Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 58.214
To ne bih ni pijana na ovom mjestu.Predstavio se dva-tri puta slikom poslednjih dana na forumu. Niko koga sam izazvao na jednoj temi da se predstavi nije smeo. Toliko o hrabrosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ne bih ni pijana na ovom mjestu.Predstavio se dva-tri puta slikom poslednjih dana na forumu. Niko koga sam izazvao na jednoj temi da se predstavi nije smeo. Toliko o hrabrosti.
Za tebe jesteВеома интелигентан одговор и сад је све много јасније.
Ja sam pričao sa desetinama običnih ljudi iz Srbije na temu Dodika i velika većina ima pozitivno mišljenje o njemu. Ima onih koji ga smatraju najvećim Srbdnom bez greške i mane, ali i onih koji su svjesni da je on nije cvjećka (da je korumpiran itd) ali kažu da čuva tu RS kako tako i to nadjačava njegove negativnosti. Miloš Obrenović je bio tajkun i despot, ali je čuvao i širio Srbiju pa mu se pomenuto u prvom djelu rečenice prašta.Stvar je u tome što jesmo upoznati šta Dodik radi Srbima u Srpskoj jer nas interesuju Srbi. Znamo da Dodik i familija poseduju pola Srpske, da narod tamo takođe mora il da bude član il da beduje. Dodik je popularan samo među sns šefčićima jer su isti mentalni sklop ljudi.
Ma nemam ja ovdje saveznikaZnači DžoniDžon ti je glavni saveznik.![]()
E,prava definicija ovakvih tema!Znači, infilltrirani nesrbi i komunisti, rade na sprovođenju Tito-Pavelić plana o granici na Drini.
A to rade izmišljajući da su svi bosanski Srbi za Vučića, pa su kao strašno ljuti na njih, i pokušavaju druge da podstaknu na ljutnju.![]()
Ja nisam u takvom okruženju, kod nas se Dodik i AV izjednačavaju po korupciji i nepotizmu.Ja sam pričao sa desetinama običnih ljudi iz Srbije na temu Dodika i velika većina ima pozitivno mišljenje o njemu. Ima onih koji ga smatraju najvećim Srbdnom bez greške i mane, ali i onih koji su svjesni da je on nije cvjećka (da je korumpiran itd) ali kažu da čuva tu RS kako tako i to nadjačava njegove negativnosti. Miloš Obrenović je bio tajkun i despot, ali je čuvao i širio Srbiju pa mu se pomenuto u prvom djelu rečenice prašta.
Torbicom ga Milanče!Za tebe jeste
Možeš da budeš ironičan do sutra
To je tvoj dømet jbg
А какво ти зло чини неки Србин из Билеће или Приједора који се не мијеша у ваше унутрашње ствари да би оправдао своје пљување по њему и његовим прецима?Ne, ne mislim da neko ne može nesto da shvati. Mislim da neko odbija da shvati i to smatram ne svojom nekom pobedom nego zajedničkom tragedijom. Meni je debilna ideja da neki sns misli dobro Srpskom narodu već da upravo svojim delovanjem uništavaju budućnost u Srbiji i na ostalim teritorijama gde žive Srbi. Nekog ko podržava sns ne smatram glupim ili medjedom ili krezubim nego zlim oportunistom koji zarad licnog ćara gazi svoje. Mi sa naprednjacima i potomcima komunista nestajemo i gasimo se i svima je to jasno. Ko to negira nije glup nego zao. Srpstvo se ne ujedinjuje partijom i ideologijom nego jezikom, tradicijom, običajima i verom da se ne čini zlo.
Ma nemam problem sa takvim stvarima. Koristim x raznih drustvenih mreža javno. Svoje stavove imam i u realnom životu nemam sta da krijem.To ne bih ni pijana na ovom mjestu.
Mora da su sve žene kidisale na tebe kad su videle sliku, pa čovek nije imao računicu da se prikazuje, kad nijedna nije ostala za njega.Predstavio se dva-tri puta slikom poslednjih dana na forumu. Niko koga sam izazvao na jednoj temi da se predstavi nije smeo. Toliko o hrabrosti.
Па шта очекујеш након онаквог уписа?Za tebe jeste
Možeš da budeš ironičan do sutra
To je tvoj dømet jbg
Pametnoбоље да не говоримо даље
Ti si očito iz Beograda, a to je daleko od čitave Srbije. Ni Borča, Batajnica, Sremčica, Kaluđerica, Rušanj itd. se svetonazorski ne poklapaju sa Beogradom, a kamoli Užice, Paraćin ili Kikinda.Ja nisam u takvom okruženju, kod nas se Dodik i AV izjednačavaju po korupciji i nepotizmu.
Tačno delimično..ne svi Srbi..To rade i Srbijanci, tako da je glupo deliti Srbe po teritorijalnoj pripadnosti, kad svi rade isto.
Objasnio sam ti skrozПа шта очекујеш након онаквог уписа?
Остао си кратак за објашњење необјашњивог
Tebe još uvek nisam uvredioпослужио се увредњивом вадилицом.
Ne, ja sam iz Kragujevca.Ti si očito iz Beograda, a to je daleko od čitave Srbije. Ni Borča, Batajnica, Sremčica, Kaluđerica, Rušanj itd. se svetonazorski ne poklapaju sa Beogradom, a kamoli Užice, Paraćin ili Kikinda.
Баш сам хтео да питам везано за слику... који део телаMora da su sve žene kidisale na tebe kad su videle sliku, pa čovek nije imao računicu da se prikazuje, kad nijedna nije ostala za njega.![]()
Pa dobro, to je jedan od većih gradova u Srbiji. Urbanizovani građanisti u Srbiji se svetonazorski prilično razlikuju od sub-urbanihih i ruralnih ljudi, to je poznato.Ne, ja sam iz Kragujevca.
Где ти је објашњење и доказ да Додик врши антиВучићеву пропаганду?Objasnio sam ti skroz
Jedino ako ne razumeš srpski ili si bezobrazan
Tebe još uvek nisam uvredio
Pederčino
E sad jesam![]()
Zlo jer braniti naprednjake i dogadjaje u Srbiji nazivati antisrpskim. Da neko nehatom i kriminalom ubije nekoga ne daj boze bilo gde u svetu ja bi jasno rekao da je to kriminal i zločin. Ne bi podržavao partije ili ideologije ali bi za konkretan dogadjaj znao da kazem da je zlocin. Nastrešnica u Novom Sadu je ubistvo zbog korupcije. Mora se jasno reći šta je i ko je učestvovao. To su druže moj činjenice. Tih 16 nedužnih ljudi je mrtvo. Idiot od predsednika je otvarao stanicu koja nema upotrebnu dozvolu. To su činjenice a ne politički stav. Ja ubistva po tvojoj zemlji i kriminal ne bi pravdao. Vi pravdate to ovde. A ko pravda nešto taj bi verovatno i učestvovao.А какво ти зло чини неки Србин из Билеће или Приједора који се не мијеша у ваше унутрашње ствари да би оправдао своје пљување по њему и његовим прецима?
Gde ti je dokaz da vazduh postoji?Где ти је објашњење и доказ да Додик врши антиВучићеву пропаганду?
JesteОво испод сам очекивао али ми је драго да тај израз сматраш увредљивим.
А тек мени они који се страначки увале на државне јасле преко везе, а онда просипају демагогију о непотизму.E, ti neutralni su mi tek izazov za...
Pa zar ti čovek od 100 kg liči na Skeja visokog metar i dvaes i 50 kg u vr glave?Aleksije...ja u prvi mah pomislio da Skejo postrojava svoje...kad ono... međutim
Ima toga punoJa sam ovde kratko. Ali svakome ko je zainteresovan za normalnu komunikaciju mogu dati i neki kontakt. Admini i moderatori mogu uvek zatraziti proveru. Da je forum normalniji pa da se razmenjuju iskustva sa putovanja, iz nekog hobija, nekome ponudi pomoć oko nečega, da se popije kafa i tome slično.