Zasto Miletovi Bosanci cute dok se Srbi u Srbiji prebijaju i hapse?

Шта је тешко изјаснити се?
Зашто готивиш Вучића?
Да се кладимо да је због тебе, Камија, Лагерте, Мстислава, Фредерика, Фреје, Жака...?
Ви сте најбољи Вучићеви радници, можда вам додели и некакво ордење.

Kada je Dodik kao visoki zvaničnik susedne države došao u Sremsku Mitrovicu ne samo da se meša u unutrašnje stvari Srbije nego i da građane koji su opoziciono orijentisani uživo, na bini nazove smradovima tada sam i definitivn odlučio da me zabole ona stvar za tog čoveka.
Sutra da ga streljaju ili doživotno zatvore ni najmanje se ne bi potresao.
Isto kako je dolazio na Borisove mitinge i Vučića nazivao političkim nedonoščetom.
I sad kad mi žuti opet zasednemo, dolaziće i na mitinge Srleta Milivojevića. :lol:

Jeste
Svesno sam to napisao ali administracija me opomenula i obrisala uvredu
Koju zaslužuješ jer si bezobrazan

Nema polemike sa tobom
Džukački fazon jedino, u tvom stilu
Не постоји мој упис у том стилу, опет се само вадиш и тонеш све дубље.
Особина лоших коцкара.

Zlo jer braniti naprednjake i dogadjaje u Srbiji nazivati antisrpskim. Da neko nehatom i kriminalom ubije nekoga ne daj boze bilo gde u svetu ja bi jasno rekao da je to kriminal i zločin. Ne bi podržavao partije ili ideologije ali bi za konkretan dogadjaj znao da kazem da je zlocin. Nastrešnica u Novom Sadu je ubistvo zbog korupcije. Mora se jasno reći šta je i ko je učestvovao. To su druže moj činjenice. Tih 16 nedužnih ljudi je mrtvo. Idiot od predsednika je otvarao stanicu koja nema upotrebnu dozvolu. To su činjenice a ne politički stav. Ja ubistva po tvojoj zemlji i kriminal ne bi pravdao. Vi pravdate to ovde. A ko pravda nešto taj bi verovatno i učestvovao.
Ја ти нисам никакав "друг", дакле моје питање се односило на "Петра Петровића из Билеће", који иде на посао, бави се својим личним проблемима и нема ни времена ни воље да се бави политиком друге земље како и ти сам волиш нагласити. Откуд теби право да говориш у његово име, који је његов став, кога он подржава и да пљујеш по њему и његовим прецима, да ли би му то исто рекао да се сретнеш са њим у кафани?

Zlo jer braniti naprednjake i dogadjaje u Srbiji nazivati antisrpskim. Da neko nehatom i kriminalom ubije nekoga ne daj boze bilo gde u svetu ja bi jasno rekao da je to kriminal i zločin. Ne bi podržavao partije ili ideologije ali bi za konkretan dogadjaj znao da kazem da je zlocin. Nastrešnica u Novom Sadu je ubistvo zbog korupcije. Mora se jasno reći šta je i ko je učestvovao. To su druže moj činjenice. Tih 16 nedužnih ljudi je mrtvo. Idiot od predsednika je otvarao stanicu koja nema upotrebnu dozvolu. To su činjenice a ne politički stav. Ja ubistva po tvojoj zemlji i kriminal ne bi pravdao. Vi pravdate to ovde. A ko pravda nešto taj bi verovatno i učestvovao.
Dobar upis, ali u njemu ne valja to što stanovništvo cele jedne države prozivaš da misli isto.

Ja sam pričao sa desetinama običnih ljudi iz Srbije na temu Dodika i velika većina ima pozitivno mišljenje o njemu. Ima onih koji ga smatraju najvećim Srbdnom bez greške i mane, ali i onih koji su svjesni da je on nije cvjećka (da je korumpiran itd) ali kažu da čuva tu RS kako tako i to nadjačava njegove negativnosti. Miloš Obrenović je bio tajkun i despot, ali je čuvao i širio Srbiju pa mu se pomenuto u prvom djelu rečenice prašta.
Ja bih to ovako rekao:
Dodiku ako neko treba da sudi, to su Srbi iz Srpske!!! Od svih drugih bi ga branio.
Iako je lopina i mutljavina i prevrtač.

Ја ти нисам никакав "друг", дакле моје питање се односило на "Петра Петровића из Билеће", који иде на посао, бави се својим личним проблемима и нема ни времена ни воље да се бави политиком друге земље како и ти сам волиш нагласити. Откуд теби право да говориш у његово име, који је његов став, кога он подржава и да пљујеш по њему и његовим прецима, да ли би му то исто рекао да се сретнеш са њим у кафани?
Zato što ćeš ti il neki nalik tebi, da pljujete Mirka Petrovića iz Beloševca koji jedva sastavlja kraj sa krajem, školuje dvoje dece, ima 6 kredita, što nije popljuvao sve koji letuju u Hrvatskoj, na primer. A ima i ovih koji će jednu Danu Marković da nazovu zlom i sektašicom jer je pomenula da su žrtve uvek žrtve, bez obzira gde su ubijene.

Zato što ćeš ti il neki nalik tebi, da pljujete Mirka Petrovića iz Beloševca koji jedva sastavlja kraj sa krajem, školuje dvoje dece, ima 6 kredita, što nije popljuvao sve koji letuju u Hrvatskoj, na primer. A ima i ovih koji će jednu Danu Marković da nazovu zlom i sektašicom jer je pomenula da su žrtve uvek žrtve, bez obzira gde su ubijene.
Rešenje je da identifikujemo POJEDINCE koji rade i to što ti kažeš i ono što Koslav kaže, i da ih osudimo. A ne da nam oni budu inspiracija da se delimo na "mi" i "vi".

Ма не узбуђуј се, навикли смо, форумаши из Србије који дијеле твоје мишљење могу се на прсте пребројати, већина је сагласна са постављачем теме.😉
Овде се не зна ко је ко!!!

Dobar upis, ali u njemu ne valja to što stanovništvo cele jedne države prozivaš da misli isto.
Konkretno one koji podržavaju Vučića i dele etikete gradjanima Srbije da su izdajnici i strani plaćenici. Nažalost vecina sa tog područija to radi. Mogu oni mene nervirati do 101 i nazad ali ja nikad ne bi tamo pravdao ono sto oni pravdaju ovde a mnogi i učestvuju.

Konkretno one koji podržavaju Vučića i dele etikete gradjanima Srbije da su izdajnici i strani plaćenici. Nažalost vecina sa tog područija to radi. Mogu oni mene nervirati do 101 i nazad ali ja nikad ne bi tamo pravdao ono sto oni pravdaju ovde a mnogi i učestvuju.
Čoveče, pa ti si i za mene napisao da podržavam Vučića. :rotf:

Zato malo opreznije određuj koga većina podržava.

Ja bih to ovako rekao:
Dodiku ako neko treba da sudi, to su Srbi iz Srpske!!! Od svih drugih bi ga branio.
Iako je lopina i mutljavina i prevrtač.
Svakako. Srbi iz RS treba da ga mjenjaju ako im ne valja i da mu sude ako je nešto zabrljao. To se Srbije ne tiče. Fascinantno mi je koliko pojedini forumaši sa Krste koji nisu iz RS nego iz Srbije mrze Dodika, kao da im je nešto lično skrivio i to debelo. Svakvih stvorenja ima na ovoj planeti, da se prekstiš i ljevo i desnom što se kaže.

22 strane i nema nekih jednostavnih odgovora.

Dakle, da li podrzavate ove mafijase u Srbiji koji upadaju po kucama, prislanjaju pistolje u glave vlasnika istih, i prete njihovim porodicama ako im ne daju reket?

O nekim ogavnijim stvarima koje rade ovde Srbima necemo bas.

Znaci bez lupetanja o vasim plemenskim udbaskim glupostima, to nikoga ne zanima, vec kratko i jednostavno samo.

Svakako. Srbi iz RS treba da ga mjenjaju ako im ne valja i da mu sude ako je nešto zabrljao. To se Srbije ne tiče. Fascinantno mi je koliko pojedini forumaši sa Krste koji nisu iz RS nego iz Srbije mrze Dodika, kao da im je nešto lično skrivio i to debelo. Svakvih stvorenja ima na ovoj planeti, da se prekstiš i ljevo i desnom što se kaže.
Lično, ne mrzim njega, već smatram da svako ko na taj način izrabljuje svoj narod treba da bude procesuiran. S druge strane, ako bi se desila situacija kao kod nas, da se digne desetine hiljada Srba tamo, da, pružila bih im maksimalnu podršku na sve moguće načine.

Lično, ne mrzim njega, već smatram da svako ko na taj način izrabljuje svoj narod treba da bude procesuiran. S druge strane, ako bi se desila situacija kao kod nas, da se digne desetine hiljada Srba tamo, da, pružila bih im maksimalnu podršku na sve moguće načine.
Nisam mislio na tebe. Nego na neke druge, da ih sad ne pominjem.

Fascinantno mi je koliko pojedini forumaši sa Krste koji nisu iz RS nego iz Srbije mrze Dodika, kao da im je nešto lično skrivio i to debelo.
Komentar ti je za 👍 ali...
Najpre..ne može Srbin da mrzi jer se ne boji a pogotovu drugog Srbina.
Ja sam Srbin iz Srbije i ne vole ga Srbi iz Srbije zato jer se uvlačio žutom lopovu tadiçiju i još većem izdajniku vuçiçiju i na taj način se meša i hteo bi da uređuje bratsku kuću..To je malo previše i ne ide.

Back