Zasto mladi pocinju da se drogiraju

Niste me bas usrecili...al dobro je da bar znam da se ni ne trudim vise...a kazete da lake droge ne stvaraju zavisnost al vremenom organizam trazi nesto jace...i tako se prelazi na teze droge...
A kazete da trava ne stvara zavisnost, a ako je koriste skoro svaki dan...

jeste, nije ti to cigara :roll:
trava izaziva mozda psihicku zavisnost, jer ko ne voli da mu bude lepo :mrgreen:
sad, pitanje je da li je ta osoba koja koristi ispoljava problematicno i zavisnicko ponasanje, ili samo voli da se droguje, a ti si malogradjanska snobovka koja nece da se procuje da se druzi sa uzivaocem, jer je to boze lose i znaci da nece zavrsiti skolu, biti ugledan gradjanin, vec ce pljackati benzinske pumpe svaki dan
Bilo bi bolje da se umesto alkohola u crkvama dele bele kesice?
vaistinu bolje :mrgreen:

Zelim da mi odgovorite na pitanje...

- Sta dobiju od toga sto se drogiraju...???
- Odakle im zelja za tim....???
- Kako mogu da uticem na osobu koja meni znaci a u takvom je drustvu...???

Toj osobi pricaju svakakve stvari, ali ne slusa....i ne znamo vise sta da radimo...

U svemu losem ima i nesto dobro, tako je i sa drogom, jer da je droga samo losa, niko se ne bi drogirao.

A cinjenica je da je tesko boriti se protiv necega sto cini mnoga dobra ljudima.

Dobro, ako niste zavisni zasto onda varite? Sta, ne moze vam biti lepo bez toga? Au, gde ide ovaj svet? Sad je postalo kul drogirati se, cak i ako spomenes da je to lose nisi lepo informisan i glup si. Ma sta i ja bulaznim? Samo se vi, deco, drogirajte, a mi glupi ipak necemo. Hvala.

Dobro Abell, a što ljudi piju koka-kolu, jedu slatko, nose raznobojno prstenje ili čačkaju nos?

Pa vole to, uživaju u tome i šta oćeš više

mogu li bez toga? naravno, nije im neophodno da prežive
ali ebemu mater, nismo životinje pa da samo gledamo kako da preživimo

Dobro Abell, a što ljudi piju koka-kolu, jedu slatko, nose raznobojno prstenje ili čačkaju nos?

Pa vole to, uživaju u tome i šta oćeš više

mogu li bez toga? naravno, nije im neophodno da prežive
ali ebemu mater, nismo životinje pa da samo gledamo kako da preživimo

Zasto ljudi piju koka-kolu to mi ni dan danas nije jasno. Jedu slatko i nose raznobojno prstenje zato sto nije stetno. A cackaju nos jer su seljaci ili im, pak, mnogo zapusen nos, otkud znam??

Ako niste zivotinje, onda bar treba da imate malo mozga i da znate da nije sve sto leti za jelo. ***, neke stvari ne moras probati, treba znati gde je granica. Sad ces ti meni reci da nisi na kokainu, nego na travi i da je to danas normalna pojava. Pa za 20 godina ce svi da duvaju, a oni pametniji ce da se bodu u venu...Dobro, ne mogu da se raspravljam sa tobom, posvadjacemo se ozbiljno, a ne zelim to...

Pa za 20 godina ce svi da duvaju.

ovde si pogrešila, već danas svi duvaju i svi su navučeni na nešto :mrgreen:
A ići ću do do granica pa ću reći da je štetnije kockanje od konzumiranja marihuane. To što su tebe učili da je gandža droga i da je štetna, zlo, pakao, sotona i veštica sa tri bradaje ne znači da to stvarno jeste.
Naletiš na gandžu u prirodi
ubereš
osušiš
zamotaš i pališ

Ne raste iz zemlje ni koka-kola, ni smoki(još jedno kancerogeno njesra) i ostale sitnice koje nesmotreno milioni konzumiraju redovno

Ne brini Abell, nećemo se svađamo, ne bih dozvolio da dođemo do toga
znam da ti baš i ne prija onaj seks pomirenja posle, ne voliš grube igre :per: :mrgreen:

ovde si pogrešila, već danas svi duvaju i svi su navučeni na nešto :mrgreen:
A ići ću do do granica pa ću reći da je štetnije kockanje od konzumiranja marihuane. To što su tebe učili da je gandža droga i da je štetna, zlo, pakao, sotona i veštica sa tri bradaje ne znači da to stvarno jeste.
Naletiš na gandžu u prirodi
ubereš
osušiš
zamotaš i pališ

Ne raste iz zemlje ni koka-kola, ni smoki(još jedno kancerogeno njesra) i ostale sitnice koje nesmotreno milioni konzumiraju redovno

Ne brini Abell, nećemo se svađamo, ne bih dozvolio da dođemo do toga
znam da ti baš i ne prija onaj seks pomirenja posle, ne voliš grube igre :per: :mrgreen:

Pa iz zemlje rastu i stetne stvari, ne samo zdrave...Samo zato sto raste u prirodi, znaci da je zdravo...koji argument...

I znala sam da ces da okreces vodu na svoju vodenicu...:D Tacno znas kako da me sjebbes...:andjeo:

Možda se nećeš smejati nego ćeš stondirati
and trust me
you dont want that
Najgore njesra koje te može spopasti.. zabodeš, tripuješ Zvončicu iz "Petra Pana" koja ti gricka uvo i šamara te očnu jabučicu levom dojkom,
pa onda leteće bube kamikaze koje ciljaju u čelo da ti probodu treće oko
pa se nađe i pauk koji se klati na paučini 3 ebena SATA MATER MU EBEM NIKAKO DA STANE!!!111

Back