Imali smo mi jednog debila u razredu koji je bio em ružan em glup em teška pi zdurina od čoveka. Pojasniću vam jednim jednostavnim primerom. Plati on 20 evra da mu neko drugi završi ili daa svoj elaborat iz agrarnih, i dve nedelje pre termina koji je odredio profesor on dođe i preda i kaže da mu nije jasno što svima ostalima treba toliko da završe kad je on to još prošle nedelje

Da zlo bude veće, niko nije odugovlačio i to stvarno nije moglo da se završi.
Svi su čuli, profesor je ustao i rekao - predajte mi sad, ko nije gotov dobije jedan. I svi smo dobili, aj ne jedan, nego neke minuseve.
Ponoviću: svi su ćutali, a svi su znali da je kupio elaborat.
Tako i ekrem jevrić, tako i naši političari, to sve krene kao šala..... odabere se debil da bude neka vrsta idola jer je to bože tako kul. Mislila sam da to ima veze sa srednjom školom i godinama, ali izgleda ima neke veze sa ovim narodom. Nakon što prođe kul period, ta... osoba

stvarno postaje..... uticajna

poput srćka prasca, i kad načini kakvu pakost jer je, napomenuću opet, debil, više niko i ne sme da mu se suprotstavi.
Fenomen sinketa je idealan primer. Vrlo mi je tužno da neki iole pametni prave idola od njega jer je to kul. "jao vidi me što sam ja zajeban, kao mi je kul debil a znam koliko sam mnogo moćniji i mudriji od njega

" nešto slično kao kad cura izađe u provod sa drugaricom, ali drugarici "zaboravi" da kaže gde idu pa ova krene u farmerkama a ona u dopičnjaku i mrežastim čarapama da bi celo veče uživala u tome kako su svi njoj prilazili, umesto drugarici.
Bljak bre ljudi fuj.