- Poruka
- 102.061
Zašto mi je muka i gorušica kad pijem čistu vodu?
Naročito sobne temperature
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trudan siZašto mi je muka i gorušica kad pijem čistu vodu?

Da jedem kisele krastavce?Trudan si![]()
jel voda česmovača? možda je zagađena nečim...Zašto mi je muka i gorušica kad pijem čistu vodu?
AloooeeeОд превише сендвича.
Rashlađena je eliksir... a to, sobna T, to je nešto bzvz skroz.Zašto mi je muka i gorušica kad pijem čistu vodu?
Ne, nije toA mozda malo i slabo jedes?
Ne. Voda ne može da bude čistija i bolja. Pročišćena reverznom osmozom pa onda obogaćena vodonikom.jel voda česmovača? možda je zagađena nečim...
Ono jesTako isto meni smeta voda ali pivo ide ko išta
možda ti sistem za prečišćavanje ne valja....pi normalnu vodu pa verovatno neće da ti bude muka....Ne. Voda ne može da bude čistija i bolja. Pročišćena reverznom osmozom pa onda obogaćena vodonikom.
Meni je ovako oduvek, dal obična česmovača, dal filtrirana.možda ti sistem za prečišćavanje ne valja....pi normalnu vodu pa verovatno neće da ti bude muka....
Zašto mi je muka i gorušica kad pijem čistu vodu?
Ima hrana koja mi ne odgovara, kao na primer pečurke, mada pojedemDa li osećaš muku i gorušicu kad jedeš nešto, na primer kečap?

Aj nemojte ga sad plasitiBas mi je ovo cudno, da neko od obicne ciste vode ima stomacne tegobe...![]()
Ima hrana koja mi ne odgovara, kao na primer pečurke, mada pojedem
Nemaju oni pojmaMožda bi bilo dobro da odeš kod gastroenterologa.