Zasto mladi pocinju da se drogiraju

Ja sam u petak poceo...

Izaso na odmor, i stao sa drugarom, kad ono motaju dzoint, mene vata panika, rekoh, sta cu sad, oni kazu, ajde nemoj da si pi*ka, povuci dim...

Ja rekoh, ajde, sta moze da se desi... Posle sam na casovima bio kao u oblacima... Pita me profesorka da odgovaram ja kazem ne znam ona kaze jedan a ja se kidam od smeha, vidim neke duge iznad nje, izgleda mi kao neka manekenka i dodje mi da je povalim, a ona je u stvarnosti baba koje je metar pedeset sa dva...

Au, pa vreme je da predjes na nesto drasticno slabije..recimo vutru... xD
Pa nisi treb'o pocinjati 'ebo te krompir...
I ja samo pivo i stok...
hahaha

kao sto sam vec gore rekao ,ako sam mogao da pocnem mogu i da prestanem :D
kad krene toplike vreme cu krenem da trcim pa kad budem krenuo da gubim dah i kad se budem srusio u zbun posle 200 metara ,moracu sebe da nateram da prestanem ^_^
do tada ,neka stima :P Masala ,masala
sto se vutre tice ,you made your point xD

kao sto sam vec gore rekao ,ako sam mogao da pocnem mogu i da prestanem :D
kad krene toplike vreme cu krenem da trcim pa kad budem krenuo da gubim dah i kad se budem srusio u zbun posle 200 metara ,moracu sebe da nateram da prestanem ^_^
do tada ,neka stima :P Masala ,masala
sto se vutre tice ,you made your point xD

Samo zdrav zivot decko, samo zdrav zivot...samo nemoj da presisas pa ce kazu ubile ga cigare... :P

Ja sam u petak poceo...

Izaso na odmor, i stao sa drugarom, kad ono motaju dzoint, mene vata panika, rekoh, sta cu sad, oni kazu, ajde nemoj da si pi*ka, povuci dim...

Ja rekoh, ajde, sta moze da se desi... Posle sam na casovima bio kao u oblacima... Pita me profesorka da odgovaram ja kazem ne znam ona kaze jedan a ja se kidam od smeha, vidim neke duge iznad nje, izgleda mi kao neka manekenka i dodje mi da je povalim, a ona je u stvarnosti baba koje je metar pedeset sa dva...

care....
ja duvam samo vutru iz amsterdama
cak sam i white widow i hasis probao par puta
i nikad nisam imao tako dobar trip :DDD

Ne, Pall Mall mi da drugarica...

A brate tek one slim cigare... Trebalo bi da su slabije, ali od njih mi se vrsti u glavi...

pa,ako tek pocinjes trebalo bi da ti se vrti u glavi ,narednih mesec dana kad god zapalis
to se zove trovanje nikotinom,posto ti se mali mozak i mozdano stablo jos nisu navikli na nikotin,kasnije ce prestati ,kasnije ce ti nedostajati :P

bogami ...
ja sam se za bandere pridrzavao u pocetku xD
a,ta tanka sranja nemoj ni da konzumiras ,ocajna su , a i ljudi ce svasta pomisliti :rumenko:

A be zaebavam se.... Pusio sam ranije godinu dana, ali sam ostavio ta sranja... Nista mi dobro nisu donela.... A zaista je bilo ovako... Inace nisam brinuo mnogo sta ko misli... Izadjem sa tri cetiri drugarice i sve imaju te tanke, mislis da me briga... :D

Nisam se bas pridrzavao za bandere, ali eto... Nije bilo ni lako...

A be zaebavam se.... Pusio sam ranije godinu dana, ali sam ostavio ta sranja... Nista mi dobro nisu donela.... A zaista je bilo ovako... Inace nisam brinuo mnogo sta ko misli... Izadjem sa tri cetiri drugarice i sve imaju te tanke, mislis da me briga... :D

Nisam se bas pridrzavao za bandere, ali eto... Nije bilo ni lako...

znas kako mi nedostaje to pridrzavanje za bandere :(
sad sam oguglao skroz ,palim jednu za drugom i ne osecam nista ,nema vese duse u tome :'(

znas kako mi nedostaje to pridrzavanje za bandere :(
sad sam oguglao skroz ,palim jednu za drugom i ne osecam nista ,nema vese duse u tome :'(

Ne znam brate.... Nisam imao nekih problema... Ja ako kazem da nisam zavisan ja stvarno nisam.. Do sada se ni na sta nisam navukao.. Jedino na komp, ali i to mogu da prestanem kada hocu... Samo ispunjavam vreme...

Back