Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Brisu mi se poruke, niko nista ne napise, brisu mi se teme, nikakvo obavestenje...a sada mi je promenjen avatar. Zasto ? Od 2008 imama taj avatar i sada je promenjen, a da ja nikakvo obavestenje nisam dobio ? Avatar se sastojao od dve boje, to je bio logo moje firme gde sam radio, to nikom nije smetalo 2008, ni 2010, ni 2018, ni juce, ali danas smeta ? Sta je sledece da mi se promeni nik bez ikakvog objasnjenja ? Morate voditi racuna o tim stvarima, ako nesto promenite - objasinite zasto je to uradjeno.
Primetio sam otkada sam poceo da pises o naucnim radovima nasih poznatih naucnika Dejana Lucica, Miroljuba Petrovica, Nade Kostic, Jovana Deretica...da su pocele poruke da mi se brisu , a takodje i teme, i da ne dobijem nikakvo objasnjenje zasto je izbrisano.
Tako da mislim da li osim foruma krstarice, postoji i duboka forum krastarica ?

Primetio sam otkada sam poceo da pises o naucnim radovima nasih poznatih naucnika Dejana Lucica, Miroljuba Petrovica, Nade Kostic, Jovana Deretica...da su pocele poruke da mi se brisu , a takodje i teme, i da ne dobijem nikakvo objasnjenje zasto je izbrisano.
Tako da mislim da li osim foruma krstarice, postoji i duboka forum krastarica ?