Zašto ljudi objavljuju svoje fotke, da li poradi muvanja?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj je od 2008me.
I nisi okačio sliku nikada, za svo to vreme?
Ne da bi muvao, već da bi ljudi kojima pišeš videli ko stoji iza reči?
Kacio sam pre, i sa dejta, sada sam zenjen i imam decu, pa mi ne prilici, barem ja to tako dozivljavam, a proslo je i 15 god pa nisam vise ni ista osoba koja sam bio tada. Pazi, sto se upoznavanja tice, fizicki izgled je itekako bitan, ali nije presudan, ste se kaze da bi se desio klik, moraju sve kockice da se uklope, u zavisnosti od onoga sto trazis. Neko trazi samo jednu recku vise, pa mu nije bitan ni izgled ni prica, vec samo da se desi..

Kacio sam pre, i sa dejta, sada sam zenjen i imam decu, pa mi ne prilici, barem ja to tako dozivljavam, a proslo je i 15 god pa nisam vise ni ista osoba koja sam bio tada. Pazi, sto se upoznavanja tice, fizicki izgled je itekako bitan, ali nije presudan, ste se kaze da bi se desio klik, moraju sve kockice da se uklope, u zavisnosti od onoga sto trazis. Neko trazi samo jednu recku vise, pa mu nije bitan ni izgled ni prica, vec samo da se desi..
A neko možda i ne traži ništa, čak i ako se okači?

Možda ne priliči, ako na sve to gledaš kao na traženje.
Ali i pisanje je isto, zar ne?
Tražiš nekog ko može da ze razume?
Da li to može da se shvati kao poziv?
Ako si ženjen, zašto pišeš ovde? :)
pisanje i kacenje slika ovde razdvajam,
lepeza razloga za pisanje moze biti mnogo sira, dok su slike onako, "vidi me"!
pisanje moze da prodje kao druzenje, prijatna konverzacija i samo to uz neko razumijevanje ili ne,
tako da ponekad okacim selfi na fotografijama to mi je ok, vjerovatno sudeci po prethodnim iskustvima ipak ovaj podforum u jednu ruku sluzi za upoznavanje, ako pogledamo hronoloski unazad, mnogi su se odavde upoznali, sto i jeste jeda od razloga ucesca..

Ne znam zašto stavljaju svoje fotke, ali znam zašto je ne stavljam - jer mi se ne sviđa atmosfera koju stvaraju pojedine osobe.

A na svom i tuđem primeru videla sam da forum pored toga što ume da bude toksičan i primitivan- nije baš bezbedno mesto.

S druge strane priznajem da me interesuje kako izgledaju ljudi sa kojima pričam. Ali za to postoji i pp

Pričaju ne treba ni ovako, ili treba brisati. No mene lično ne zanima ta vrsta paranoje.

Nije baš paranoja, kad ti neko recimo preti. Ili te proganja po temama. Dok se modovi prave blesavi.
Nedugo kad sam došla na forum prošle godine jednu ženu je tip razvlačio danima, iznosio prljav veš, blatio je najgore dok su moderatori i moderatorice koji inače vise nonstop- naprasno nestali. :roll:
Kapiram da i u RL ima budala koji ti vide lik, ali nije baš komotno kad čuješ njihove namere i mišljenje.

Nije baš paranoja, kad ti neko recimo preti. Ili te proganja po temama. Dok se modovi prave blesavi.
Nedugo kad sam došla na forum prošle godine jednu ženu je tip razvlačio danima, iznosio prljav veš, blatio je najgore dok su moderatori i moderatorice koji inače vise nonstop- naprasno nestali. :roll:
Kapiram da i u RL ima budala koji ti vide lik, ali nije baš komotno kad čuješ njihove namere i mišljenje.
Nije na odmet pripaziti, slažem se.

Kao uvod, desilo mi se u više navrata ovih godina da mi neko otvoreno da do znanja da je to što sam postavljala neke svoje fotografije, svojevrsan poziv za muvanje, tj da sam tako dala do znanja da želim biti aktivna na "tržištu" m-ž odnosa. Ako razgovor teče tipa nisam zainteresovana, ja u stvari imam dobar sex sa nekim ili napišem da sam u vezi, da se druga str kao malko nađe pogođenom jer je bila uverena da sam available.

U tom smislu je sećam se meduza promenila nik u Ne tražim muža 🤣 da ne bi i dalje bila pogrešno shvaćena.

Ne mislim samo na forum, već i insta, fejs itd. Da li je svojevrsno uzbuđenje kad se nađeš na tom tržištu iako nemaš namere da profitiraš? Nešto drugo?
Ko želi može da proćaska.
Što se tiče krstarice , pretpostavljam da bi forumaši i foruumašice hteli da posle odredjenog vremena vizuelno ''vide'' sagovornike a nevezano za ljis.
Ali da bi to bilo kulturica onda mora da postoji totalno nezavisan pdf ''samo za naše slike'', a nikako ljis - jer to je onda nešto drugo poput naziva iz teme.
...................................
Što se tiče drugih društvenih mreža , pogasio sam sve , ne mogu više to da gledam, niti idem gde po svetu ni preko bare, niti imam skupe automobile,
a pogotovu ne mogu da gledam žene koje su sve sve na isti kalup, i pola sa diplomama prava ili menadžera.

Kao uvod, desilo mi se u više navrata ovih godina da mi neko otvoreno da do znanja da je to što sam postavljala neke svoje fotografije, svojevrsan poziv za muvanje, tj da sam tako dala do znanja da želim biti aktivna na "tržištu" m-ž odnosa. Ako razgovor teče tipa nisam zainteresovana, ja u stvari imam dobar sex sa nekim ili napišem da sam u vezi, da se druga str kao malko nađe pogođenom jer je bila uverena da sam available.

U tom smislu je sećam se meduza promenila nik u Ne tražim muža 🤣 da ne bi i dalje bila pogrešno shvaćena.

Ne mislim samo na forum, već i insta, fejs itd. Da li je svojevrsno uzbuđenje kad se nađeš na tom tržištu iako nemaš namere da profitiraš? Nešto drugo?
Ko želi može da proćaska.
Зато је интернет катастрофа.

Back