Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ono viber mi je pregusen slicicama od nove godine, preko Bozica i uskoro ce i za uskrs.
Zasto ljudi salju te slicice?
Iskreno me nerviraju..ono nemaju dovoljno vremena ili zelje da napisu neku svoju misao, neku svoju zelju nego samo forward i cekiraj sva imena u adresaru.
koje lencuge... brate napisi svoju iskrenu zelju a ne da forvardujes neke pesmice, poeme i stihove....ne pokazujes postovanje nego bas suprotno..nepostovanje osobi kojoj to saljes.
Zavisi kome se šalje, ako je većem broju ljudi mislim da je sličica/meme lakša opcija.
Uglavnom sam slao sličice na nekim grupama na kojima sam sa društvo, na par mesta tekstualna poruka
Ono viber mi je pregusen slicicama od nove godine, preko Bozica i uskoro ce i za uskrs.
Zasto ljudi salju te slicice?
Iskreno me nerviraju..ono nemaju dovoljno vremena ili zelje da napisu neku svoju misao, neku svoju zelju nego samo forward i cekiraj sva imena u adresaru.
koje lencuge... brate napisi svoju iskrenu zelju a ne da forvardujes neke pesmice, poeme i stihove....ne pokazujes postovanje nego bas suprotno..nepostovanje osobi kojoj to saljes.
Eh sad...
Ja sam potpuno nemaštovita po tom pitanju i dosta mi olakšavaju život sličice i nalepnice. Pošaljem to i dodam nešto svije i na kraju izgleda pristojno
Uh, pa zamisli da tolikim ljudima moraš da smišljaš poruke. I da pišeš, pa ispravljaj autokorekt.
Cenim da bi neki do Juna morali da se bakću sa tim. Ja možda dva dana.
Eh sad...
Ja sam potpuno nemaštovita po tom pitanju i dosta mi olakšavaju život sličice i nalepnice. Pošaljem to i dodam nešto svije i na kraju izgleda pristojno
pravim prijateljima ce vise znaciti samo "srecna nova godina" ili "Hristos se rodi" od te slicice...
jer si to ti namenila njima...odvojila vreme i zelju da im nesto napises.
pravim prijateljima ce vise znaciti samo "srecna nova godina" ili "Hristos se rodi" od te slicice...
jer si to ti namenila njima...odvojila vreme i zelju da im nesto napises.
Nece nitko vise da pise, lakse im je staviti sliku i svima istu posalju, na to sam bas alergicna ,,,pogotovo kada salju sa posla , bokte mobitel zvoni od 8 do podne sa porukama , popizdim na to totalno. A nitko da je napisao nesto svoje ma da je i napisa Sretan Božić bilo bi mi draze, nego stancanje tih slika sa neta