Zašto me trenutna dama koja me privlači toliko zbunjuje?

Meštre, shvaćam te, želiš ljubav, želiš nježnost, želiš sex. Sve je to normalno i ljudski, tako sam se i ja našao u sličnoj situaciji, želio sam te stvari toliko da nisam vidio očiglednu stvar da me iskorištava. Za imati to u životu trebaš biti pravi muškarac, pravi muškarac ne daje novce u nadi da će doći do nečega, pravi muškarac se ne druži s ženskom s kojom nije definiran odnos( barem ne duže vrime), ili veza ili prijateljstvo ( valjda je i to moguće?). Pravi muškarac pogotovo ne leži pokraj žene koja ga fizički privlači, s naglaskom na ležanje, ali doslovno samo ležanje😁

A, da, a ona je očito u meni nanjušila naivca......ja vjerojatno ne bih toliko novaca posuđivao da me nije izmanipulirala s pričom o dobrobiti njene male djece.

Prije četiri godine sam imao sličnih situacija, ali tad sam i ja jako pretjerao u pismenoj , tj.nepismwnoj agresiji
Izgubio sam ja puno više novaca ako te to tješi? Mene je izmanipulirala s pričom o bolesti. Ima slučajeva da su muškarci poslali po desetak tisuća evra ženama koje nisu poznavali, ako su žene🤪 Tako svašta ima.

U pravu si mada nije u redu ovaj tvoj homofobni stav. Ali što se tiče heteroseksualnih muškaraca to što si napisao stoji. Meštrume, ja sam na ovoj temi iznio moju sramotu ali ovo je forum, u ovoj fizičkoj stvarnosti nitko ne zna za tu moju sramotu. Doduše neki bliske osobe su shvatile da nemam novaca a ja nisam rastrošan, ali nije to sad važno. Važno je da postoje toliko sramotne situacije koje se mogu iznijeti samo na forumu( poput moje) ili čak toliko sramotne da nisu niti za forum( poput tvoje).
Nije to sramota, ne treba da se tako osećaš, ni ti ni ostali u sličnoj situaciji

Ne kažem da takva iskustva treba deliti sa svima i da treba svi da znaju, nego da je ljudski napraviti greške.

Bitno je samo nešto naučiti iz toga svega.

Tako Nest.....ispadnem ja opet rogonja

A što je najzanimljivije..bivši muž mi je javio da je vjerojatno našla trećeg....i bivši muž je zovučio sasvim umjereno preko telefona, nije bilo prijetnjji
Pa napisa sam već da čovjek vjerovatno osjeća olakšanje što više nije u braku s tim stvorenjem. Dobrim se čovjekom čini ali eto imao je nesreću da se oženio 🤔🤔

Nije svejedno kada nesigurni, sramežljivi i neiskusni muškarac naleti na takvo stvorenje. Moguće su pogubne psihičke posljedice i da takav muškarac zamrzi cijeli ženski rod misleći da su sve žene takve... Tako treba sačuvati dostojanstvo i ponos makar nikad ništa ubojo...
Naravno da nije, nisam mislila da je svejedno u tom smislu.

Htela sam da kažem da neke stvari nisu do "žrtve", da je odgovornost za mnoge stvari na drugoj strani.

Dešava se i mnogo iskusnijima, prosto ima manipulativnih ljudi.

Naravno da nije, nisam mislila da je svejedno u tom smislu.

Htela sam da kažem da neke stvari nisu do "žrtve", da je odgovornost za mnoge stvari na drugoj strani.

Dešava se i mnogo iskusnijima, prosto ima manipulativnih ljudi.
pa i je do žrtve, za sve treba dvoje, ljubav, prijateljstvo, prevaru, mržnju, rat i itd... Problem je kad nešto želiš toliko da počneš zanemarivati očigledno. Bio je baš nedavno u novinama jedan zaista bizaran primjer prevare baziran na uvjerenju da e ta žena biti žena njegovog života. Sve se odvijalo putem kompjutera, ta osoba se predstavila kao njegova djevojka ili simpatija iz studentskih dana. Napisala je da mu je u financijskim problemima u drugoj zemlji blablala, posla joj silne novce. Policija je tu prevaru slučajno otkila, tj istraživali su tu ženu koja btw rečeno i nije bil ata ljubav/ simpatija iz mladosti zbog nekih drugih prevara i pa naišli i na taj slučaj. Taj gospodin oko 60-ete kad su mu policijaci rekli svoja saznanja reagirao je nevjericom, da to nije istina, da njegova ljubav samo što ne dodje i sl.

T

Nije to sramota, ne treba da se tako osećaš, ni ti ni ostali u sličnoj situaciji

Ne kažem da takva iskustva treba deliti sa svima i da treba svi da znaju, nego da je ljudski napraviti greške.

Bitno je samo nešto naučiti iz toga svega.
Moguće, što je najbizarniji, jučer sam se družio i s njom i snjezinim bivšim mužem i još par ljudi i bilo je zanimljivo, išli na muziku

pa i je do žrtve, za sve treba dvoje, ljubav, prijateljstvo, prevaru, mržnju, rat i itd... Problem je kad nešto želiš toliko da počneš zanemarivati očigledno. Bio je baš nedavno u novinama jedan zaista bizaran primjer prevare baziran na uvjerenju da e ta žena biti žena njegovog života. Sve se odvijalo putem kompjutera, ta osoba se predstavila kao njegova djevojka ili simpatija iz studentskih dana. Napisala je da mu je u financijskim problemima u drugoj zemlji blablala, posla joj silne novce. Policija je tu prevaru slučajno otkila, tj istraživali su tu ženu koja btw rečeno i nije bil ata ljubav/ simpatija iz mladosti zbog nekih drugih prevara i pa naišli i na taj slučaj. Taj gospodin oko 60-ete kad su mu policijaci rekli svoja saznanja reagirao je nevjericom, da to nije istina, da njegova ljubav samo što ne dodje i sl.

T
Da, vrlo čudni su putevi sudbine

I to jako...ali ipak ima troje djece... dvije godine starija od mene...bivsi ju ovih dana gnjavi ...daans je trebao doći tamo gdje živi, ja sam otišao ranije....i ona je otišla s a tri sata kansiej......na koncu nije došao....trebao je krećiti..iznajmljena kuca......ona mu planira traziti zabranu pristupa
pa napali je , prvo pricom kako bi je mazio, kako *bi joj grickao uvo i ljubio vrat ...* , pa je mazi i napali, dok lezis pored nje

Najgora stvar koju muskarac moze da uradi je da gubi vreme sa ženama kojima sluze kao ukrasni primerak. Poznato je da neke zene voli da imaju četiri muškarca ( jer ne moze da nadje jednog za sve ) učitelja, prijatelja, druga i ljubavnika. Od učitelja uči, prijatelji pomažu kada su u problemu, drug služi za setnju i opustanje, a ljubavnik za sex, jer im je i sex samo obaveza. Mlad čovek sa takvim ženama samo gubi svoje dragoceno vreme koje bi posvetio nekoj zeni koja ga vidi celog i nije joj frka da li će roditi četvrto....Parola takvih žena je "sve vas ja volim, na drugaciji nacin" i eto, moze im se jer ima muskaraca koji ne mogu bolje.

Sinoć sam loše spavao. Razmišlja sam o ovoj iz moje priče koja me obmatala oko malog prsta...

Shvatio sam ja ima već neko vrime da s njom nešto nije u redu, prvi hint mi je bio bipolarni poremećaj. Ali onako malo proučavanjem psihologije shvatio sam da to nije u pitanju, daljnim proučavanjem sam saznao za podjele poremećaja na psihoze i poremećaje ličnosti. Onda mi je sve to više počelo ličiti na poremećaj ličnosti. Kad smo ponovno uspostavili kontakt s vremenom sam joj mislio pomoći, valjda nekako oblikovati po mom nahođenju. Trebam napomenuti da sam se ja dosta promjenio, samo ja sam neurotičar, a naišao sam na podatak da neurotičari relativno lako dolaze do promjena jer su zapravo svjesni da im treba promjena u životu. S druge strane promjene kod poremećaja ličnosti su vrlo teške ako ne i nemoguće jer takve osobe smatraju da im nkakve promjene nisu potrebne. Onda sam pomalo shvatio da su promjene kod nje zapravo površne, u dubini je to još mrak i egoizam. Zapravo pitanje koliko se itko moe promjeniti? Naveo sam sam za sebe da sam se promjenio, jesam li? Stekao sam nešot samopouzdanja i sazrio ali to je zapravo nadogradnja na moju odavno formiranu ličnost.

Ima više vrsta poremećaja ličnosti kojima se simptomi često preklapaju.Pro što mi je upalo u oko proučavanjem je narcsoidni poremećaj, i zaista simptomi odgovaraju. Njena predstava o njoj samoj je toliko napuhana da se zapitam jeli to zapravo narcisoidnost ili možda psihički poremećaj jer nezaposlena i neudata ženska u drugoj polovici 30-ih nikako ne može biti uspješna osoba, ali ona sama sebe uzvisuje, ustvrdila je sama za sebe da je ona poznata osoba s čime se Google baš i ne slaže :zcepanje: :confused: Dalje sam naišao na pojam "Antisocijalni poremećaj", i to joj prilično odgovara. Osobine takvih osoba je nemoralno manipuliranje, laganje, agresiva i sl. Čitav taj naš odnos je zapravo manipulacija, sama mi je rekla da joj je osoba iz bliskog famijarnog kruga rekla da je manipultorica na što je pobjesnila. Sinoć ja u već spomenuti Google ubaci zajedno pojmove narcistički i antisocijalni poremećaj. Pretraga me dovela do pojma "Maligni narcizam", to je extremni oblik narcizma kombiniran s antisocijalnim i paranoičnim poremećajem. Paranoični poremećaj nisam proučavao ali sama je spominjala zavjere usmjerene protiv nje. Sad dolazimo do onoga što me uznemirilo i zbog čega nisam mogao zaspati. Navodi se da je to najteži oblik poremećaja ličnosti za kojega baš i nema pomoći.Zapravo nije me to toliko uznemirilo nego spominjane pojmova poput "Postulata zla" ili "Korijenje zla" koji se spominju u kontekstu ovog poremećaja. Nije to nešto s fejsa ili foruma nego radovi psihologa i psihijatara.

Zaista sam se uznemirio, s kime si to crni sinko imao posla!!! Mislio sam još održavati kontakt, doći do nekih objašnjena ili šta ja znam već. Sinoć su mi se otvorile oči, sinko bježi, šta je bilo je...

Zanimljivo kažete.....a čujte....i ovih dana se i u mojim situacijama dogodile promjene....novac koji je posuđen naravno još nije vraćen, ona se navodno preselila izvan grada u kojem sam ja...i nije ni rekla koji je to sad grad ..rekla je da će po ekad vikendom dolaziti, pa će onda vratiti novac

Njene objave na društvenim mrežama su vrlo čudne, u jednoj objavi ima video gdje ubacuje lopticu u kadu, vrlo djetinjasti ponašanje, u jednoj drugoj objavi pušta neku pjesmu gdje sama sebe hvali...ja mislim da je u principu narcis u pitanju

Back