Zasto Miletovi Bosanci cute dok se Srbi u Srbiji prebijaju i hapse?

Stvar je u tome što jesmo upoznati šta Dodik radi Srbima u Srpskoj jer nas interesuju Srbi. Znamo da Dodik i familija poseduju pola Srpske, da narod tamo takođe mora il da bude član il da beduje. Dodik je popularan samo među sns šefčićima jer su isti mentalni sklop ljudi.
Ja sam pričao sa desetinama običnih ljudi iz Srbije na temu Dodika i velika većina ima pozitivno mišljenje o njemu. Ima onih koji ga smatraju najvećim Srbdnom bez greške i mane, ali i onih koji su svjesni da je on nije cvjećka (da je korumpiran itd) ali kažu da čuva tu RS kako tako i to nadjačava njegove negativnosti. Miloš Obrenović je bio tajkun i despot, ali je čuvao i širio Srbiju pa mu se pomenuto u prvom djelu rečenice prašta.

Ja sam pričao sa desetinama običnih ljudi iz Srbije na temu Dodika i velika većina ima pozitivno mišljenje o njemu. Ima onih koji ga smatraju najvećim Srbdnom bez greške i mane, ali i onih koji su svjesni da je on nije cvjećka (da je korumpiran itd) ali kažu da čuva tu RS kako tako i to nadjačava njegove negativnosti. Miloš Obrenović je bio tajkun i despot, ali je čuvao i širio Srbiju pa mu se pomenuto u prvom djelu rečenice prašta.
Ja nisam u takvom okruženju, kod nas se Dodik i AV izjednačavaju po korupciji i nepotizmu.

Ne, ne mislim da neko ne može nesto da shvati. Mislim da neko odbija da shvati i to smatram ne svojom nekom pobedom nego zajedničkom tragedijom. Meni je debilna ideja da neki sns misli dobro Srpskom narodu već da upravo svojim delovanjem uništavaju budućnost u Srbiji i na ostalim teritorijama gde žive Srbi. Nekog ko podržava sns ne smatram glupim ili medjedom ili krezubim nego zlim oportunistom koji zarad licnog ćara gazi svoje. Mi sa naprednjacima i potomcima komunista nestajemo i gasimo se i svima je to jasno. Ko to negira nije glup nego zao. Srpstvo se ne ujedinjuje partijom i ideologijom nego jezikom, tradicijom, običajima i verom da se ne čini zlo.
А какво ти зло чини неки Србин из Билеће или Приједора који се не мијеша у ваше унутрашње ствари да би оправдао своје пљување по њему и његовим прецима?

To rade i Srbijanci, tako da je glupo deliti Srbe po teritorijalnoj pripadnosti, kad svi rade isto.
Tačno delimično..ne svi Srbi..
To rade muslijini partijaši.
Zato za sledeće opštinske izbore mora biti uslov broj 1:
Izbori u SVIM opštinama, istog dana i u isto vreme.
Zasad žvaljo dobija opštinske, prevozeći stoku autobusima iz opština gde nisu taj dan izbori. Očevidac i svedok sam.

Па шта очекујеш након онаквог уписа?
Остао си кратак за објашњење необјашњивог
Objasnio sam ti skroz
Jedino ako ne razumeš srpski ili si bezobrazan
послужио се увредњивом вадилицом.
Tebe još uvek nisam uvredio

Objasnio sam ti skroz
Jedino ako ne razumeš srpski ili si bezobrazan

Tebe još uvek nisam uvredio
Pederčino
E sad jesam 🤗
Где ти је објашњење и доказ да Додик врши антиВучићеву пропаганду?
Ово испод сам очекивао али ми је драго да тај израз сматраш увредљивим.

А какво ти зло чини неки Србин из Билеће или Приједора који се не мијеша у ваше унутрашње ствари да би оправдао своје пљување по њему и његовим прецима?
Zlo jer braniti naprednjake i dogadjaje u Srbiji nazivati antisrpskim. Da neko nehatom i kriminalom ubije nekoga ne daj boze bilo gde u svetu ja bi jasno rekao da je to kriminal i zločin. Ne bi podržavao partije ili ideologije ali bi za konkretan dogadjaj znao da kazem da je zlocin. Nastrešnica u Novom Sadu je ubistvo zbog korupcije. Mora se jasno reći šta je i ko je učestvovao. To su druže moj činjenice. Tih 16 nedužnih ljudi je mrtvo. Idiot od predsednika je otvarao stanicu koja nema upotrebnu dozvolu. To su činjenice a ne politički stav. Ja ubistva po tvojoj zemlji i kriminal ne bi pravdao. Vi pravdate to ovde. A ko pravda nešto taj bi verovatno i učestvovao.

Kada je Dodik kao visoki zvaničnik susedne države došao u Sremsku Mitrovicu ne samo da se meša u unutrašnje stvari Srbije nego i da građane koji su opoziciono orijentisani uživo, na bini nazove smradovima tada sam i definitivn odlučio da me zabole ona stvar za tog čoveka.
Sutra da ga streljaju ili doživotno zatvore ni najmanje se ne bi potresao.

Где ти је објашњење и доказ да Додик врши антиВучићеву пропаганду?
Gde ti je dokaz da vazduh postoji?
Ово испод сам очекивао али ми је драго да тај израз сматраш увредљивим.
Jeste
Svesno sam to napisao ali administracija me opomenula i obrisala uvredu
Koju zaslužuješ jer si bezobrazan

Nema polemike sa tobom
Džukački fazon jedino, u tvom stilu

Ja sam ovde kratko. Ali svakome ko je zainteresovan za normalnu komunikaciju mogu dati i neki kontakt. Admini i moderatori mogu uvek zatraziti proveru. Da je forum normalniji pa da se razmenjuju iskustva sa putovanja, iz nekog hobija, nekome ponudi pomoć oko nečega, da se popije kafa i tome slično.
Ima toga puno
Družimo se i razmenjujemo iskustva
Pijemo kafe
Svako je dobrodošao

Ovo je prosto trenutna tema ;)

Back