Zašto me u realu svi mrze, ignorišu i odbacuju?

bezimeni1

Domaćin
Poruka
4.967
Зашто? Увек гледам да будем поштен, увек сам лака мета за искоришћавање, а никад нико неће да се дружи са мном, никад нисам имао девојку, сви ме игноришу у реалу, сви имају неке своје комбинације, шта сам ја другима скривио?

U brojnim temama koje si do sada otvarao, na različitim potforumima dobijao si podršku i savete.

Ne mogu da se setim da li sam ti postavila pitanje:

а никад нико неће да се дружи са мном

Kako se ti ophodiš prema ljudima i onda oni neće da se druže sa tobom?

Da li si im odbojan zbog nečega, i zbog čega? Da li si nadmen prema njima, svađalački raspoložen?

Neverovatno je da svi greše i da si samo ti u pravu.

Kako se ti ophodiš prema ljudima i onda oni neće da se druže sa tobom?
Ја у реалу за друге уопште не постојим или евентуално служим за злонамерно коментарисање.

Da li si im odbojan zbog nečega, i zbog čega?
Одакле ја знам због чега сам им одбојан. Претпостављам да је то јер су људи чопоративни и нападају оне који су сами.

Da li si nadmen prema njima, svađalački raspoložen?
Потпуно не. Сви су надмени према мени.

Doduse ako misle da ce imati neku korist od tebe trudice se da ti budu prijatelji
Трудиће се да те искористе.

Znas odakle krece ta promena koju ti zelis? Od tebe i tvog pogleda na ljude.
Ako ti dosadasnje razmisljanje nije donelo nista novo, mozda je pogresno tvoje razmisljanje.
I mozda treba sebi da priznas da nisi u pravu, jer takvo razmisljanje te i drzi tu.
To u stvari i nije razmisljanje, nego trazenje svega loseg u ljudima da bi upotpunio svoju slagalicu u glavi onako kako ti izvitopereno mislis. Reci ces, zivot je tezak i ljudi su gomna. Jesu, ali ti svaku tu tezinu upetostrucavas nego sto je realno. Smanji taj pojacavac realne tezine.
Smanji to pojacavanje na 4x za pocetak. Korak po korak.

Znas odakle krece ta promena koju ti zelis? Od tebe i tvog pogleda na ljude.
Ako ti dosadasnje razmisljanje nije donelo nista novo, mozda je pogresno tvoje razmisljanje.
I mozda treba sebi da priznas da nisi u pravu, jer takvo razmisljanje te i drzi tu.
To u stvari i nije razmisljanje, nego trazenje svega loseg u ljudima da bi upotpunio svoju slagalicu u glavi onako kako ti izvitopereno mislis. Reci ces, zivot je tezak i ljudi su gomna. Jesu, ali ti svaku tu tezinu upetostrucavas nego sto je realno. Smanji taj pojacavac realne tezine.
Smanji to pojacavanje na 4x za pocetak. Korak po korak.
Људи јесу такви према мени. У било каквом колективу, од школе до посла, а и до групних интернет упознавања, увек ће сви имати неке већ постојеће своје приватне комбинације, често ће се већ познавати од раније, сви ће причати између себе, мувати се, једино са мном нико неће хтети ништа.

Зашто? Увек гледам да будем поштен, увек сам лака мета за искоришћавање, а никад нико неће да се дружи са мном, никад нисам имао девојку, сви ме игноришу у реалу, сви имају неке своје комбинације, шта сам ја другима скривио?
promeni drustvo.

Мене сви сматрају будалом за искоришћавање или за нападање а никад ништа лепо нисам добијао од других.
verovatno netacno..ljudi imaju tendenciju samosazaljivanja i da misle upravo ovo sta si rekao..ja sam jadan koga svi koriste a bas sam postena dobrica.

Људи јесу такви према мени. У било каквом колективу, од школе до посла, а и до групних интернет упознавања, увек ће сви имати неке већ постојеће своје приватне комбинације, често ће се већ познавати од раније, сви ће причати између себе, мувати се, једино са мном нико неће хтети ништа.
a mozda nesto u tvom ponasanju njih odbija?
vidi.. da se ne svidis jednom to je moguce..da se ne svidis drugom..to je moguce.. da se ne svidis svima..problem je u tebi.

То што ме сви мрзе не значи да имају објективно реалан разлог, и ако сам ја поштен према другима не значи да ће други бити поштени према мени.
a zasto mislis da te svi mrze?
mozda ti pogresno projektujes.

i na kraju..oni koji misle da su ispravni a ostali su losi obicno se ispostavi da su oni onakvi kakvim predstavljaju druge.

jel te mrzimo i mi ovde koji pricamo sa tobom? sta mislis?

Back