- Poruka
- 40.461
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stojko stari druže, to je već totalno druga tema.
Ovde je pitanje o činjenici da se u toj novonastaloj državi podržavaju svi klubovi kad se igra u Evropi dok je kod nas mržnja još i veća i dolazi do tolike ljubomore da se prosto navija za neke druge timove a ne za naš domaći tim.Niko ne postavlja pitanje o nastanku bilo koje države tokom ranije istorije.
Problem je kad države nastaju za vreme TV kamera i fotoaparata
A pa oni još uvek moraju da furaju svoj brend, novi su na tržištuOvde je pitanje o činjenici da se u toj novonastaloj državi podržavaju svi klubovi kad se igra u Evropi dok je kod nas mržnja još i veća i dolazi do tolike ljubomore da se prosto navija za neke druge timove a ne za naš domaći tim.
Ja mogu reći da sam se prvi radovao kad je Partizan prošao Newcastle i kad su ušli u ligu šampiona iako nisam navijač Partizana ali je Partizan tim koji se takmiči u Srbiji i to je prosto činjenica.
I ti se secas te grcke izdaje Srbije 95-e u Atini?
Ja navijam uvek i svuda i protiv Zvezde i protiv Partizana, u svakoj utakmici u kosarci i fudbalu.Ovde je pitanje o činjenici da se u toj novonastaloj državi podržavaju svi klubovi kad se igra u Evropi dok je kod nas mržnja još i veća i dolazi do tolike ljubomore da se prosto navija za neke druge timove a ne za naš domaći tim.
Ja mogu reći da sam se prvi radovao kad je Partizan prošao Newcastle i kad su ušli u ligu šampiona iako nisam navijač Partizana ali je Partizan tim koji se takmiči u Srbiji i to je prosto činjenica.
A za koga ti inače navijaš ? Znam da si NFL-ovac pa nismo nikad pisali o fudbaluJa navijam uvek i svuda i protiv Zvezde i protiv Partizana, u svakoj utakmici u kosarci i fudbalu.
Mislim da je to jako normalno i pristojno, kada se uzme u obzir sta su ti klubovi danas.
Ne gledam vise fudbal, jer su mi se FIFA i UEFA zgadile, posto su toliko korumpirana dna od organizacija, ali kada sam gledao, navijao sam za Arsenal.A za koga ti inače navijaš ? Znam da si NFL-ovac pa nismo nikad pisali o fudbalu