Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 84.104
Demonstracija sile i primena sile su razliciti pojmovi, moras da razgranicis ta dva i da preciziras.Čim neko može aktivno da demonstrira silu nad nekim (u kojem god obliku) jeste moć. To nije privid.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Demonstracija sile i primena sile su razliciti pojmovi, moras da razgranicis ta dva i da preciziras.Čim neko može aktivno da demonstrira silu nad nekim (u kojem god obliku) jeste moć. To nije privid.
Nisu. Da bih demonstrirao bilo šta moram primeniti to nešto.Demonstracija sile i primena sile su razliciti pojmovi, moras da razgranicis ta dva i da preciziras.
I ta druga prilika obično bude: e sad sam sve pozavršavao, zezaću se na miru po forumuČesto kada imam nekog privatnog posla namjerno dođem na Krstaricu i napišem svašta nešto hiperseksističko-šovinističko nekoj ženskoj supermoderatorici u nadi da ću dobiti ban, a na kraju se priča svede na obično brisanje.
Drugom prilikom, napišem na njenoj temi nešto benigno, tek u tragovima rasističko i ta ista osoba mi spuca ban.
Očito su muški pali s Marsa, a žene s Venere, nikako da se usuglasimo.
Nisu mi te stvari jasne...
Nekad mi je dosadno, kao npr. sad, pa idem bezveze serendati.I ta druga prilika obično bude: e sad sam sve pozavršavao, zezaću se na miru po forumu
Meni nije jasan naslov teme, odakle ti ideja da neko VOLI biti banovan?
Pa ako voli ima bržih načina. Jedno je voljeti se raspravljati ili svađati, reći svoje mišljenje po cijenu svega ali to i dalje ne znači da VOLI biti banovan, pobogu.
Nisu. Da bih demonstrirao bilo šta moram primeniti to nešto.
Pre bih rekao da ne vole. Ko to još voli? Ko to traži sigurno oseća neku netrpeljivost pa zahteva u smislu "Hajde, kazni me, kukavice. Pokaži ko si". Tog tipa.Ovde ne diskutujemo da li moderatori vole da kažnjavaju već o tome zašto neki forumaši vole kažnjavanja..i tu postoje ekstremni pojedinci..
Банован сам једино на порталу N1, прецизније не објављују ни један мој пост по аутоматизму. На порталу Danas ми ретко понешто и прође. Не праве хрватске и не идем. С обзиром да на овом форуму за све ово време нисам добио ни један бан (на шта сам се оправдано жалио, нијесам ни ја губав ), није тешко да се закључи да пишем углавном веома пристојно, пошто се природно гадим простаклука. Ergo, постови ми не пролазе само зато што се не уклапају у Петреусову агенду. Цензура хара у "слободним медијима", али само за коментаре, текстови су понекад тако простачки каквих није било од како је штампе у Срба. То је "храброст" и "независно" "новинарство". Перјаница је списатељ Видојковић, неуспео покушај да буде некакав wannabe писца Буковског и прогањан као писац Ружди, а остали се труде да не заостану за њим.Pogledajte prilog 1627835- Banovali su me na Fejsbuku jer sam pisao / pisala o političaru koga treba ubiti. Ranije su me banovali zbog fotografija koje sam stavljao/ stavljala na profil
- Ukinuli su mi Tviter nalog, kažu da kršim neke zakone
Ta banovanja - kazne korisnicima Fejsa i Tvitera ( mreža X ) ne znače mnogo.
I na forumu ( i ostalim postojećim forumima ) korisnici, forumaši dobijaju kazne i jedna od kazni je ban na neko određeno vreme. Kada je neko banovan, on ne može da piše na forumu.
Zašto ljudi vole da ih kažnjavaju na društvenim mrežama, na forumima i na ovom forumu? Da li se svađaju, da li vređaju kako bi bili kažnjeni?
Šta vi mislite? Da li je spamovanje toliko važno i ne smeta ako se zbog učestalog spamovanja i vređanja dobije kazna?
Da li su vas nekada banovali ovde ili na nekim drugim forumima? Kako biste opisali ljude koji vole da ih kažnjavaju na forumu ( forumima ), iz ugla psihologije?
Foto: Unsplash.com
PS. Molim vas da ne spamujete ovu temu. Želim da lepo diskutujemo o kaznama koje se dobijaju na forumu ( forumima ).
Licno smatram da ne vole kaznuZaista postoje oni koji vole da budu kažnjeni banom. Ovde mislim na klonove. Osnovni nik je banovan jer je ta neka XY osoba mnogo puta bila kažnjena zbog vređanja, zbog pretnji i da ne nabrajam dalje. Postoje brojni razlozi zbog kojih se neko na kraju trajno banuje.
I ta osoba napravi jednog, pa drugog, trećeg, petog klona.
Kada ta osoba XY puta napravi klon nalog a zna da će biti banovana, zašto to radi?
Evo jednog primera: Na nekom forumu devojka je vređala i forumaše i moderatore. Dobijala je upozorenja. Zatim je ukrala više od 10 fotografija forumašica sa teme koja se zvala "Naše fotografije" ( tako se otprilike zvala tema ).
Devojka je nastavila da piše, da se svađa, vatreno brani svoje mišljenje. Onda su se javile dve devojke koje su videle svoje fotke na nekim drugim sajtovima koje uopšte nisu posetile. Javile su se i druge forumašice.
Ta devojka je javno napisala da je ona ukrala fotografije. Banovana je zbog toga. Zatim je više od 30 puta pravila klona i bila banovana.
Zašto je to radila? Privlačila je pažnju na pogrešan način. I očigledno je volela kažnjavanje.
Većina forumaša ne voli kažnjavanje, ne voli da bude banovana. Sa druge strane je ta manjina za koju zaista mislim da vole da budu kažnjeni...kako drugačije objasniti zašto to rade?
Ovde ne diskutujemo da li moderatori vole da kažnjavaju već o tome zašto neki forumaši vole kažnjavanja..i tu postoje ekstremni pojedinci..
Licno smatram da ne vole kaznu
vec da teraju nei inat ovde ili bilo gde na drustvenim mrezama...
Nezrelo ponasanje tipa e necete VI da mi kazete da ucutim nego cu da cutim kad JA hoccu.
Jednom pre 20 godina na b92 forum stave mi ban 10 godina