Zasto ljudi salju slicice za Novu godinu i Bozic?

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
136.862
Ono viber mi je pregusen slicicama od nove godine, preko Bozica i uskoro ce i za uskrs.

Zasto ljudi salju te slicice?

Iskreno me nerviraju..ono nemaju dovoljno vremena ili zelje da napisu neku svoju misao, neku svoju zelju nego samo forward i cekiraj sva imena u adresaru.

koje lencuge... brate napisi svoju iskrenu zelju a ne da forvardujes neke pesmice, poeme i stihove....ne pokazujes postovanje nego bas suprotno..nepostovanje osobi kojoj to saljes.

Ono viber mi je pregusen slicicama od nove godine, preko Bozica i uskoro ce i za uskrs.

Iskreno me nerviraju..ono nemaju dovoljno vremena ili zelje da napisu neku svoju misao, neku svoju zelju nego samo forward i cekiraj sva imena u adresaru.

koje lencuge... brate napisi svoju iskrenu zelju a ne da forvardujes neke pesmice, poeme i stihove....ne pokazujes postovanje nego bas suprotno..nepostovanje osobi kojoj to saljes.
Izvolte:

IMG_1069.jpeg

Isto,,nekako je sve to rutinski.
klikne na sliku i sve istiklira et da ne bude da nisam čestitao.
Malo je ljudi sa iskreno ljudsko u njima.
Ako malo postujes nekog kao prijatelja bar ga imenom oslovi il napisi koju reč da se oseti da si mu blizak kao on tebi.

Kombinujem slike i svoj tekst.
Kome ide više "radi reda", kao i oni meni, pošaljem samo sličicu - ko za mene nema 1 - 2 min. vremena, ja za njega nemam ni 30 sekundi. :mrgreen: (to se vremenom shvati, nauči)
Pesme kao čestitke ne šaljem, jer pesme koje volim doživljavam sasvim lično i njih mogu uputiti samo posebnim ljudima, i u posebnim situacijama - ne kao čestitku za praznik.
I da, ne nervira me ništa jer svako radi onako kako mu je zgodno, i to poštujem, ali i uzvraćam na isti način, kao što rekoh već.
To je to. :mrgreen:

Srećan Božić...bez nekih velikih iskrenih želja, jer realno - ni ne poznajemo se. ;)

Cirkularno. Jednim udarcem muva koliko god ima...
Srbi tako sve, ne znam za ostale mnogo. Srbin je kad isto svima dok se ne podere, pocepa, izbledi, čak iako više odavno nije u modi.
Ja šaljem srdačno reči, a nazad uglavnom dobijam sličice ili TAKOĐER-e z:mrgreen: .
Ma, OK, opet sam im uzela zasluženih par sekundi života. Da mi ne uzvrate ni sličicom, tek to bi bilo kraj svetova.

Uh, pa zamisli da tolikim ljudima moraš da smišljaš poruke. I da pišeš, pa ispravljaj autokorekt. z:lol:
Cenim da bi neki do Juna morali da se bakću sa tim. Ja možda dva dana.

Tri su poruke moj stajl:

Srećna Nova!

Hristos se rodi!

Srećan Božić!

Dakle bez previše smišljanja i GIF-ovanja...jednako svima! 😎

...

I mene to nervira,bolje da ne salju nista ako ne mogu poruku napisati.

Back