zemunski kej
Elita
- Poruka
- 21.785
Najvise zbog primitivizma koje tolerise i podstice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne loopetaj, nije tačno ni jedno ni drugo.90tih su isti ovi bili na vlasti, a 2000 tesko da je bila ovolika korupcija koja je sad
Idi papaj te sendvice i pozuri oseca se smrad parizera po forumuNe loopetaj, nije tačno ni jedno ni drugo.
Ali šta drugo i očekivati od takvih kao što si ti?
Osim liderstva, u slobodno vrijeme je madioničarKo smeta NDH1, odmah se zna da je Dobar Lider!
Одлично питање , председника Вучића не критикују људу, него га критикују ботови .Критикују га они који ништа нису урадили , озбиљна сам у овом закључку, они критикују и пљују . Он је добар човек који треба да добро обрати пажњу на људе које држи у управим одборима јер су они криви што га многи прозивају а не он лично .
Šta tebi, kao stranom državljaninu, toliko smeta Gospodin Vučić?Osim liderstva, u slobodno vrijeme je madioničar
Pretvara kalaš u kišobran u sekundi
Zamisli da je Plenković rekao pred krcatim auditorijem koji mu plješće da je Zemun oduvijek bio hrvatski i da nikada neće biti Srbija nego samo NDH.Šta tebi, kao stranom državljaninu, toliko smeta Gospodin Vučić?
Bavi se ti Milanovićem i Plenkovićem, a ne Gospodinom Vučićem.
I šta je ludilo, ajd reci mi?Čisto da shvatiš u kojem ludilu danas živi Srbija
Koje činjenice, to da Glina nikada neće biti Hrvatska ili 100 za 1?I šta je ludilo, ajd reci mi?
Gospodin Vučić je samo konstatovao istorijske činjenice, sad što se nekima one ne sviđaju, to je već drugi padež.![]()
Glina je istorijska srbska teritorija. Tako da jeste rekao istinu.Koje činjenice, to da Glina nikada neće biti Hrvatska ili 100 za 1?
Kolektivno ludilo danas vlada Srbijom.
"Nije Slobo kriv!"
Eto, upravo govorim o tom kolektivnom ludilu.Glina je istorijska srbska teritorija. Tako da jeste rekao istinu.
To nije nikakvo ludilo. To je dobro poznavanje istorije, Gospodin Vučić istoriju zna u prste.Eto, upravo govorim o tom kolektivnom ludilu.![]()
Tako je to kod ludila, nisi svjestan.To nije nikakvo ludilo. To je dobro poznavanje istorije, Gospodin Vučić istoriju zna u prste.
I ništa pogrešno nije tada rekao.
Loš pokušaj. Pogledaj svoj dom, ubiju te ako pišeš ćirilicom. Tako da, mani me te demagogije.Tako je to kod ludila, nisi svjestan.
Npr, onaj u ustanovi koji za sebe priča da je Napoleon - pa ne misli on da je lud, nego su svi oko njega ludi, on je u pravu.
Tema je AV.Loš pokušaj. Pogledaj svoj dom, ubiju te ako pišeš ćirilicom. Tako da, mani me te demagogije.
ti koji ga kritikuju mogu da mu pljunu pod prozor.Zasto ljudi toliko kritikuju Aleksandra Vucica,tesko da postoji jedan lider na Balkanu u zadnjih 100 godina koji je toliko kritikovan i osporavan kao Aleksandar Vucic.Ni Milosevic ni Djindjic u Srbiji kao ni Djukanovic u Crnoj Gori nisu ni upola omrazeni kao Vucic,govorim u balkanskim okvirima.Najvise mu na teret stavljaju politiku srpsku u vremenima kada on ni nije bio na vlasti cak nije bio ni na celu radikalne stranke u tim vremenima sto je van logike
Vucic je za razliku od Milosevica,Djukanovica itd dosao na vlast na demokratskim izborima
Lider je kojeg su posjetili u sred Beograda premijer Japana,presjednica Njemacke, presjednik Francuske, presjednik Kine
Ljudi mu vjerovatno nikada nece oprostiti sto je bio radikal,cak je i prema komsijama je vodio veoma razumnu politiku,obrazovan i jako elokventan.Posle Tita on je primio najznacajnije lidere u Beogradu svih velikih zemalja.Presjednici ostalih drzava najvise mogu da docekaju posjetu zamjenika potpresjednika velikih drzava
To je neki fotošop..O Srbiji sve govori ova slika:
Ne bi me čudilo. Neprijatelji Srbskog Napretka su na sve sremni, samo da vi isti obesmislili.Ahahahahaha
Je, fotošop je![]()