MilgredBulf
Aktivan član
- Poruka
- 1.143
Baš razmišljam zašto krivimo političare za male plate i loš položaj radnika? Kada je skoro sve u rukama privatnika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš razmišljam zašto krivimo političare za male plate i loš položaj radnika? Kada je skoro sve u rukama privatnika.
Zato ste je demokratska ustaska banda preuzela drzavu i ne stampa novac za potrebe drzave, ne kupuje lokalno. Dakle nema slavine novca za privredu, samo se moze koristiti strani novac, i ustase samo izsusuju in ono malo para sto je upticaju sa svojim banditskim politickim porezima.
Mi o tebi uopšte ne razmišljamo.Ne krivim ja nikoga, zaradjujem dobro.
Za vas sto se niste snasli mi ponekada zao ali uglavnom me boli k iskreno.
ja sta god bih odgovorio, alave glave sa Krste bi metnule u teorije zaveraBaš razmišljam zašto krivimo političare za male plate i loš položaj radnika? Kada je skoro sve u rukama privatnika.
Da upišeš ponovo prvi razred osnovne. Sve ispočetka. Pa možda shvatiš.Baš razmišljam zašto krivimo političare za male plate i loš položaj radnika? Kada je skoro sve u rukama privatnika.
Možda jer su političari ti privatnici?Baš razmišljam zašto krivimo političare za male plate i loš položaj radnika? Kada je skoro sve u rukama privatnika.
Приватник не одређује минималац.Baš razmišljam zašto krivimo političare za male plate i loš položaj radnika? Kada je skoro sve u rukama privatnika.
Skolu mladih lidera....Da upišeš ponovo prvi razred osnovne. Sve ispočetka. Pa možda shvatiš.
Politicari su krivi za lose zakone. Za plate nisu ali to sto uzimaju siromasnima da bi dali bogatima jesu...Baš razmišljam zašto krivimo političare za male plate i loš položaj radnika? Kada je skoro sve u rukama privatnika.
Prijatelju kriza tek pocinje ,polako zabolece te ,opada kupovna moc i manje ce se trositi na drugo osim hrane , Sacekaj par meseci pa ces da vidis da li te boli....Ne krivim ja nikoga, zaradjujem dobro.
Pa ono u zadnjih 6 meseci je standard opao za 50% tj zivot je poskupeo 100%. Imao ti 2k evra platu sad je duplo manja...Prijatelju kriza tek pocinje ,polako zabolece te ,opada kupovna moc i manje ce se trositi na drugo osim hrane , Sacekaj par meseci pa ces da vidis da li te boli....
Zato sto oni imaju velike, a kafa im 14 dinara.Baš razmišljam zašto krivimo političare za male plate i loš položaj radnika? Kada je skoro sve u rukama privatnika.
Samo na hranu i trosim jer trening zahteva mnogo hrane. Ne vidim kako bi bilo kakva situacija u svetu bila losija po mene nego po ostale smrtnike, pa niste se ni u miru snasli a kako bi tek u npr sankcijama ili nekoj drugacijojj vrsti ratovanja.Prijatelju kriza tek pocinje ,polako zabolece te ,opada kupovna moc i manje ce se trositi na drugo osim hrane , Sacekaj par meseci pa ces da vidis da li te boli....
Verovatno jos nemas porodicu . kad dobijete bebu ni 2 plate vam nece podmiriti troskove. Samo pakovanje pelena kosta vise od 2000din. a to potrosis dok kazes keks. Novalaks je isto toliko to je ono mleko u prahu za bebe,pa jos 100 stvari plus ostali troskovi-uobicajeniSamo na hranu i trosim jer trening zahteva mnogo hrane. Ne vidim kako bi bilo kakva situacija u svetu bila losija po mene nego po ostale smrtnike, pa niste se ni u miru snasli a kako bi tek u npr sankcijama ili nekoj drugacijojj vrsti ratovanja.
Ja razumem tvoju muku ali ja zaradjujem kao nekoliko tvojih frajera unazad.Verovatno jos nemas porodicu . kad dobijete bebu ni 2 plate vam nece podmiriti troskove. Samo pakovanje pelena kosta vise od 2000din. a to potrosis dok kazes keks. Novalaks je isto toliko to je ono mleko u prahu za bebe,pa jos 100 stvari plus ostali troskovi-uobicajeni
Ма ти си бре Тесла па си измислио струју и сад наплаћујеш тантијеме од ЕлектродистрибуцијеNe krivim ja nikoga, zaradjujem dobro
#nikola tesla je poput meneМа ти си бре Тесла па си измислио струју и сад наплаћујеш тантијеме од Електродистрибуције
А у ствари социопата без породице, пријатеља, жене, деце, кога је друштво васпитало као пит-була.
Сажаљевам случај.
Ne krivim ja nikoga, zaradjujem dobro.