Zašto ljudi objavljuju svoje fotke, da li poradi muvanja?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam mišljenja da forumi nisu baš namenjeni i zgodni za postavljanje fotki, forum je forum, mesto za anonimnu razmenu mišljenja i mislim da je anonimnost prednost foruma spram ostalih društvenih mreža...ali kad već ljudi vole da budu vidjeni a i poželi svako ponekad neki kompliment, lajk, srculence, ljudski je i prirodno, što da ne...
Stavljali slike ili ne, ali ja znam da sam se tu natorbao ko konj.

Kao uvod, desilo mi se u više navrata ovih godina da mi neko otvoreno da do znanja da je to što sam postavljala neke svoje fotografije, svojevrsan poziv za muvanje, tj da sam tako dala do znanja da želim biti aktivna na "tržištu" m-ž odnosa. Ako razgovor teče tipa nisam zainteresovana, ja u stvari imam dobar sex sa nekim ili napišem da sam u vezi, da se druga str kao malko nađe pogođenom jer je bila uverena da sam available.

U tom smislu je sećam se meduza promenila nik u Ne tražim muža 🤣 da ne bi i dalje bila pogrešno shvaćena.

Ne mislim samo na forum, već i insta, fejs itd. Da li je svojevrsno uzbuđenje kad se nađeš na tom tržištu iako nemaš namere da profitiraš? Nešto drugo?
Ko želi može da proćaska.
70 % je zbog muvanja!

evo meni je čudno
to što staviš na net erotsku fotku koju ti poruku šalješ?
Salje vise poruka, neke od njih si mogao da svatis da si procitao prethodne poruke.
Poslije ove teme više nećemo objavljivati slike

Bravo Paula ubitacna tema
Zbog cega neko ne bi objavljivao slike zbog ove teme? Zbog nekih anonimusa?
Mislim da ce vecina koji su hteli da objavljuju fotke i dalje da ih objavljuju, i ne vidim razlog zasto bi ih ne bi objavljivali?
Nadam se da ti u realnom zivotu komsije ne diktiraju tacno kako treba da se ponasas.

Kao uvod, desilo mi se u više navrata ovih godina da mi neko otvoreno da do znanja da je to što sam postavljala neke svoje fotografije, svojevrsan poziv za muvanje, tj da sam tako dala do znanja da želim biti aktivna na "tržištu" m-ž odnosa. Ako razgovor teče tipa nisam zainteresovana, ja u stvari imam dobar sex sa nekim ili napišem da sam u vezi, da se druga str kao malko nađe pogođenom jer je bila uverena da sam available.

U tom smislu je sećam se meduza promenila nik u Ne tražim muža 🤣 da ne bi i dalje bila pogrešno shvaćena.

Ne mislim samo na forum, već i insta, fejs itd. Da li je svojevrsno uzbuđenje kad se nađeš na tom tržištu iako nemaš namere da profitiraš? Nešto drugo?
Brankice,svi muvaju,samo se foliraju da nije tako!

Potpuno se slazem.
Pamtim vremena na forumu kad i nisu postojale teme sa fotkama. Ljudi su i tad pricali, razgovarali
desavale su se varnice i to ne samo na ljisu..a kad se desi dopadanje, ljudi lepo predju u separe tj. na pp
razmene fotkice i sve redom..dakle, postavljanje fotkica na javnom delu foruma nije postojalo ni kao opcija
i bilo je ovo nekad divno mesto za opusteni razgovor, nikoga nije bilo briga ko si, sta si, koliko godina imas
i kolike su ti sise...
Ja forum generalno ne dozivljavam kao Paula, kao mesto cija je funkcija muvanje...
iskren da budem, moram malo da demantujem izjavu, ne znam na koji vremenski period misliš, ali tamo pre oko 15tak god u jednom periodu, tema sa slikama urmaša i urmašica naginjala je više na pan erotiku aplod je išao uglavnom preko imidž šeka, bilo je slika i sa dejtova..
pazi naslov od ove, "samo slike, chat nikako" :]
https://forum.krstarica.com/threads/slike-forumasica-i-forumasa-samo-slike-chat-nikako-vi.408088/

iskren da budem, moram malo da demantujem izjavu, ne znam na koji vremenski period misliš, ali tamo pre oko 15tak god u jednom periodu, tema sa slikama urmaša i urmašica naginjala je više na pan erotiku aplod je išao uglavnom preko imidž šeka, bilo je slika i sa dejtova..
https://forum.krstarica.com/threads/slike-forumasica-i-forumasa-samo-slike-chat-nikako-vi.408088/
Koliko zaboravljenih asova na jednom mestu. :lol:

drugo vreme bilo.. zam ti si stari svedok, saradnik, mnogih davnih priča.. jedan od.. :]
U toj drevnoj epohi, nije bilo instagrama, fejsbuk je tek počeo, urmašice nisu imale po 800 selfija na instagram profilima, bilo je još uvek neke mistike, fotke su se delile preko pp, i to si bio srećan ako dobiješ neki deo, a kamo li full body portret.

U toj drevnoj epohi, nije bilo instagrama, fejsbuk je tek počeo, urmašice nisu imale po 800 selfija na instagram profilima, bilo je još uvek neke mistike, fotke su se delile preko pp, i to si bio srećan ako dobiješ neki deo, a kamo li full body portret.
Ali dobro, nema te čari, ali se zato sve ubrzava... Brže vidiš da ti neko odgovara ili ne, mnogo veća kao ponuda.. no ne znači i da je kvalitetnije. Sad je onaj efekat toliko toga ima da ne mogu da se odlučim. A i kad se odlučiš vidiš da baš i nema, da je to samo privid puno prilika
Fotografije jesu tome doprinele. Samo... To što je neko postavio fotku ne znači da je available

...bogte, sad sam se preslisala, ja sam prisutna na forumu citavih 18 godina...ajoj..
A zaista u to neko vreme fotke forumasa nisu bile nesto o cemu se uopste i razmisljalo
a mozda ja i ne znam tacno jer sam oduvek bila neko ko je skoncentrisan na odredjene
a specificne forume...nisam zalazila svuda...

E, aj pa srećna nam nova..

Screenshot_20250101-122900_Instagram.jpg

Svaka aktivnost može da se vidi kao neki vid promovisanja, zar ne?
Slike kao promocija sopstvene lepote?
Pisanje kao promocija sopstvenog intelekta, moralnosti ili čega god drugog.

Back