan njen intelekt, i ovako ne mož' da priča punih usta :mrgreen:

duckanje preko neta? o.O ako to tebe ispunjava :lol:

a za ono balavac: nisam mislio balavac tipa klinac. vec balavac kao neko ko ce da ucini nesto (sto inace nebi) nekoj zemskoj samo zato sto dobro izgleda. a da pri tome jelte nema neku konkretnu korist

uvek se setim amerikanjerskih filmova gde bubuljicavi gmizavci se lome zbog neke ribetine a od toga imaju samo smesak. al dobro, nekome je i to dovoljna nagrada.

sto je u pozadini postova mojih

u pozadini glupih postova se nalaze jos gluplji stavovi.
jeah, let it floooov :cool:

duckanje preko neta? o.O ako to tebe ispunjava :lol:
Ne, pa ja sam mislio na glupost kod žena na globalnom nivou, tačnije oralnom :mrgreen:
ZNaš li ti samo koliko glupih žena postoji koje samo čekaju da ih neko iskoristi na neki način ? :lol:

meni samo nije jasno otkad to svaka druga osoba izigrava nekog trola, nevezano za kejti i forum

Iz istog razloga što superheroji stavljaju maske.
Taj život im je možda zanimljiviji :cool:

Iz istog razloga što superheroji stavljaju maske.
Taj život im je možda zanimljiviji :cool:

nice-try-you-faggot-thumb.jpg

Auh sinoć sam se navutrio tako loše, kad je ortak rekao da je najjača u gradu mislio sam kako je to samo još jedan marketinški trik da se proda za regularnu cenu(500 kinti) a da nudi jedan mastan dhe koji je ultrakvalitetan.
Zajebah se, ono rastura mozak na deliće :eek:
JOš posle izblejali sa nekim drugaricama u piceriji, a tamo sam pojeo dve cele pice i još sam bio gladan. Pa onda jedna likuša priča nešto a ja NIŠTA ne razumem, svaku reč koju izgovori ja skontam samo u trenu. Ispade ko neka španska serija, dete joj.
Utripovano mnogo.
I šta god da mi je neko pričao ja pola nisam razumeo, a za ostalo sam mislio da su svi oni poludeli :lol:

Back