Zašto mi krivimo političare za male plate?

Baš razmišljam zašto krivimo političare za male plate i loš položaj radnika? Kada je skoro sve u rukama privatnika.

Zato ste je demokratska ustaska banda preuzela drzavu i ne stampa novac za potrebe drzave, ne kupuje lokalno. Dakle nema slavine novca za privredu, samo se moze koristiti strani novac, i ustase samo izsusuju in ono malo para sto je upticaju sa svojim banditskim politickim porezima.

Zato ste je demokratska ustaska banda preuzela drzavu i ne stampa novac za potrebe drzave, ne kupuje lokalno. Dakle nema slavine novca za privredu, samo se moze koristiti strani novac, i ustase samo izsusuju in ono malo para sto je upticaju sa svojim banditskim politickim porezima.

Ja ne vidim da privatnici u Srbiji žive išta lošije od privatnika u bilo kojoj zapadnoj državi.

Thinking Think GIF by Rodney Dangerfield

Prijatelju kriza tek pocinje ,polako zabolece te ,opada kupovna moc i manje ce se trositi na drugo osim hrane , Sacekaj par meseci pa ces da vidis da li te boli....
Samo na hranu i trosim jer trening zahteva mnogo hrane. Ne vidim kako bi bilo kakva situacija u svetu bila losija po mene nego po ostale smrtnike, pa niste se ni u miru snasli a kako bi tek u npr sankcijama ili nekoj drugacijojj vrsti ratovanja.

Samo na hranu i trosim jer trening zahteva mnogo hrane. Ne vidim kako bi bilo kakva situacija u svetu bila losija po mene nego po ostale smrtnike, pa niste se ni u miru snasli a kako bi tek u npr sankcijama ili nekoj drugacijojj vrsti ratovanja.
Verovatno jos nemas porodicu . kad dobijete bebu ni 2 plate vam nece podmiriti troskove. Samo pakovanje pelena kosta vise od 2000din. a to potrosis dok kazes keks. Novalaks je isto toliko to je ono mleko u prahu za bebe,pa jos 100 stvari plus ostali troskovi-uobicajeni

Verovatno jos nemas porodicu . kad dobijete bebu ni 2 plate vam nece podmiriti troskove. Samo pakovanje pelena kosta vise od 2000din. a to potrosis dok kazes keks. Novalaks je isto toliko to je ono mleko u prahu za bebe,pa jos 100 stvari plus ostali troskovi-uobicajeni
Ja razumem tvoju muku ali ja zaradjujem kao nekoliko tvojih frajera unazad.

...zajedno.

Ne krivim ja nikoga, zaradjujem dobro

Za vas sto se niste snasli mi ponekada zao ali uglavnom me boli k iskreno.
Ма ти си бре Тесла па си измислио струју и сад наплаћујеш тантијеме од Електродистрибуције :)

А у ствари социопата без породице, пријатеља, жене, деце, кога је друштво васпитало као пит-була.

Сажаљевам случај.

Ма ти си бре Тесла па си измислио струју и сад наплаћујеш тантијеме од Електродистрибуције :)

А у ствари социопата без породице, пријатеља, жене, деце, кога је друштво васпитало као пит-була.

Сажаљевам случај.
#nikola tesla je poput mene

Pa onako, hvala

#zene bez

Pa ja ne mogu imena da im zapamtim koliko ih menjam.

#Porodice bez

Radim na tome. Ja cu mom sinu za 18i ferari a ti ces tvom polovan telefon sto je marisan i zavrsio kod Pere Mutavog na cvetku

#pit bul wannabe

Iznenadio bi se koliko sam kulturica lik.
Predrasude imas zbog moje fizicke gradje i
Ljubomoran si na moju apolonsku gradju dok si ti gradjen ko moler iz vlasotince.

Back