Zasto mi biramo rospije, a one amoralne?

bas kao

Buduća legenda
Banovan
Poruka
45.374
Ova ideja mi se skoro iskristalisala, da zene padaju na prevarante, sve do kriminalaca, a mi na vamp[iruse], zavodnice itd sve do rospija; sad ovde moze da se prosiri, ali za uvod mislim da se razumemo. Podlegli smo nekoj zaveri, i onda sve veci broj "sinjih kukavaca" ostaju solo, sami zive, ili se razvode, jer sve ovo kako jeste, ne moze da opstane... vec moramo da se vratimo nekim tradicionalnim vrednostima, da tako kazem, ali prvo da raskrinkamo ovu zaveru.

mislim da dosta materijala nudi i henri makov, koga ja bas volim da citam, a koji se naslanja na ovu moju temu:
Feminism & Heterosexuality:

E, ako si mu rekao, hahahah
Mislim da Džordži nije mislio na tebe, ali videćemo...
:zcepanje:
pazi, ja prihvatam svaku kritiku, i tabovu
ako ti biras rospiju a ona bira amoralnog zakljucak se sam namece kakav si z:mrgreen:
nego dajte da vidimo da li imam dobru temu, ja na sve pristajem, mislim da je tema vazna, a ja sam i ne toliko

moja zena je mene odabrala jer je znala koliko sam ja dobra dusa, da moze da rospijasi do mile volje i da joj dlaka sa glave ne fali - sad samo pitam: "a kada cemo da se razvedemo vec jednom?" - pitam jer me neka indijka na poslu pita da ne stanujem slucajno tamo negde, kao fol primetila me je... a jasno da mi se nabacuje, pa posto ova moja rospija vise ne siri noge, da se ja snadjem vec nekako, jer sam se konacno izlecio od depre, i krenem u novo prolece umesto u jesen zivota

p.s. primetio sam, iz svog iskustva, da su grlate, vamp zene zayeb, one sa piskavim glasicima su mnogo bolje za jesen ziviota, a dosadilo mi vise da budem ovo
Pa to glupi mazohisti cackaju mecke
ja ovo priznajem, zayebao sam se, samo ne znam da li sam takav rodjen ili sam postao kasnije u zivotu

Poslednja izmena:
pazi, ja prihvatam svaku kritiku, i tabovu

nego dajte da vidimo da li imam dobru temu, ja na sve pristajem, mislim da je tema vazna, a ja sam i ne toliko

moja zena je mene odabrala jer je znala koliko sam ja dobra dusa, da moze da rospijasi do mile volje i da joj dlaka sa glave ne fali - sad samo pitam: "a kada cemo da se razvedemo vec jednom?" - pitam jer me neka indijka na poslu pita da ne stanujem slucajno tamo negde, kao fol primetila me je... a jasno da mi se nabacuje, pa posto ova moja rospija vise ne siri noge, da se ja snadjem vec nekako, i krenem u novo prolece umesto u jesen zivota

p.s. primetio sam da su grlate, vamp zene zayeb, one sa piskavim glasicima su mnogo bolje za jesen ziviota
Kad vas "rospija" nagazi, ispaliće vas iz topa oboje...
Nego, proveri ti prvo zašto tvoja slatka rospijica neće da širi noge, hahahah
tu je kvaka...

Kad vas "rospija" nagazi, ispaliće vas iz topa oboje...
Nego, proveri ti prvo zašto tvoja slatka rospijica neće da širi noge, hahahah
tu je kvaka...
ja sam sve probao,. ako mi verujes, sada samo razmisljam kako da pobegnem, a da ne izdam decu, konkretno najmladju
ne mozes ni da se boris ceo zivot, ako samo gubis, nekad moras i da se predas, ili kukavicki pobegnes, nema treceg

pa ako vec moram da se predajem, ja biram koleginicu s posla

Back