Zašto mi ne možemo ovako kad su u pitanju Zvezda i Partizan?

Smarti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
40.461
1733997229621.png

Niko ne postavlja pitanje o nastanku bilo koje države tokom ranije istorije.
Problem je kad države nastaju za vreme TV kamera i fotoaparata
Ovde je pitanje o činjenici da se u toj novonastaloj državi podržavaju svi klubovi kad se igra u Evropi dok je kod nas mržnja još i veća i dolazi do tolike ljubomore da se prosto navija za neke druge timove a ne za naš domaći tim.

Ja mogu reći da sam se prvi radovao kad je Partizan prošao Newcastle i kad su ušli u ligu šampiona iako nisam navijač Partizana ali je Partizan tim koji se takmiči u Srbiji i to je prosto činjenica.

Ovde je pitanje o činjenici da se u toj novonastaloj državi podržavaju svi klubovi kad se igra u Evropi dok je kod nas mržnja još i veća i dolazi do tolike ljubomore da se prosto navija za neke druge timove a ne za naš domaći tim.

Ja mogu reći da sam se prvi radovao kad je Partizan prošao Newcastle i kad su ušli u ligu šampiona iako nisam navijač Partizana ali je Partizan tim koji se takmiči u Srbiji i to je prosto činjenica.
A pa oni još uvek moraju da furaju svoj brend, novi su na tržištu

Mi sa vekovnim državljanstvom ljubav prema klubu dokazujemo tučama, prebijanjima, umlaćivanjima, čupanjima, kidanjima...
A kako drugačije?

Ja navijam uvek i svuda i protiv Zvezde i protiv Partizana, u svakoj utakmici u kosarci i fudbalu.

Mislim da je to jako normalno i pristojno, kada se uzme u obzir sta su ti klubovi danas.

A za koga ti inače navijaš ? Znam da si NFL-ovac pa nismo nikad pisali o fudbalu
Ne gledam vise fudbal, jer su mi se FIFA i UEFA zgadile, posto su toliko korumpirana dna od organizacija, ali kada sam gledao, navijao sam za Arsenal.

Pocecu da gledam fudbal jedino ponovo ako se najveci evropski klubovi odvoje od UEFA-e npr. i osnuju svoju privatnu ligu.

Back