Да ли је у реду да неког јако мршавог мушкарца привлаче дебеле девојке? Зашто је то тако, шта чучи иза тога?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли је у реду да неког јако мршавог мушкарца привлаче дебеле девојке? Зашто је то тако, шта чучи иза тога?
hahaha brateTo je dokaz da te nisu lukli dok si bio mali sve si izmislio
To je dokaz da te nisu lukli dok si bio mali sve si izmislio
Nemoj da mesas mozak s debljinom i neukusom jer je logika gladi ,da se uzme veliko parce s kojim ne moze da se izadje na kraj,kao veci je fraer ako moze i hoce,koliku ruku treba da imas za 1 guz,kao 3 sake al nema veze samo daj ,nema veze sto moze samo jedna i po poza,mazohizamjaoo Dzordzi ti baš ne gotiviš debele devojkeseks faza dodje i posle odredjenog perioda i prodje a ostaje samo ono što je u glavi naravno ako je nešto dugoročno - dzaba devojka bude manekenske gradje ako je u glavi plitkaa.. medju punijim i debelim ženskim osobama ima itekako razlike u svakom smislu
Ne čuči ništa.Да ли је у реду да неког јако мршавог мушкарца привлаче дебеле девојке? Зашто је то тако, шта чучи иза тога?
Čabi kupuju poklone, skinjare su stipse.Да ли је у реду да неког јако мршавог мушкарца привлаче дебеле девојке? Зашто је то тако, шта чучи иза тога?
Cuci to da se nisi dogovorio sam sa sobom.Да ли је у реду да неког јако мршавог мушкарца привлаче дебеле девојке? Зашто је то тако, шта чучи иза тога?
I biraju cene proporcionalne telesnoj masi.Čabi kupuju poklone, skinjare su stipse.
Sto ne bi bilo u redu? Eh moje buce, im'o sam vas tuceДа ли је у реду да неког јако мршавог мушкарца привлаче дебеле девојке? Зашто је то тако, шта чучи иза тога?
Brate svako ima preferenceДа ли је у реду да неког јако мршавог мушкарца привлаче дебеле девојке? Зашто је то тако, шта чучи иза тога?
Iza toga bi mogao da čuči nagon o produžetku vrste. Debela ima rezerve , lakše će da preživi i ima dete. Ima velike ženske atribute, lakše će da rodi i othrani dete. Deca će biti zdravija.Да ли је у реду да неког јако мршавог мушкарца привлаче дебеле девојке? Зашто је то тако, шта чучи иза тога?
Soft & hot.Да ли је у реду да неког јако мршавог мушкарца привлаче дебеле девојке? Зашто је то тако, шта чучи иза тога?
Zavidiš im na uhranjenostiДа ли је у реду да неког јако мршавог мушкарца привлаче дебеле девојке? Зашто је то тако, шта чучи иза тога?
Ok je,...nego, šta ćeš ako te bude startovala?Да ли је у реду да неког јако мршавог мушкарца привлаче дебеле девојке? Зашто је то тако, шта чучи иза тога?
То је већ друга тема, ваљда бих ушао у везу, не знам.Ok je,...nego, šta ćeš ako te bude startovala?![]()