skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 101.972
Ja bih pitao:
Kako to da su oko svake srednje škole dileri
a policija se ne meša u svoj posao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih pitao:

"Trava koja, kako tvrde, može da prouzrokuje znatno veću sreću od deteline sa četiri lista."
[Lust3r];23619496:Zasto?
Zato jer im je to fazon da posle mogu pricat da su svasta probali i satro oni su iskusni, pa savjetuju okolo. A i svako je radoznao, cisto da vidi kakav je taj osjecaj sto svi opisuju. Samo se treba pazit teskih droga, jednostavno sebi rec' "To ti ne treba u zivotu" i kraj. A marihuana, to i nije droga, gore su ti cigare.. Samo ne treba varit precesto i dobar si
![]()

Sta fali botanicarima?? Sta se ti sad kao razlikujes od ostalih?jebbo ti mamu botanicarku! vidim da te je lepo naucila![]()

zamisli das dvadeset evra za puding u prahu, eeeee superiska ...................................
ja sam pitala drogerase drugove i komsije sto valjaju oko zgrade jednom prilikom kad su se smejali u zanosu da l mu to dodje isto sto i jace alkoholisano stanje i oni su rekli da.
tinejdyerima i ako se proda droga proda se brasno i ti kas se smejes mislis da si uradjen a u stvari se smejes ko lud na brasno. e smesni ste mame mi

ja sam pitala drogerase drugove i komsije sto valjaju oko zgrade jednom prilikom kad su se smejali u zanosu da l mu to dodje isto sto i jace alkoholisano stanje i oni su rekli da.
tinejdyerima i ako se proda droga proda se brasno i ti kas se smejes mislis da si uradjen a u stvari se smejes ko lud na brasno. e smesni ste mame mi

kejti vas troluje
Kako god da jeste, svejedno je dobra bičarka![]()
Jes', njima je oprošteno... u stvari, tako obično i biva

Kad ti ga dućka nije ti bitan njen intelekt, i ovako ne mož' da priča punih usta![]()

sto je u pozadini postova mojih

meni samo nije jasno otkad to svaka druga osoba izigrava nekog trola, nevezano za kejti i forum
duckanje preko neta? o.O ako to tebe ispunjava
Ne, pa ja sam mislio na glupost kod žena na globalnom nivou, tačnije oralnom
ZNaš li ti samo koliko glupih žena postoji koje samo čekaju da ih neko iskoristi na neki način ?![]()
meni samo nije jasno otkad to svaka druga osoba izigrava nekog trola, nevezano za kejti i forum

Iz istog razloga što superheroji stavljaju maske.
Taj život im je možda zanimljiviji![]()
?

Jesam li ti pogodio zenicu oka, difrente?