Зашто младе девојке воле незаинтересоване момке?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Увек ме је мучило то питање и увек бих се питао зашто би девојке у средњој јуриле за момцима који их не фермају ни 2% радије него за онима који би са њима лепо причали и посветили им пажњу.

И када сам запазио да је то чест случај, тада сам одлучио да и сам испробам ту тактику.

И Бога ми, успевало ми је. Девојке су толико волеле моју лежерност, хладноћу, релативну неприступачност, то што би их некад намерно игнорисао.

Онда сам опет почео да се питам зашто је то тако. Да ли сам у њима пробудио комплексе, па хоће да се докажу и себи и мени, јер будући да не обраћам пажњу на њих сада мисле да нису довољно лепе или занимљиве или шта већ?

Из личног искуства, топло-хладно је одлична стратегија за завођење. Не примењујем више јер ми није занимљиво и то није оно што ја желим.

Igrice možeš da okačiš mački o rep, jer na kraju takvi osnosi uvek propadnu. Ti ako tražiš devojku valjda tražiš neku osobu koja ti odgovara da s njom provodiš vreme, a ne lovinu da je mamiš u neku unapred pripremljenu zamku.
Баш тако, скроз се слажем

Например @Alter_Ego_ мисли другачије по том питању. Колико сам разумео за њега је то и игрица и наука са својим правилима

Ја разумем и његову логику али брате када се заврши дан само оћу девојку којој ће бити лепо са мном и менк са њом

Доће и секс, и све... Није ми то прече од праве везе и везаности између дечка и девојке

Например @Alter_Ego_ мисли другачије по том питању. Колико сам разумео за њега је то и игрица и наука са својим правилима
Ma pusti njega, ne zna on šta hoće u životu kao i mnogi drugi. Onošto si ispod napisao apsolutno stoji.

Баш тако, скроз се слажем

Ја разумем и његову логику али брате када се заврши дан само оћу девојку којој ће бити лепо са мном и менк са њом

Доће и секс, и све... Није ми то прече од праве везе и везаности између дечка и девојке
Замолићу те да ме после понедељка подсетиш да ти одговорим.

Немам тренутно приступ лап топу, а не могу широко да образлажем преко моба.

Замолићу те да ме после понедељка подсетиш да ти одговорим.

Немам тренутно приступ лап топу, а не могу широко да образлажем преко моба.
Ајде ваљда нећу заборавит јбмлига накупиће се тема до тад

Back